Şimdi Ara

Sony'nin ince çerçeveli amiral gemileri Xperia XZ2 ve XZ2 Compact sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
2.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Sony Mobile nihayet çerçeve tutkusundan vazgeçmiş gibi görünüyor. Şirketin önümüzdeki Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtacağı yeni nesil amiral gemileri Xperia XZ2 ve XZ2 Compact sızdırıldı. En dikkat çekici şey ise akıllı telefonların yepyeni bir tasarım anlayışı sunmaları.

     

    Evan Blass'a göre, 5.7 inçlik Xperia XZ2 ve 5 inç Xperia XZ2 Compact neredeyse aynı özelliklere sahip. Akıllı telefonlar Qualcomm'un Snapdragon 845 yonga setinden güç alırken Android 8.0 Oreo ile gelecekler.

     

    Ayrıca Bkz.Robinhood Crypto ile komisyonsuz Bitcoin ve Ether ticareti başladı
    XZ2'deki alüminyum çerçevenin her iki tarafında da 3D cam kullanılmış. Ön taraf şimdiye kadar bir Xperia telefonda görülen en büyük ekran-gövde oranını sunuyor. Parlak telefonlar gümüş, siyah, yeşil ve pembe renklerle satın alınabilecek.

     

    Her iki telefonda Corning Gorilla Glass 5 korumalı 18:9 görüntü oranına sahip Full HD LCD ekran var. XZ2 Compact modelinde ekstra olarak polikarbonat kaplama bulunduğu belirtilmiş. Parmak izi tarayıcısı ise arka tarafta.

     


    XZ2 ve XZ2 Compact'ın pil kapasiteleri de belli oldu


    Arka panelde XZ Premium'da gördüğümüze benzer 19 megapiksel F/1.8 diyaframlı bir kameraya yer verilmiş durumda. 4K HDR video kaydı yapabildiği gibi Full HD çözünürlükte ağır çekim (slow-motion) video kaydı imkanı sunuyor. Bununla birlikte, XZ2 Compact'taki kameranın biraz farklı olduğunu ekleyelim.

     

    Suya dayanıklı oldukları söylenen telefonların ön tarafında S Force stereo hoparlörler bulunuyor. Xperia XZ2'de ayrıca bir haptik geribildirim sistemi var. Pil kapasitesine baktığımızda ise XZ2'nin USB Type-C portu üzerinden veya kablosuz olarak şarj edilebilen 3.180 mAh kapasiteli bir pile sahip olduğunu görüyoruz.

     

    Xperia XZ Compact, 2.870 mAh kapasiteli daha küçük bir pile sahip ancak kablosuz olarak şarj edilemiyor. Amiral gemileriyle ilgili tüm detayları 26 Şubat tarihinde MWC 2018 kapsamında düzenlenecek lansmanda öğrenebileceğiz.







  • DH üyelerine cihaz beğendirmek imkansız. Omnibalance'ı beğenmediniz çerçevesiz telefon istediniz adamlar sıfırdan tasarlardı her şeyi, sizin yüzünüzden yandaki güzelim parmak izi okuyucu ve kulaklık girişi gitti, hala o gıdım çerçevelere laf ediyorsunuz. Oturduğunuz yerden yazmak kolay tabi, kalkın siz yapın o zaman.
    eski tasarımın çerçevelerini bununki gibi yapsa daha şık olacakmış, neyse buna da şükür. sony inadını kırmış. gereksiz 2k veya 4k ekran,çift kamera bilmem kaç kamera gibi saçmalıklar yok, 18:9 fırıncı küreği daçmalığı yok,3,5 inch kulaklık jakını kaldırmak gibi saçmalıklar da yok.
  • İnce çerçeveli denilerek tanıtılan telefonun bile çerçeveleri rakiplerine göre kalın

  • Bunlar batmak istiyor baska aciklamasi olamaz

  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 13 Ağustos 2021; 2:57:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski tasarımın çerçevelerini bununki gibi yapsa daha şık olacakmış, neyse buna da şükür. sony inadını kırmış. gereksiz 2k veya 4k ekran,çift kamera bilmem kaç kamera gibi saçmalıklar yok, 18:9 fırıncı küreği daçmalığı yok,3,5 inch kulaklık jakını kaldırmak gibi saçmalıklar da yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilasat -- 23 Şubat 2018; 23:23:49 >
  • Rezalet cihaz şuna bak. Bari parmak izini güç tuşuna koysaydınız yine. Muazzam bir çözümdü o

  • Bence güzel olmuş kamera tarafındaki gelişmelere göre tercih edilebilir ama çift kamera yine yok sanki..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar stereo hoperlör koymuş hala çerçeve diyenler var. Elimde iPhone 7 var çıkar çıkmaz satıp geçeceğim telefon budur. On numara olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH üyelerine cihaz beğendirmek imkansız. Omnibalance'ı beğenmediniz çerçevesiz telefon istediniz adamlar sıfırdan tasarlardı her şeyi, sizin yüzünüzden yandaki güzelim parmak izi okuyucu ve kulaklık girişi gitti, hala o gıdım çerçevelere laf ediyorsunuz. Oturduğunuz yerden yazmak kolay tabi, kalkın siz yapın o zaman.

  • beklediğim tek telefon xz2 compact

  • Ön taraf çok şık olmuş, çerçeveleri çok abartmayarak ucubeye benzememiş cihaz. Ama parmak izi üzdü, yan tarafta olsaydı almayı ciddi olarak düşünebilirdim.

  • telefon kötü değil güzel ama parmak izi okuyucu arkada olmamış birde çift kamera olayına geçmeyeceksiniz eğer pixel gibi yapicaksınız kamerayi.

    full çerçeve diye diretmenin manası yok hepsi birbirinin aynısı olucak yoksa, 18:9 yerine 16:9 kalsaydi keşke, pil fena sayılmaz,birkaç mm daha traşlasalar daha şık olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackzeros -- 23 Şubat 2018; 23:39:54 >
  • İnşalllah görseldeki gibi olmaz çünkü hiç güzel olmamış.
  • Kamera konumu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 8 sen misin?
  • Tasarım güzel olmuş bence. Keşke batarya kapasiteleri de biraz fazla olsaydı. Firmalar şu 3000 mah bandından 4000 mah bandına çıksa da cihazlar daha verimli pil gücüne sahip olsa...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çerçevesiz hali bile diğer markaların çerçeveli modelleri seviyesinde. :D

  • Elim kirliyken ön yüzdeki parmak izi okuyucusuna serçe parmağımla basarak açabiliyorum.

    En ideal konum ön yüzdeki parmak izi okuyucular, yan taraftaki güç tuşuna entegre parmak izi okuyucu ise Sony'ye özgü, karakteristik bir özelik taşıyordu, ön yüzdeki gibi kolay değildi ama tasarımda farklılaşıyordu.

  • atilasat A kullanıcısına yanıt
    Hocam haber de tam bahsedilmemiş ama ben baya takip ediyorum .

    18:9 var. FHD+ (2160 x 1080) çözünürlüükte ekranla geliyor. 5.7 inç ve 5.0 inç olarak.
    Çift kamera koyacak kadar yazılımla uğraşmaz sony biz hala kamera uygulamaları ile oynarız.
    3.5 inç kalkacak bir tane dönüştürücünün patentini uygunluk belgesini falan aldı.
  • Tamam bi Galaxy S8 kadar çekici değil belki ama Eski SONY amiral gemisi modelleri ile kıyaslayınca çok beğendiğimi söylemeliyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 24 Şubat 2018; 0:10:22 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.