Şimdi Ara

SONY MDR XB950AP - Uzun Süredir Kullanıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen sene yazın başında almıştım sanırım. Hemen hemen 1 yıl olucak. O zamanlar düzgün bir konu inceleme bir şey bulamamıştım buraya alacak arkadaşlara soru işareti kalmasın diye yazayım dedim.

    Öncelikle kutusu vesaire çok hoş kulaklık çizilmesin diye küçük süngerler vesaire konulmuş iyi normal bizi pek ilgilendirmeyen bir kısım

    Kullanım açısından sıcak havalarda kesinlikle kullanılmıyor. Bayağı terliyorsunuz kulağı komple kapatınca. Tam kafanızı koyduğunuz kısımdaki süngerler çok iyi. Kulaklık pek hafif olmamasına rağmen o süngerler bir şekilde o ağırlığı hissettirmiyor size. Sünger üstünde alüminyum bir dış gövde var. Sıcak havalarda sıcağı tam kafanıza almıyor güzel hoş bir ayrıntı. Ben bilgisayar için de kullanıyorum evin içerisi hamam değilse bu terleme olayı vesaire çok çok uzun kullanımlarda bile olmuyor. İşin biraz cılkını çıkarırsanız sadece kulaklarınızda bir ağrıma oluyor. Buda yeni başladı nedenini anlatacağım birazdan eskiden pek böyle bir sıkıntım yoktu.

    Kulaklık tasarım olarak cidden iyi. Premium bir görüntüsü var. Metal ve plastik kısımlar çok uyumlu. Kulağın dış tarafında kalan bölgede ayrı bir güzellik var. Görüntü olarak cidden açıklayamasamda her çeşit insanın beğenebileceği güzel pahalı bir görüntüsü var

    Cihaz çok sağlam. Rahat 100 kere düşürmüşümdür. Aynı şekilde kablosuda sağlam bazı yerlerini ısırmama suya sokmama rağmen hiç bir şey olmadı. Bağlantı bölgelerinde koruma amaçlı plastikler var onlarda çok ince ve güzel bir ayrıntı. Sağlamlık konusunda şüpheniz olmasın. Kablosuda uzun ve güzel.

    Gel gelelim kulaklığın pedlerine. Birazdan anlatacağım dediğim kısım burası. Uzun süre olduğu için pedlerdeki süngerler artık düzleşmeye başladı bundan dolayı kulağım içeri daha çok giriyor ve hoparlörlerle kulağım temas ediyor. Buda uzun sürede kulak ağrısına yol açıyor. Henüz bir çözüm bulamadım.

    İzolasyon çok iyi. IPhone kulaklığı olanlar bilir bütün otobüs aynı müziği beraber dinlersiniz. Bunda istediğiniz kadar açın sesi 2-3 kere test ettim arkadaşlarıma falan sordum sesin gelmediğini söylediler. Böyle çok sessiz bir ortamda duyabiliyorsunuz biraz. Otobüs durduğunda birazcık sesi kısabilirsiniz yani

    Ses konusundan pek anlamam ama bu zamana kadar bir çok kulaklık aldım ve bu kulaklıkla nirvanayı gördüm diyebilirim. EDM dinliyorum genelde kulaklık bildiğiniz zıplıyor. Telefona taktığımda sadece zıplıyor. Bilgisayara takıp ekolayzerle falan biraz oynayıp sesi fulleyince o zaman zıplatıyor işte. Bazen deprem mi oldu lan kapımı çaldı kim vuruyor diye çıkartıp etrafıma bakıyorum

    Kulaklığı ilk aldığımda kulak kısmının dış tarafındaki işleme yada dış yüzey diyelim beni üzmüştü. Çok güzel gözüküyordu ama çizilecek diye üzülmüştüm. 1 yıldır üstünde kılcal çizik bile olmadı. Ki yüzlerce kez düşürdüm demiştim. Aynı şekilde alüminyum kısımda da hiç bir sorun yok. Çok temiz gözüküyor. Sesi olsun tasarımı olsun mükemmel bir kulaklık. Sadece toplum içinde kullanacaksanız kafanızın üstünde birazcık büyük duruyor (birazcıktan birazcık daha büyük ) bunu düşünerek alın.

    Bu arada ben 270tl civarına almıştım sanırım şuan fiyatlar



  • Merhaba, bende Mart 2017 tarihinde 300 TL ye almıştım. İlk başlarda pek kullanmıyordum. Kulak içi vardı çünkü hafifti ve yatarken kullanabiliyordum vs. Daha sonra müzikle daha da iç içe olup kulaklığı sonradan keşfedince evde hep onu kullanmaya başladım. Yaklaşık 1 yıldan biraz sonrası. PC de oyun oynarken veya müzik dinlerken. Gün içerisinde saatlerce müzik dinleyen biriyim. Şu son zamanlarda kulaklık cidden yıprandığını görüyorum. Kulaklık pedi yani süngeri soyulmaya başladı birden. Evet aniden oldu anlamadım. Her geçen gün yeni yeni soyulmalar derken bantladım soyulan yerler daha da acilmasin diye. Sol taraftan yatarken kullanınca cızırtı geliyor anlamadığım bir şekilde . Sadece telefonda yatarken oluyor. Otururken veya PC de kullanırken olmuyor. Fazla kullanınca bu gibi sorunlar çıktı bende. Onun dışında memnunum. Garantisi bitti bu yüzden canımı sıkıyor. Garantisi bittikten sonra bütün bu sorunlar aniden ortaya çıktı. Kulaklığı 300 e aldığımı söylemiştim şimdi iki katına satılıyor neredeyse. Siz halen kullanıyor musunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suppose27now -- 20 Haziran 2019; 23:23:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Suppose27now

    Merhaba, bende Mart 2017 tarihinde 300 TL ye almıştım. İlk başlarda pek kullanmıyordum. Kulak içi vardı çünkü hafifti ve yatarken kullanabiliyordum vs. Daha sonra müzikle daha da iç içe olup kulaklığı sonradan keşfedince evde hep onu kullanmaya başladım. Yaklaşık 1 yıldan biraz sonrası. PC de oyun oynarken veya müzik dinlerken. Gün içerisinde saatlerce müzik dinleyen biriyim. Şu son zamanlarda kulaklık cidden yıprandığını görüyorum. Kulaklık pedi yani süngeri soyulmaya başladı birden. Evet aniden oldu anlamadım. Her geçen gün yeni yeni soyulmalar derken bantladım soyulan yerler daha da acilmasin diye. Sol taraftan yatarken kullanınca cızırtı geliyor anlamadığım bir şekilde . Sadece telefonda yatarken oluyor. Otururken veya PC de kullanırken olmuyor. Fazla kullanınca bu gibi sorunlar çıktı bende. Onun dışında memnunum. Garantisi bitti bu yüzden canımı sıkıyor. Garantisi bittikten sonra bütün bu sorunlar aniden ortaya çıktı. Kulaklığı 300 e aldığımı söylemiştim şimdi iki katına satılıyor neredeyse. Siz halen kullanıyor musunuz?
    Sünger sorunu bende de oluştu hocam ama cızırtı falan hiç duymadım. Bu kulaklığı kırdım 6 ay falan oluyor bluetooth versiyonunu aldım hala kullanıyorum sayılır güzel kulaklık
  • Manyak bir kulaklık,daha önce xb950 nin bt modelini kullandım bu kadar keyif alamadım sattım, ap kadar.equalizer a her yönlü açık bir kulaklık basslar muhteşem çok doyurucu müziği dinlerken tüm enstrümanlar ı net duyabiliyorsunuz.
    Kulaklıktan kaliteli verim alabilmeniz için iyi bir player da müzik dinlemeniz öneririm ben jetaudio+ kullanıyorum.
    Rahatlık konusunda da çok başarılı kulakları güzel cevreliyor, sünger soyulması daha yaşamadım umarım da yaşamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xb - 950ap modeline yeni kulaklık süngeri takan oldu mu? İnternet de hep xb-950bt modeline uygun olduğu söyleniyor. Alıp takan var mı acaba ?
  • SONY MDR XB950AP - Uzun Süredir Kullanıyorum
    Bu kulaklık neler görmedi ki, dışarıda dolaştı, otobüslerde gezdi millete tip tip baktırdı, başka kulaklar gördü, deniz kenarlarına gitti, birkaç defa yerlere düşürüldü, kablosu çok çektirildi, en önemlisi bana hala dayanıyor. Derisi dökülüyor hatta sağ kısmı yırtık süngeri görünüyor(kaç sene geçti yapsın) ama kaliteden taviz yok, suni derilerin de kaderi böyle.

    Alalı yaklaşık 3,5 yıl olacak ilk aldığım zamanlarda çok tereddütlüydüm o zamanın parası 250 civarı bir şeydi bu günün 500'ü gibi. Kutusundan çıkınca keyfim kaçmıştı kaba duruyordu, yanlardaki halka şeklindeki ışıkta yansıma yapan yerleri idare ederdi. PC'ye bağladım ve bu düşüncelerin hiç önemi kalmadı. Ses kalitesi muazzamdı, yok şu müzik yok şu oyun derken koskoca 3,5 yıl dile kolay. Şimdi bu satırları eklerken hala müzik dinlemekteyim, kalite ve sağlamlık konusunu böyle özetleyebilirim .

    Artık vakit geçiyor ömrünü tamamlamaya yakın dedim yeni kulaklık alayım, inceledim, karar verip aldım. Test ettiğimde ses kalitesi ekstra iyiydi yeni kulaklığın sonuçta kendi ses kartına sahipti ama gel gör ki çok rahatsızdı. Kulaklık en fazla 1 saat takabiliyorum sonrası hemen atasım geliyor. Ürünü alanlarda böyle bir sorun yoktu. Galiba benim kulaklıklar kepçe ondan ağrı yaptı. Ondan sonra üzüldüm, içim acıdı o kadar para verdik rahatsız. Tekrardan emektara döndüm.

    Sonuç olarak bu kulaklık benim için nirvana zirvesini temsil ediyor tabi başkası çıkmazsa. Bilmiyorum ama bu kulaklık tarzında üretim yapıyorlarsa kesinlikle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.