Şimdi Ara

Sony MDR-V55 **Extra BASS & DJ Style Headphone ** inceleme #Ritmi sokağa taşıyın# (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
5
Favori
31.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknik657

    quote:

    Orijinalden alıntı: berk171

    quote:

    Orijinalden alıntı: teknik657

    Bu kulaklık kulağı kaplıyor mu yoksa kulak üstü mü resimlerden anlayamadım. Bir de üzerine biraz daha katıp KOSS PRODJ100 almaya değer mi?

    Kulaküstü mü yoksa kulağı kaplıyor mu derken ? Eğer doğru anladıysam bu başbantlı bir kulaklık yani kafanın üstünden geçiyor.Koss Pro Dj100 almaya tabiki değer bu tarz bir kulaklık bana kalırsa koy üstüne parayı pro dj100 al.

    Demek istediğim süngerler kulağı çevreliyor mu yoksa üstüne mi geliyor.
    Koss pro Dj100'ün 2 çeşidi var. Biri Tony Bennett Special Edition, daha pahalı olan. Arada ses farkı var mı yoksa sadece imza parasımı öğrenemedim.
    Ucuz olanın sony ile 30 lira kadar bi fiyat farkı var.
    http://www.kulaklik.com/kulaklik-kaliteli-ucuz-en-iyi-dj-kulakliklari/KOSS/54-37

    http://www.amazon.com/Koss-ProDJ100-Headphones/dp/B003X1BEKI burada bedava kargo yazıyor ama Türkiyeye gönderim varmı acaba?45 dolar nerde 250 lira nerede.




  • hocam V55 mi almalıyım XB600 mü? @generix_1990
  • Kulaklığın kablosu nasıl? Her aldığım kulaklığın kablosu 2 3 ay sonra sıkıntı çıkarıyor ve kulaklıgın bı tarafı calısmamaya baslıyor. Kablosu hakkında yardımcı olabilecek var mı?
  • mrtgncr kullanıcısına yanıt
    kablosu güzel gözüküyor ve dayanıklı hem kırışmıyo ve dolanmıyo
  • snowbard kullanıcısına yanıt
    Satın aldım, pazartesi gelir büyük bir ihtimalle teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar bu ürünü elektronik bateri ile kullanmayı düşünüyorum. Yamaha dtx450k sahibiyim. Ses yüksekliği ve bateride ki davul-trampet-zil gibi ses farklılıklarını karşılayabilecek bir ürün müdür?
    Yani müzik dinlemek yerine enstrüman çalmak bakımından tecrübesi olan var mıdır? Tavsiye ederseniz sipariş vereceğim.
    Şimdiden teşekkürler.
  • Yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar?
  • 68 ohm kafanızı karıştırmasın arkadaşlar elinizdeki kaynak kaliteliyse beslemede problem olmaz.Tam bir f/p canavarı parasını kesinlikle hakediyor
  • Fatih kur, ürünü creative zx ses kartıyla kullanıyorum. Her türlü yüksek ses bas tiz ve oyunlardaki ses kalitesiyle mükemmel daha pahalı kulaklıkları da dinleyerek aldığımdan sınıfı geçen bi ürün benim için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyazmarti

    Fatih kur, ürünü creative zx ses kartıyla kullanıyorum. Her türlü yüksek ses bas tiz ve oyunlardaki ses kalitesiyle mükemmel daha pahalı kulaklıkları da dinleyerek aldığımdan sınıfı geçen bi ürün benim için.

    kesinlikle o ses kartını taşıyabilecek ender kulaklıklardan...
  • Selam. Sony v55 almayı düşünüyorum. Yorumunuz nedir. Xperia s var bende power amp yüklü. Bu yetermi yoksa mp3 player almalımıyım ve amfi almalımıyım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba. kulaklık almaya karar verdim. forumdan destek almak istedim ama açtığım konulara hiç dönüş olmadı. aiaiai tracks, audio technica sj33 derken, tesadüf eseri sony zx600'le işe başladım sonra xb600 siparişi geçtim. tam o sırada v55 konusunu görünce siparişi yola çıkmadan değiştirmeyi başardım. ürün yarın elime ulaşır. inşallah pişman olmam. xb600 ve v55 ikisinide deneyimlemiş olan varsa fikrin merak ediyorum. aralarında fiyat olarak benim için 20 tl fark etti. xb600 daha ucuzdu ve ilk verdiğim sipariş zaten oydu. almadığıma pişman olup olmayacağımı merak ediyorum.
  • Merhaba. sanki eskiden daha çok paylaşım ve yardımlaşma vardı forumda gibi geliyor bana. kulaklıkla ilgili tarafsız kalmak ve doğru yorum alabilmek için defalarca yazdım ama dönüş olmadı. bende kendi kararımla v55 aldım. inceleme sayılmasada kendi deneyimlerimi yazayım bende.

    kutusu saklamak için uygun değil. yani bir çanta veya benzeri gönderilmediğinden kulaklığı bir süre kullanmayacağınız zaman kendi imkanlarınızla saklamanız gerekiyor.

    ekstra içe katlanma çantanıza koyarken kolaylık ama kablosunun çıkmıyor oluşu handikap benim için. tamamen içe katlanan bir kulaklığın kablosu çıkabilmeliydi.

    kulaklığın baş kısmına gelen bölümü hafif bastırdıkca oynuyor. o arayı silikon veya benzer bi maddeyle kapatsalarmış daha iyi olurmuş. üst kısmını.
    saç kısmını rahatsız edeceğini düşünmüştüm ama öyle olmuyor. gayet rahat duruyor ve acıtmıyor.

    kulağa gelen pedler neredeyse klasik denecek manzemeden. tabiki kaliteli ama yinede kumaş kaplama tercih ederdim. uzun dinlemelerde hafif ısınma oluyor ve dikkatinizi oraya verip kulaklığı hafif oynatmak zorunda kalıyorsunuz.

    benim gibi bilgisayarda kullanacaklar için kablo biraz kısa gelebilir. sizi masa başına mahkum ediyor. 2mt bir kablo harika olurdu.

    kablonun kulaklığa giren kısmında oynama var. iç bağlantı ne kadar sağlamdır bilmiyorum ama umarı mileride sorun çıkarmaz.

    yinede bu yazdıklarım dinleme sırasında aklıma bile gelmiyor.

    mid ve tizlerde harika bir performansı var kulaklığın. dinlenemeyecek noktaya kadar tizleri zorladım ve hiç bir rözelans tıslama cızlama meydana gelmedi.
    baslar ise yeterli hatta gayet başarılı benim için. çok detay ince bi ayar yapmak gerekiyor. ilk başta bu biraz zaman alabiliyor ama ayarı oturtunca bir daha ellemenize gerek kalmıyor. benim gibi zxr kart kullananlar için kendi ayarlarımı paylaşırım isterlerse.
    mp3 çalarım sony e453 telefonum iphone4 her ikisindede çok başarılı sonuç alıyorum kulaklıkla. bu fiyata alınabilecek harika bir ürün. kendinden çok daha pahalı ürünleri aratmıyor. zaten ucuz olmasındaki etkenlerde başta yazdıklarımdan geçiyor bence. kulaklık performansı olarak bir çok ürünün altında kalmaz.

    yanlardan hafif bir baskı hissetmeme rağmen dinledikce ve kullandıkca alışacağımı ve ürünün kafama göre esneyeceğini düşündüğümden bunu şu an sorun etmiyorum.
    filmlerdede performansını çok beğendim. detay sesleri vermekte hiç zorlanmıyor. dikkat edilecek tek husus bilgisayar için çok hassas ayar yapmak gerektiği. standart kullanırsanız memnun olmayabilirsiniz. birde xb600 deneyebilmeyi çok isterdim. aralarındaki tek farkın xb600ün biraz daha bas olabileceğini düşünüyorum. onada ihtiyaç yok. çünki v55 bas konusundada gayet yeterli.
    daha fazla bilgi paylaşılması dileğimle.




  • Bende bu kulaklık ve zx 610 arasında kaldım, telefonumda kullanmayı düşünüyorum bilgisayarda kullanmak çok zor olur 1.2 metre Kablo uzunluğu mobil kullanımda İdeal zx 610da mikrofon olduğu için daha cezbedici bana iyi müzik dinletsin yeter siz ne önerirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    eğer kablo uzunluğu sorun olacaksa tabi farklı bi ürün almalısınız. birde ben kulandıkca anlıyorumki ürün benim gibi koca kafalı birini rahatsız ediyor. gerçi baktığında çokda büyük değil kellem ama yinede uzun süreli kullanımda yanlardan baskı hissediyorum ve sıkılıyorum. birde kısa kabloyu saymazsan ürün harika. dinleme zevkini doruklara çıkarıyor. ama bende pc'de kullanırken zorlanıyorum. birde hareket edince kulaklıklardan tıkır tıkır ses geliyor katlanma yerlerinden. yinede bu fiyata alınabilecek en iyi üründün. param olursakesinlikle r1 alacağım. çok merak ediyorum o gürültü engelleme özelliğini. kullanmasamda o özelliğini kulaklık ses çıkarmıyor diyereklam etmişler. bakalım inşallah alabilirim.
  • cinezre C kullanıcısına yanıt
    benim beğendiğim üzerinde mikrofonla gelen kulaklık zx610ap modeli imiş zx610 a mikrofon eklenmiş model, R1 alırsanız yorumlarınızı da bekleriz inşallah ben kulaklık alma işini yılbaşından sonra bir tarihe erteledim nasip olursa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mair

    Zaten en iyisi akillisi kendinizin denemesidir. Ama evet o üçünün hiçbirinde sert köşeli ve hızlı bas yok.

    Koss pro dj100 ve bu kulaklik arasinda kaldim. Kullananlardan tavsiye alabilirmiyim. Ipad 3 ve iphone4s kullanicam muzik dinlerken. Ayrica disarda kullanmak istiyorum kulakligi. Ikisinin mobilitesi nasildir ne onerirsiniz. Cok fazla mesajinizi okudum,ozellikle siz @mair bey bi yorum yaparsaniz super olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Ürünü bir kaç saat önce mediamarkt'dan aldım.Düşüncelerimi sizinle paylaşmak isterim.

    Karşılaştırmada kullandıgım kulaklık Bluedio H-Turbine (çin ürün) 57mm driver + Bluetooth

    Kullandığım ses kaynakları bilgisayar, lg g3, htc one max.

    Başlamadan önce kutusuyla ilgili birşeyler söylemek istiyorum.AMAN ALLAHIM! Yemin ederim çin ürünlerinin kutuları buna 10 basar.Şeffaf sert plastik bir kutu.Defalarca ordan burdan katlanmış ve kutu haline getirilmiş.Öylesine dandik ki açarken elinizi dahi kesebilirsiniz.Aklımda şüphe oldugu için zarar vermeden açtım.

    Tasarımla başlamak istiyorum.Kulaklıgın üst kısmı yani kafanızın üstüne gelen kısmı çok kalitesiz.Ne sünger var ne yumuşatıcı birşey.Direk plastik ana malzeme üzerine silikon geçirilmiş gibi.
    Kulaklarınızı içine almıyor direk olarak kulaklarınızın üstünde duruyor.Ve oradaki malzeme inanın hiçte kaliteli durmuyor.Bildiğiniz panzot.

    Ses;

    Tizler gayet güzel.Ses kalitesi ve netliği çok iyi.Bu fiyata daha kaliteli ve berrak ses veren başka kulaklık var mıdır bilemem.

    LAKİN;

    Extra BASS isimli bu kulaklıkta bas aramak mümkün değil.Bugüne kadar 40mm driver üzeri kulaklık kullanmayanlar için basslar iyi olabilir fakat 57mm lik sürücüleri olan bluedio marka kulaklıgım basslarda kafamda titriyor ve bunu ellerimle tuttugumda çok net hissediyorum. Kulak içi kulaklıklarda aldıgınız bass'ın biraz daha fazlasını alırsınız o kadar.

    Eğer bass'lar benim için çok önemli diyen biriyseniz ( benim gibi ) kesinlikle uzak durun.Yok benim için bass değil sesin kalitesi önemli diyorsanız tercih edebilirsiniz.

    Mediamarkt geniş ve kalabalık oldugu için ben evde daha iyi ses alacagımı düşünüp aldım bu kulaklıgı.Fakat değişen birşey olmadı.Ses kaliteli evet ama bass sıfır.(kişisel düşüncem)

    Gün içinde hemen gidip iade edeceğim.

    199 TL ye aldım.Üzerine en fazla 100 tl daha koyarak adam gibi bass'ı olan bir kulaklık önerirseniz sevinirim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenan109

    Merhaba,

    Ürünü bir kaç saat önce mediamarkt'dan aldım.Düşüncelerimi sizinle paylaşmak isterim.

    Karşılaştırmada kullandıgım kulaklık Bluedio H-Turbine (çin ürün) 57mm driver + Bluetooth

    Kullandığım ses kaynakları bilgisayar, lg g3, htc one max.

    Başlamadan önce kutusuyla ilgili birşeyler söylemek istiyorum.AMAN ALLAHIM! Yemin ederim çin ürünlerinin kutuları buna 10 basar.Şeffaf sert plastik bir kutu.Defalarca ordan burdan katlanmış ve kutu haline getirilmiş.Öylesine dandik ki açarken elinizi dahi kesebilirsiniz.Aklımda şüphe oldugu için zarar vermeden açtım.

    Tasarımla başlamak istiyorum.Kulaklıgın üst kısmı yani kafanızın üstüne gelen kısmı çok kalitesiz.Ne sünger var ne yumuşatıcı birşey.Direk plastik ana malzeme üzerine silikon geçirilmiş gibi.
    Kulaklarınızı içine almıyor direk olarak kulaklarınızın üstünde duruyor.Ve oradaki malzeme inanın hiçte kaliteli durmuyor.Bildiğiniz panzot.

    Ses;

    Tizler gayet güzel.Ses kalitesi ve netliği çok iyi.Bu fiyata daha kaliteli ve berrak ses veren başka kulaklık var mıdır bilemem.

    LAKİN;

    Extra BASS isimli bu kulaklıkta bas aramak mümkün değil.Bugüne kadar 40mm driver üzeri kulaklık kullanmayanlar için basslar iyi olabilir fakat 57mm lik sürücüleri olan bluedio marka kulaklıgım basslarda kafamda titriyor ve bunu ellerimle tuttugumda çok net hissediyorum. Kulak içi kulaklıklarda aldıgınız bass'ın biraz daha fazlasını alırsınız o kadar.

    Eğer bass'lar benim için çok önemli diyen biriyseniz ( benim gibi ) kesinlikle uzak durun.Yok benim için bass değil sesin kalitesi önemli diyorsanız tercih edebilirsiniz.

    Mediamarkt geniş ve kalabalık oldugu için ben evde daha iyi ses alacagımı düşünüp aldım bu kulaklıgı.Fakat değişen birşey olmadı.Ses kaliteli evet ama bass sıfır.(kişisel düşüncem)

    Gün içinde hemen gidip iade edeceğim.

    199 TL ye aldım.Üzerine en fazla 100 tl daha koyarak adam gibi bass'ı olan bir kulaklık önerirseniz sevinirim.


    xb950ap ye bir bak istersen fiyatı 269 lira




  • Öneriniz için teşekkür ederim.Lakin bu kulaklıktada 40mm sürücü var.Acaba bass konusunda bir fark var mıdır ? Benim aklımda MDR-XB910 modeli vardı.50mm lik sürücüleri varmış.Sanırım en yüksek bass verecek olan budur ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.