Şimdi Ara

Sony MDR-NC750 Hi-Res Audio ve Gürültü Engelleyici Kulaklık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sony XZ Premium kullanıyorum, buna uygun olarak Sony mdr nc-750 kulaklığı dün bursada ikamet eden Yahya Güvercin kardeşimden teslim aldım, facebookta Sony Xperia ailesinde paylaşılan flac müziklerden indirdim ve yeni aldığım kulaklığımda denedim kulaklık ses engelleme bakımından çok hoşuma gitti kulaklığın mikrofon özelliği harika diyebilirim fabrikada sesli ortamda görüşme yaptım gayet başarılı oldu müziklere gelince süper bir performansı var ben kendi adıma çok memnun kaldım alacak olan herkese tavsiye ediyorum.
    Sony MDR-NC750 Hi-Res Audio ve Gürültü Engelleyici KulaklıkSony MDR-NC750 Hi-Res Audio ve Gürültü Engelleyici Kulaklık




  • Sony XZ Premium kullanıyorum, buna uygun olarak Sony mdr nc-750 kulaklığı dün bursada ikamet eden Yahya Güvercin kardeşimden teslim aldım, facebookta Sony Xperia ailesinde paylaşılan flac müziklerden indirdim ve yeni aldığım kulaklığımda denedim kulaklık ses engelleme bakımından çok hoşuma gitti kulaklığın mikrofon özelliği harika diyebilirim fabrikada sesli ortamda görüşme yaptım gayet başarılı oldu müziklere gelince süper bir performansı var ben kendi adıma çok memnun kaldım alacak olan herkese tavsiye ediyorum. Sony MDR-NC750 Hi-Res Audio ve Gürültü Engelleyici KulaklıkSony MDR-NC750 Hi-Res Audio ve Gürültü Engelleyici Kulaklık




  • Sony MDR-NC750 Hi-Res Audio ve Gürültü Engelleyici Kulaklık
    yahya Güvercin abiden cumartesi bende sipariş ettim bügün geldi ilk defa gürültü engellemenin ve hires mükemmel oldu.
  • Kulaklığı birkaç gün önce Yahya beyden sipariş ettim, paketlemesi başarılıydı ve Yahya bey sipariş süreci boyunca ilgiliydi. Kulaklık gerçekten başarılı z3te kullanıyorum. 5 yıl kadar önce kullandığım Sony walkman z kutusundan çıkan kulaklıktan sonra aradığım kaliteyi bir daha bulamayacağımı düşünüyordum ta ki bu kulaklıkla tanışana kadar. Bilgisayarda rafa kaldırdığım flac albümlerimi tekrardan kullanmaya başladım ve kulaklık flac kalitesini fazlasıyla hissettiriyor. Gürültü önleme özelliği ise şahane dışardan gelen sesi %100 olmasa da %90dan fazla şekilde engellemeyi başarıyor ve bu fazlasıyla tatmin ediyor. Öğrenci halime rağmen bu kulaklığa ulaşmamı sağlayan Yahya Güvercin'e teşekkür ediyorum.
  • Yahya Güvercin Beyden bende sipariş ettim. Bügün elime ulaştı. Kulaklığın kalitesini anlatmaya gerek yok sanırım SONY nin adı yeter. Yahya beye gelince gerçekten güvenilir ve ilgili birisi. Tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum yahya beye kalite ile bizleri buluşturduğuiçin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık beklediğimden daha iyi bir kulaklık çıktı. Kulaklığı gürültü engelleme özelliği için almıştım ve bu konuda beni gerçekten tatmin etti. Gürültü engelleme %90-95 civarlarında yalıtım yapabiliyor ki bu değer oldukça iyi. Bas ve tizleri oldukça yerinde, şiddeti ise beklediğimden fazla. Alacak olanlara tavsiye ederim, kesinlikle pişman olmazsınız. Ha bu arada Yahya Güvercin Bey'e teşekkür ederim, gerçekten güvenilir bir insan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdullah02 -- 24 Temmuz 2017; 12:34:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu kulaklıktan almak istiyorum z5 te kullanıcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.