Şimdi Ara

Sony MDR-NC750 Hi-Res Audio ve Gürültü Engelleyici Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DELETED



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaitG. -- 25 Temmuz 2017; 8:6:20 >



  • merhaba , sony telefonlar haricinde deneme şanşınız oldu mu ? yanındaki aparatla diğer telefonlarla da uyumlu olduğunu yazmışsınız , htc m9 plusla verim alabilirmiyim sizce ne dersiniz ?



    bu arada incelemeniz çok güzel olmuş inceleme içinde teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreeeee1 kullanıcısına yanıt
    DELETED



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaitG. -- 25 Temmuz 2017; 8:8:0 >
  • Daha önce Sony mdr-nc31em modelini kullanıyordum fakat kulaklığımı kaybettim. Sanırım bu kulaklık hem görünüm hem de ses olarak nc31 den daha iyi. Bütçemi ayarlıyabilirsem bu kulaklığı almayı düşünüyorum, inceleme için teşekkürler.
  • Güzel kulaklık inceleme için teşekkürler ama çok pahalı uygun alınabilir seviyelere düşse de Mh750 den kurtulsak.
  • Kulaklık oldukça iyi. Noise cancelling gayet iyi çalışıyor. Ayrıca telefon görüşmesi yaparken noise cancelling mikrofonları çok iyi şekilde sesimi alıyor. Rahat rahat konuşuyorum. Ses kalitesi bakımından baya dengeli. Yanında gelen aparatla her cihaza uyumlu hale geliyor fakat noise cancelling sadece sony Xperia larda çalışıyor. Onun dışında baya iyi. Öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu kulaklık ile ilgili inceleme bekliyordum. Çok aydınlatıcı olmuş. Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreeeee1 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Bende m9 Plus kullanıcısıyım. Forumda maalesef konusu olmadığı için ve de sizinde bu cihazı kullanıyor olmanızdan ötürü yazmak istedim. Telefonu 2016 Aralık ayında sıfır olarak aldım ben. Şarjı sizi tatmin ediyor mu? Diğer bir sorum ise 7 güncellemesi telefona gelir mi? Bilginiz varsa eğer paylaşmanız halinde sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar yaklasık 1 yıldır m9 plus ullanıyorum sarjı ı phone den farksız 15 saat kadar gıdıyor kullanıma baglı olarak. guncellemeye gelınce medıatek ıslemcılı cıhazlara 7 guncellemesı gelmeyecek ama zaten stabıl olarak calısıyor cıhaz 7 yı armazsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emreeeee1

    merhabalar yaklasık 1 yıldır m9 plus ullanıyorum sarjı ı phone den farksız 15 saat kadar gıdıyor kullanıma baglı olarak. guncellemeye gelınce medıatek ıslemcılı cıhazlara 7 guncellemesı gelmeyecek ama zaten stabıl olarak calısıyor cıhaz 7 yı armazsınız.

    Anladım hocam, sağolun bilgilendirme için. Telefondan genel olarak memnunum ama şarj olayı biraz can sıkıcı. 2k ekranın dezavantajini yaşıyorum. Keşke full hd olsaydı veya pil kapasitesi çözünürlük olayına bağlı olarak daha kapasiteli olsaydı. Piyasaya çıktığı zaman 3 bin lira bandında fiyat biçilen bi telefonun 7 güncellemesini almaması da tuhaf geldi bana :) Zaten 5 yüklü olarak çıkmıştı piyasaya. 7'yi de alır diye bekliyordum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vallahı 2k ekran super bir secenek ama dedıgın gıbı tek sorunu bence sarjı malesef onuda artık gormuyorum :D gayet stabıl calısıyor o yuzden 7 olmasada olur medıa tek ıslemcı oldugundan gelmedı guncelleme
  • Merhaba, kulaklığın şuan satıldığı bir elektronik market vs. var mıdır? İnternette tek bir yerde rastladım, orada da şuan satış gözükmemekte.
  • denizzi82 kullanıcısına yanıt
    DELETED



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaitG. -- 25 Temmuz 2017; 8:8:50 >
  • SaitG. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)
  • Ellerinize sağlık. Nasip olursa z3 ile deniyeceğim. Yalnız beyaz silikon uçlar benim pek hoşuma gitmiyor onun yerine ATH uçları kullanıyorum.
  • Selamlar,

    Kulaklığı z3 ile deneyimledim. Gürültü engelleme özelliği oldukça başarılı. Nc31 e göre gürültü engelleme ve ses kalitesi üstün. Basslar yumuşak ve yormayan yapıda. Mid bölgeside oldukça sakin, konumlandırma olarak çok önde değiller. Tizler ise klasik sony tizleri diyebilirim. Tizler çok detaylı olmasada eğlenceli. Kulaklığın malzeme kalitesi fiyatına göre iyi. Z3 de son android sürümleriyle kulaklık çıkışı gücü oldukça kısıldı. Yüksek seste dinlemeyi seviyorsanız memnun kalmayabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhan kullanıcısına yanıt
    NC31 varken alınır mı hocam. Ses kalite farkı için değer mi? Bir de nerden aldınız?
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Bu biraz ne istediğinize bağlı. Bass konusunda aşırı fark olmasada mid dolgunluğu açısından üstün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SİLİNSİN!..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 8 Aralık 2018; 13:0:25 >
  • Eveli gün sipariş verdim piyasada bulmak zor gerçekten dün elime geçti gerçekten kaliteli bir kulaklık z5 ile kullanıyorum çok iyi Bursa yıldırımdan yahya güvercin beye teşekkür ediyorum kuşkularim vardı ilkin acaba orjinal mi dolandırıcı mi diye ama ürünü çok iyi paketlenmiş ve 1 günde elime geçti çok güvenilir biri uygun fiyata verdi trde ex modelleri var pilli olanları en düsugu 400 tl paranızı yazık olur burda kişi belirtmek ne kadar doğru bilmiyorum ama birbirimize yardımcı olmalıyız faceden bulursunuz kendisi ni teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.