Şimdi Ara

Sony mdr ex450ap Kullanıcı Deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhabalar size bugün sony mdr ex450ap kulaklığı ile ilgili yazımı paylaşmak istiyorum eksiğimiz kusurumuz olur ise affola kulaklığı Hepsi burada dan 125 Lira gibi bir fiyattan aldım. Fiyatlar siteler arası 3 aşağı 5 yukarı değişiklik gösterebilir.

    Fiyat performans oranın yüksek olduğu varsayarak aldığım ürün benim beklentilerimi karşıladı diyebilirim gerçekten bu fiyat bandında ki rakiplerinden üstün diyebilirim bundan önce xiaomi piston 2-3 sony mh750 ex50lp gibi ürünleri kullanmış biri olarak kesinlikle kaliteyi direk içer de ve dışarda anlayabiliyoruz

    Kutu tasarımından başlamak istiyorum klasik dikdörtgen kutu tasarımında bizi şık bir kılıf, silikon kulak pedleri, yaka aparatı ve kulaklığın kendisi karşılıyor kılıf düşüncesi incelik olmuş gayet kullanışlı diyebilirim herhangi bir eksik göze çarpmadı

    Kulaklığın genel yapısına gelecek olursak açıkçası beklentimin üzerinde çıktı diyebilirim malzeme kalitesi gerçekten üst seviye ve kulaklığın genel anlamda bi ağırlığı var yılan derisi kablo kaplaması kumandasız mikrofon yeterli performansa sahip ama keşke kumanda olsaydı ses aç kapat eksikliği hissediliyor fakat aluminyum dış yüzey ve 12mm sürücüler maalesef kulaklığı biraz kaba gösteriyor gerçekten cüsseli diyebilirim ve metal hissiyat gayet hoş gri ve siyahın bezendiği kasa yapısı göze oldukça heyecan verici geliyor ürünü Huawei mate 10 pro cihazımda kullanıyorum herhangi bir uyumsuzluk söz konusu değil 40 ohm luk ürünü gayet verimli bir şekile 384khz 32 bit lik dac gayet güzel besliyor aynı şekil S7 edge modelde denedim detay kaybı olduğunu fark ettim kulaklığı alan arkadaşlar v30 Huawei mate 10 ve benzeri amiral gemisi modeller ile kullanırsa kulaklıktan maksimum verim alacaktır.

    Ergonomi ye gelecek olursak öyle çok ergonomik bir kulaklık olduğunu söyleyemem dış yapısı biraz kaba olduğu için kulak yapısı dar olanlar için sorun teşkil edebilir ama hafifliği fena sayılmaz kulağımda herhangi bir ağırlık hissiyatı yaşamadım ama biraz daha hafif olabilirdi uygun silikon seçimi ile keyifli dakikalar yaşamak sizlere kalıyor

    Ürünün asıl ses performansına gelecek olursak burayı biraz uzun tutmak istiyorum, buraya gelene kadar yapısından ergonomisinden kutu içeriğinden vs bahsettik ve memnuniyetimizi az çok belirttik şimdi burada bahsedeceklerimiz biraz daha beğenimizi artıracak şeyler olacak öncelikle ürün şuana kadar deneyimlemiş olduğum kulaklar arasında en dengeli ve kulağı ses şiddetine nazaran yormayış oluşu yönünde bir çok Rock rap pop ne tarz dinlerseniz dinleyin kulaklık sizi dipsiz kuyuya sürüklüyor çok tok sesi var tüm detayları duymanıza olanak sağlıyor frekans aralığı da gayet tatminkar ep650 modelin bas yoğunluğu bu modele göre bir tık fazla ama onda da yer yer şikayetler vardı bu kulaklık bas tiz konusunda daha dengeli herhangi kulvarda ezilme yok her ses berrak mid lerde gayet tatminkar vocal sesler de kulaklık resmen çıldırıyor buraya dinlemekten en çok keyif aldığım parçayı da yazacağım denemek isteyen kendi kulaklığında denesin izlenimlerini paylaşsın sürekli hibrid pro modeli ile kıyasa sokulduğunu gördüm fakat elimde olmadığı için şu üstündür şu zayıftır diyemiyorum deneyimlemiş kişiler yorumları esirgemesin lütfen kulaklık genel paket anlamıyla uzun süre müzik dinlemekten zevk alan kişileri mutlu edebilir Tekirdağ Kocaeli 250km yolculukta yaklaşık 3 saat müzik dinledim herhangi bir yorgunluk ağrı rahatsızlık hissetmedim ses yalıtımı keza başarılı tabi daha iyi olmasını beklerdim insan bir tık daha diyor ama kulağa iyi oturuyor dış sesi bi nebze kesiyor ama dışarı ses veriyor vermiyor diyemem aşırı mı hayır son seste normal 103dba az uz bir şiddet değil bu şiddete rağmen kulaklık ferah Bi kulaklık yorucu ve sıkılgan değil parçadaki detayları duydukça kulaklığı kulağından çıkarmak istemiyorsun adeta bütçesi bu seviyede olan insanlara gönül rahatlığı ile önerebilirim kulaklık hali hazırda taze ve yeni o yüzden henüz pişmedi piştikten sonra ses performansı artacağına şüphem yok genel notlara gelirsek.

    Bass: 10/8.5

    Mid: 10/8.5

    Tiz: 10/8

    Ses seviyesi: 10/9

    Ergonomi: 10/8

    Tasarım: 10/9

    Ağırlık: 10/7

    Fiyat: 10/8

    5 seconds of summer- Yougblood

    Yazının sonlarına geldiğimizde öncelikle yazımı sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim elimden geldiğince kulaklık hakkında sizlere bilgi vermeye çalıştım almayı düşünenler için umarım bir yardımcı kaynak olabilir saygılar sevgiler esenle kalın.

    Ürünle ilgili bir kaç fotoğraf


    Sony mdr ex450ap Kullanıcı Deneyimi
    Sony mdr ex450ap Kullanıcı Deneyimi
    Sony mdr ex450ap Kullanıcı Deneyimi
    Sony mdr ex450ap Kullanıcı Deneyimi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 30 Haziran 2018; 4:10:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Selamlar kulaklığı hala kullanıyor musunuz ? Memnun musunuz ?
  • 3 aydır kullanıyorum elbette memnunum bu fiyat aralığında oldukça başarılı bir kulaklık gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mikrofonsuzu aldım 90tl mediamarkttan acıkcası ummadığım kdar iyi 450ap ile birebir aynı sadece mic yok...ben geçici süre için aldım ama memnun kaldım 90tl için baya uygun çin malı değil tayvan malı ve kablosu kalıteli garantili bir ürün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 10 Ekim 2018; 15:52:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reko kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın bu dolar kurunda güzel fiyat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reko kullanıcısına yanıt
    Hocam mikrofonsuz olanın modeli nedir? Bende almak istiyorumda.
  • ahmet_sert35 kullanıcısına yanıt
    ex-450 mikrofonsuz olanı sonuna ap eklenince mikrofonlu oluyor
  • reko kullanıcısına yanıt
    aynen öyleymiş. ex650 nin mikrofonsuzunu bulamadım. ex450 alacam mecburen. 650 nin müzikte detay vermesi biraz daha fazlaymış.
  • Merhaba, ben de bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Merak ettiğim şey kulaklık tizlerde patlama yapıyor mu acaba? Bu patlama olayını yorumlarda okurdum ve anlamazdım. Geçenlerde JBL C100SI aldım ve hiç memnun kalmadım. Konuşmalarda s, ş, ç seslerinde patlama yapıyor. Normal ses seviyesinde bile tiz seslerde insanın kulağını deliyor. O yüzden başka bir kulaklık almayı istiyorum ama aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum.
  • Merhaba hocam ben de bu kulaklıktan aldım mikrofonsuz olanını. Sizin gibi eski bir ex50 kullanıcısı olarak ilk kullandığım anda ses biraz boğuk gibi geldi nedense. Kulaklığın sesinde zamanla bir iyileşme oldu mu sizde ve ilk anda dediğim gibi bir durum yaşadınız mı ?
  • aziz istifa A kullanıcısına yanıt
    Kulaklığın pişme süresini göz ardı etmeyin lütfen zamanla daha oturaklı bir hal alacaktır hiç şüpheniz olmasın.
  • almak istiyoru mfakat hiç bir sitede satılmıyor neden acaba geri mi çektiler ürünü?
  • Tar Goroth kullanıcısına yanıt
    Ürünü geri çekme gibi bir durum söz konusu değil yıllar önce çıkan bir model stokların bitmesi normal üretilmiyor diye biliyorum şans eseri denk getirirseniz alırsınız onun dışında güncel mağazalarda bulmanız mümkün değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.