Şimdi Ara

SONY MDR EX450AP kısa değerlendirme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Midleri ferah, perdesi az, fiyatına göre harika, tizleri kulağı yormayan (EX650'nin aksine bir sesi var, EX650'yi denemedim ama tiz parlaklığından şikayetçi oluyorlar genelde) ve yumuşak, basları fazla kuvvetli olmayan ama 50 dolar bandında derinlik olarak daha iyisinin zor bulunacağı, Shure karakteristiğinde bir kulaklık. Ses karakteristiğini sevdim. Sahne derinlik olarak ideal, genişlik olarak fiyatının sınırlarını zorlayacak kadar iyi.

    Ben beğendim, öyle Shure SE215'lere, Momentum In Ear'lara para vermek istemeyenlerin, alabileceği iyi alternatiflerden. Arada uçurum olmayacağından da adım gibi eminim. Ses seviyesi biraz düşük gelebilir ama bence kulağı yormaması açısından böylesi daha iyi. İnsanlar genelde sesi kökler, bu açıdan şikayetçi olunmaması durumunda iyi bir seçim. Tip olarak da iyi. Kabloya biraz dikkat etmek gerekebilir ama malzemesi sağlam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bu arada SONY XB50AP ile arasında kalite olarak bayağı fark görüyorum ben, belki aşırı bass odaklı ses sevmediğimdendir ama midlerin ferahlığı olsun, daha ferah sahne olsun, hatta arttırıyorum, daha derin baslar olsun, bayağı fark gördüm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ex650 ve sony xb70ap arasında kaldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EX450AP bende kullanıyorum. Gerçekten dinlemesi keyifli ve yormayan bir kulaklık.
  • Yaklasık 1 yıldır Pioneer MJ721 kullanıyorum. Ses kalıtesı (ozellıkle bas) cok ıyı, sesı cok acmazsanız dısarıdan bıraz ses alıyor ama sesı yukseltınce sesle başbaşa kalıyorsunuz. Dısarıya ıse kesınlıkle 1 gr ses vermıyor, muthıs bır ozellık.
    Ama şu aralar degısıklık ıstedıgımden dolayı modellerı ıncelıyorum. Şu modellerede bakın derım;
    AKG Y50
    Pioneer MJ561BT (kablosuz)
    Sony XB950AP

    Sony 1 adım onde benım ıcın suan, buyuk olasılıkla sony olanı alıcam ama yınede oncesınde Teknosa'da falan denemek ıstıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.