Şimdi Ara

Sony'in Servis Kalitesi nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kötüyü yazdığımız gibi iyiyi de yazmamız gerekiyor.
    Çarşamba günü öğleden sonra Z3 compact telefonumu dokunmatik sorunu ile ilgili KVK servisine kendim gidip bıraktım.
    Akşam 5-6 gibi telefonu alabileceğime dair bir SMS geldi.
    Telefonun ekranını değiştirmişler. Z3 compact kullananlar bilir bizim ekran değiştirildiğinde otomatikmen ses,açma kapama tuşları vs. her şey değiştiriliyor.O nedenle telefonum sıfır gibi oldu ve bu sefer işçilik bana iyi gibi geldi.
    Bu sefer kendilerinden memnun kaldım.
    Yollayacaklara bu anımı da anlatmış olayım.
  • Garantinin bitmesine 2 gün kala telefonu servise teslim etsek bakarlar mı? Yani normalde garanti kapsamında olması gerekir ama burası Türkiye, hakkımızı aramak kolay olmadığı için bu soruyu soruyorum.

    (Problem: Z3c ekran ayrılması)
  • 2 sene önce Marmara Forum Bimeksten C5 ultra almıştık.Ahizeden ses gelmiyordu.Telefonu bıraktık.Peşinden koştuk gelsin telefon diye.En son tüketici hakem heyetine gittik yasal süreçleri aştı, para iadesi istiyoruz diye.Oradan da sonuç çıkmadı.6 ay sonra sıfırı geldi.Daha sonra telefonunu çaldırdık.Mümkünse sony e bulaşmayın.Servis teleperformancela çalışıyor.Sakın ama sakın bulaşmayın.
  • Sony Xperia M4 Aqua cep telefonum var; gelen ve giden aramalarda konuşma yapamıyorum, ses gelmiyor, ben arama yapınca bağlanmıyor, bazen şebeke bağlantısı kopuyor. Anteninde arıza var diye düşünüyorum çünkü Wi-Fi üzerinden internete bağlanıp WhatsApp üzerinden sesli görüşmede gayet güzel ses ve görüntü geliyor. (Gerçi resim çekim kalites kötü.) Sony'nin servisinin bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum; (gerçi Samsung servisi de 1,5 ay önce alınan bir telefona kullanıcı hatası deyip 400 TL'ye ekranı değiştirmiş) şimdi bu telefonu servise gönderip uğraşılır mı, çok para isterler mi, (garantisi Temmuz'da bitmiş) düzgünce tamir edebilirler mi, çok bekletirler mi, yoksa gidip yeni bir telefon mu alayım? Bu arada telefonun yenisi Vatan'da 499 TL, Hepsiburada'da 1099 TL'ymiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 31 Ekim 2017; 14:56:35 >




  • x compact 64 gigabaytı görürmü bide telefonda ki fotoraflar hep 2 tane bilgisayardan bakınca 100 nolu fotoraf 100,01 diye bir tane daha var aynısından ne yapmak lazım bilen varmı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.