Şimdi Ara

Sony HX1 Objektif Sıkştı Anlayan Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Sony HX1 Makinamın objektifi sıkıştı Elime aldım güç tuşuna bastım lensi yarım kadar acıldı ve o şekilde kaldı ne ileri gidiyor nede geri elimle müdahale etmeme rağmen lensi hareket ettiremiyorum elle sadece acılıyor Ve kitlendigi yere kadar ittirmem ile giriyor neden olmuştur nasıl ve nerede düzelttirebilirim

Sony yetkili servisine verdim objektifin değişmesi lazım dedi ama objektif ile alakası olduğunu sanmıyorum cünkü objektif perdeyi acıyor ve makinayı acınca acılmaya calısır gibi tık tık diye ileri atmaya calısıyo kendini ama atamıyor ekrana görüntüde gelmiyor playback modu filan calısıyor.

i5-2500k@4.50Ghz OCZ Vendetta 2 Cpu Cooler and AC Mx4 Termal Compound*-*MSI P67A-GD65 MotherBoard*-*GSKİLL Ripjaws 4*4GB 1866 Mhz DDR3*-*R9 280x Vga *-*Tagan Force II 800 Watt PSU*-*512GB NVME SSD*_*1Tb Caviar Black*-*2Tb Seagate HDD
    Dark N10 Case
  • Anlayan yokmu
    i5-2500k@4.50Ghz OCZ Vendetta 2 Cpu Cooler and AC Mx4 Termal Compound*-*MSI P67A-GD65 MotherBoard*-*GSKİLL Ripjaws 4*4GB 1866 Mhz DDR3*-*R9 280x Vga *-*Tagan Force II 800 Watt PSU*-*512GB NVME SSD*_*1Tb Caviar Black*-*2Tb Seagate HDD
    Dark N10 Case
  • güç gittiğinde meydana geldiğine göre sorun donanımsal değil bence. yazılımsal olarak çözülebilir. Teknik servis para koparmak için söylemiş olabilir.

Orijinalden alıntı: SecurityMJ

güç gittiğinde meydana geldiğine göre sorun donanımsal değil bence. yazılımsal olarak çözülebilir. Teknik servis para koparmak için söylemiş olabilir.

güç kesintisi olmadıki cihazda pilide bitmedi pili calıstırıyo cihazı
    Dark N10 Case
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    canon sx1 mi panasonic fz 50 mi?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.