Şimdi Ara

Sony H.ear on almak istiyorum. Kullanan varmı???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony h.ear on almak istiyorum diğer ismiyle SONY MDR-100AAP
    Bluetoothsuz modelini tercih ettim ( Maddi imkanlar )
    Kullanan deneyen veya satın alan arkadaşlar biraz bahsedebilirlerse çok memnun olurum.



  • Hocam satın aldınız mı acaba ? bende uzun süredir bakıyordum bu kulaklığa . bimekste kırmızı rengi 264 liraya düşmüş, satın aldım yarın geleceğini umuyorum.

    edit: kulaklık elime ulaştı, kulaklık çok şık ses kalitesi normal müzik dinleyicisini tatmin edecek düzeyde. malzeme kalitesi kaliteli duruyor ama çok hafif boş plastik elinize aldığınızda. bu kulaklığı 600 lira iken alsaydım ağlardım herhalde. almayı düşünen arkadaşlara 300 liradan fazla ücret ödemelerini önermem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahmacunsavar -- 16 Mayıs 2016; 21:01:26 >
  • Beyler bende 1 haftadır araştırıyorum kablolu modelini almak istiyorum kullanıcı yorumu bulamadım.iphone 6s kullanıyorum ve spotify abonesiyim performance olarak nasıl hi res müzik içerigi bulmak zor peki spotify için nasıl bir deger alırım,bazen playstation ı da baglıya bilirim diye düşünüyorum

    Aslında ilk önce kulak içi modeline baktım ama sonra kulak üstü olan modeli daha cazip geldi

    Nedir tavsiyeleriniz şuanda bula bildigim fiyat 399 kablolu olan bana 599 dan düşmüş daha ucaza bulabilicegim bir yer varmı.??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabasaakall -- 9 Ağustos 2016; 23:09:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kulaklık sony hi res cihazlarla(telefonlar dahil) kullanmak mantıklı olur. Normal yani sony harici cihazlarda kullanıldığında gayet tatmin edici ses kalitesi var 5-60bin hz frekans aralığı beni cezbeden kısmı oldu açıkçası. Ben ağırlıklı olarak bass dinliyorum bassları aşırı derecede iyi. Sonuç olarak işin içinde sony kalitesi varsa verdiğiniz paraya pişman olmazsınız.


    Not : Kulaklık alırken kablo sizin için aşırı sorun değilse kablosuzdan uzak durun kablosuz kulaklık kaliteyi çok düşürüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.