Şimdi Ara

Sony fps oyunu yapmayı niye bıraktı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Shadow Fall biraz motorun neler yapabileceğini görmek adına yapılmış bir oyun gibiydi, Horizon ise adamların ilk defa denediği bir tür, yine de iyi kotardılar. Horizon 2 ve Death Stranding bu motorun neler yapabileceğini gösterecektir diye düşünüyorum. Aslında Horizon 2'den önce şöyle Helghast tarafını anlatan bir origin hikayeli Killzone gelse bence çok fark yaratır, markayı toparlar.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Helghastı hiç islemediler dimi ben Killzone 1 ve 2 yi oynamadığım için tam bilmiyorum. Ama muhtemelen Sony Killzone serisini tamamen rafa kaldırdı. Order da keza yıllardır yeni oyunu bekliyoruz. Hiç haber bile görmüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 6 Nisan 2019; 22:52:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır işlemediler, ilk oyunda Helghast'ın Vekta'yı işgali anlatıldı ikinci oyunda da ISA'nın Helghan'ı işgalini anlattılar ama olaylara hep ISA tarafından baktık. Bir Helghast origin çok iyi olur ve bunu epey yoğun bir kitle istiyor. Reddit'de çok fazla konusu var, umarım görürüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bf ve Cod karşısına çıkmak ağır yatırım ve sürekli destek ister sony kaç oyununda multiye ağırlık verdiki adamlar ekmeği hikayeden yiyor konsoluda sattırıyor hikayeli oyunlarda pazara hakimler şimdi gidipte fps multi pazarında iki büyük reis bf ve cod varken hiç bulaşmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony hikayeli fps yapamıyormu, kim diyor cod ve bf ye rakip olmak zorunda öyle bir şartmı var. rage 2, doom eternal, metro exodus, borderlands 3, wolfenstein 2, dying light 2, halo infinite, far cry 5 bu kadar firma bu kadar fps yapıyor sony bir resistance yapamıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TPS daha güzel bence. Karakteri görmek hoşuma gidiyor. Sırf bu yüzden Cyberpunk 2077'den soğudum.
  • Tps daha çok tuttuğu için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene sağlam Fpsler var. Önce Rage 2 ardından Wolfenstein Young Blood, Doom Eternal ve son olarak senenin bence en iyisi Borderlands 3 geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony genel yaş kitlesine hitap eden tatliş oyunları da bıraktı. Varsa yoksa kıyamet sonrası tps



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 9 Nisan 2019; 13:33:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine exclusive oyun olarak MAG vardı. Zamanında çok oynardım sadece online oynanan bir oyundu gayet zevkliydi de. Socomu yapan stüdyo ile aynıydı galiba zipper miydi neydi. O firma da kapandı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikayeli fps kıtlığı var zaten bu nesil genel olarak, sadece sony'ye özel bir durum değil. Ben özledim o tarz oyunları, neyse ki Rage 2 falan geliyor. Resistance ve Killzone tipi oyunların devri geçti malesef.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.