Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia X10 v2.2 Froyo için İmza Toplama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • furkan kardeşim aradığın numarayı yazarmısın bende arayıp duymak istiyorum bugün bir arkadaşım 1.6 dan yukarı şıkmayacak dedi sinirlerim bozulduu ben mini kullanıyorummm umarım sölediklerin dorudur
  • sözdemir abim 0212 473 77 77 ara abim sor söylerler bir iki aya 2.1 ondan sonra birkaç ay sonra dedi bana 2.2 abi bir kere 1.6 dan yukarı çıkmayacak diyen yanlış demiş zaten 2 aya 2.1 e geçeceği kesin sonrası meçhuldu aradım sordum ve geçecek dedi abim ara sende
  • sözdemir abi arayıp sordun mu abi
  • Gerçekten mükkemel bir telefon , türkiyeye geldimi bu telefon, geldiyse ne kadara gidiyor, bilgisi olan varsa yazabilirmi?
  • Ya benım tek sıkıntım var alcam alcam ama alamıyorummmm :(:( neden?? cunku nettekı flash player ısteyen vıdeoları ızleyemıyecem flash player içinde en az androıd 2.2 froyo gerekıyomus arastırdıgım kadarıyla o yuzden alamıyorum normalde sony erıcsson hastasıyımdır valla sony erıcsson xperia arc yada imperse'yi beklıcem ama onlarda tr ye gırene kadar ohoooo
  • arkadaslar bugun hollandada bı arkadasımdan sony erıcsson xperia arc nın fıyatı geldı 500 euro cıvarındaymıs ben getırtmeyı dusunuyorum hadı hayırlısı bakalım androıd 2.3 ıslemcı var cıhazın nasıl bısey oldgunu hayal edebılıyorum :D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: khrmntrk

Ya benım tek sıkıntım var alcam alcam ama alamıyorummmm :(:( neden?? cunku nettekı flash player ısteyen vıdeoları ızleyemıyecem flash player içinde en az androıd 2.2 froyo gerekıyomus arastırdıgım kadarıyla o yuzden alamıyorum normalde sony erıcsson hastasıyımdır valla sony erıcsson xperia arc yada imperse'yi beklıcem ama onlarda tr ye gırene kadar ohoooo

froyo rom'u yüklerisin olur biter
  • bıde tam anlasam su ıslerden tamam olcak ama o dedıgınız rom falan nasıldır nasıl yuklenır hıc anlamam
    ben 7 senelık cep tel alım satımı yaptım ama hıc özellıkten anlamam 3e alır 5e satarım bu yanı :D:D bu sıteye ulastıgımada cok sevındım gercekten aklımdakı cogu soruya burda cevap buldum.. kardeş o zaman ben alıyorum x10u gunah benden gıttı artık burdan yardımcı olursunuz o dedıgın seylerde :D:D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.