Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.990
Cevap
5
Favori
279.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonu satacaktım ekran boyutu daha büyük telefon almak için ancak telefoncular fiyat bile söylemedi direkt almıyoruz dediler yani elde kaldı. Bari değişiklik yapayım telefonda dedim. Daha öncesinde bir kaç sorum olacak arkadaşlar
    1)Bu mini Cm7 de Türkçe dil desteği var mı?
    2)Diğer telefonlardaki gibi telefondaki internet dağıtılabiliyor mu? Bir nevi modem olarak kullanabiliyor muyuz telefonu bir dokunuş ile?
    3)Sanırım performas açısından mini cm7 yi öneriyorlar. En son Jelly Bean Mini Project 4.1.2 çıkmış x10mini ye uygun. Sizce hangisi kullanılmalı? Niçin?
    Romlama hakkında pek bilgim yok o yüzden kuzenime yaptıracağım x10 mini ye göre romu. bu üç sorunun cevabını merak ediyorum ona göre yaptıracağım arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim.
  • Mini ile en kullanışlı kulandığım rom cm7 idi yanılmıyorsam. Bir ara Jb denedim biraz fazla kasıyor kullanamadım tekrar cm ye dönmüştüm. Tabi Jbnin son hali ile denemedim. Şimde p kullanıyorum.
  • arkadaşlar batarya nereden alabilirim internette var daha önce alan varmı acaba takımını kendim yapacağım
  • Merhaba arkadaşlar, 2011 yılından beri kullanmakta olduğum x10 mini telefonuma buggün ilk kez root attım ve yeni bir rom yükledim.. Ancak telefon açılmıyor, sony ericcson yazılı bir şekilde ekran dondu kaldı.. Ne kapanıyor ne açılıyor.. Ne yapmam gerekir, anlayan biri Allah rızası için yardım etsin..
  • Arkadaşlar yok mu bir yardımcı olabilecek, yardım edin lütfen..
  • Çok zaman geçti hatırlamıyorum bile ama telefonun üstündeki açma kapama tuşuna basılı tutarken telefonun önündeki orta tuştu sanırım aynı zamanda ona bas ve basılı tut telefon resetlenir o işlem oluncaya kadar basılı tut. Sonrada sony erc. kendi programı ile yeniden kurtarma romu olarak orjinal romu yükleyip denemelerine devam edebilirsin.
  • Merhaba, eski x10 pro mu buldum geçen çekemecede şarj ettim sorunsuz çalışıyor ama sürüm 2.1

    Yükseltme için araştırdım ama anlatan sitelerde dosya linkleri aktifliğini yitirmiş, önceden yükseltip gerekli dosyaları elinde olan var mı.. Yada yol yordam gösterecek bir arkadaş, marketi açıp whatssap çalıştırsak yeter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cernobill

    Merhaba, eski x10 pro mu buldum geçen çekemecede şarj ettim sorunsuz çalışıyor ama sürüm 2.1

    Yükseltme için araştırdım ama anlatan sitelerde dosya linkleri aktifliğini yitirmiş, önceden yükseltip gerekli dosyaları elinde olan var mı.. Yada yol yordam gösterecek bir arkadaş, marketi açıp whatssap çalıştırsak yeter
    xda ya baktınız mı
  • Xperia Ion 'un Android yükseltmek için dosya aradığımda ilk başta ben de bulamamıştım fakat bazı sitelerde oluyor, birinden bulup indirdim ve çalıştı.

    Whatsapp 'ı market olmadan apk'den kurma yöntemini deneyiniz fakat Whatsapp 'ın Android 2.1 sürümü olmayabilir. Android 2.3.3 sürümü var fakat 2.1 var mı bilmem.
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.