Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaan_9292

nokia kapasitif ekranlardaki dokunmaigi cok kotu..

N8 dokunmatiğini beyendim ama başka rezil telefon x10da onun kadar dokunmatik varsa x10 güzel telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hizlireco

s.e xperia x10 nun sesi çok mu düşük yoksa abartıyolarmı konuşurken sesi nasıl acaba söledikleri gibi düşük mü yoksa

kardeş düşük diyor hemen hemen tüm kullanıcılar hele dışarıda duymak mumkun değıl gıbı ıfadeler var bu yuzden sırf x12 bekleyeceğım tabı bu da aynı sorunla gelmezse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

quote:

s.e xperia x10 nun sesi çok mu düşük yoksa abartıyolarmı konuşurken sesi nasıl acaba söledikleri gibi düşük mü yoksa

kardeş düşük diyor hemen hemen tüm kullanıcılar hele dışarıda duymak mumkun değıl gıbı ıfadeler var bu yuzden sırf x12 bekleyeceğım tabı bu da aynı sorunla gelmezse...

x12de bu sorun olmayacakmis, oncilemesini yapanlar sesin yuksek ve net oldugunu soylemislerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykucukaydin

market.apk yok varsa muhtemelen son uygulamalar indiremezsiniz. But you can always download the apk files from the top 3 android apk providers. Ancak her zaman ilk 3 android apk sağlayıcılarından apk dosyaları indirebilirsiniz.

While browsing web i came accross 3 different websites which allow us to download android apk in seconds. Tarama web i bize saniyede android apk indirmelerine izin 3 farklı web sitelerinde gelirken. The best of all is these website update regularly which means you won't be left behind for getting a perticular app. En iyisi bu web sitesi size bir perticular uygulaması almak için geride olmayacak yani düzenli güncelleştirmesidir.

1-) Android Freeware.org 1 -) Freeware.org Android

Android Freeware Directory is an Internet directory, which is aimed to collect and categorize free software and other freeware resources for Android-based phones. Android Freeware Directory toplamak ve Android tabanlı telefonlar için ücretsiz yazılım ve diğer ücretsiz kaynaklar kategorize amaçlayan bir İnternet dizin vardır. You can download over 1000 apk’s Eğer's apk 1000 indirebilirsiniz üzerinde
    2-) Freeware 4 Android.com 2 -) 4 Freeware Android.com

Download the most popular android app Download en popüler android app
    3-) Free Androidware.com 3 -) Ücretsiz Androidware.com

One of the largest android apk directory with lots of Android theme, wallpaper, skin, application and games. Android tema, duvar kağıdı, cildi, uygulama ve oyun dolu büyük android apk dizinin biri.
    4-) Android Downloadz 4 -) Android Downloadz

Another great site with a lot of android downloads including apk's , wallpaper, ringtones, and utilities for pc. apk's, duvar kağıdı, zil sesleri ve programları pc dahil android indirme birçok başka büyük bir site.

5-) Android-APK.info 5 -) Android APK.info

Another great website which provides you with most of the android apks. android apks çoğu sağlar Başka büyük web sitesi.

arkadaşım emeklerine sağlık uzunca yazmışsın ama ben pek bişey anlamadım.bu belirttiğin sitelere cep telefonunda nmı girip direk download edicez.yoksa pc den girip oraya atıp ordanmı telefona aktarıcaz? bide dediğim gibi telefona daha bişey yüklemedim.bi işlem yapmadım.bu programları nasıll yüklüyoz tele? bişey yapmak lazımmı? burda hiç iphone da olan gibi uygulamalar yok.mesela bi atv,kanal d gibi kanallar yok.hep yabancı uygulamalar.türkçe oyun ve uygulamalar yokmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

quote:

SE ses konusunda dünya standartlarını uyguladığından genelde yeni telefon çıkardığında sesleri hep kısık oluyor.Daha sonra yazılımlarla düzeltir.
  • kardes buradaki sayfalar 1 2 3 4 5 arastır google dan bulabılırsın... ancak bu kadar yard olabilirim..
  • Arkadaşlar merhaba;

x10 ve n8 arasında kaldım. ikisinden 1 ini alacağım ama çok kararsızım lütfen yardımcı olun.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KorneLL

Arkadaşlar merhaba;

x10 ve n8 arasında kaldım. ikisinden 1 ini alacağım ama çok kararsızım lütfen yardımcı olun.. :)

hocam bence 2 telefonunda özelliklerini yan yana yaz ve öye bak x10 işlemci ve ram da daha iyi n8 in sadece kamerası iyi ikisde hd kalitede video çekebiliyor birde nokia daha çok çocuklara hitap eden telefonlar yapıyor x10 daha ağırlığı olan masaya koyduğun zaman hemen fark edilen bir telefon her zaman x10
  • arkadaşlar bende bir Sony Ericsson Xperia X10 adım ancak bir sıkıntım var telefondan youtube dan video izleyemiyor fizy sarkı dinleyemiyorum adobe flash player istiyor ancak bu programıda nerde bulduysan telefona uymuyor bu konuda birisi yardımcı olursa cok sevinirim ....???
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergiojr

quote:

Arkadaşlar merhaba;

hocam bence 2 telefonunda özelliklerini yan yana yaz ve öye bak x10 işlemci ve ram da daha iyi n8 in sadece kamerası iyi ikisde hd kalitede video çekebiliyor birde nokia daha çok çocuklara hitap eden telefonlar yapıyor x10 daha ağırlığı olan masaya koyduğun zaman hemen fark edilen bir telefon her zaman x10

N8 in kamerası iyi derken, neye dayanarak söylüyorsunuz bunu ?
  • @sergiojr arkadaşa katılıyorum bu telefona herkesin bi baştan ilgisi oluyo benim yaşadığım yerde daha gelmemişken ben almıştım direk telefoncu kız geldi telefonun çok güzelmiş fln muhabbete başladı artı olarak sınıfta fln da bu tepkileri aldım çok havalı tlfn falan diyolar haberiniz ola ahalii..

not: bende beyazı var ona göre söyledim siyahını bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to_se -- 14 Aralık 2010; 22:07:52 >
  • to_se bende siyahı var.Senin yaşadığın durumun hemen hmen aynısını yaşıyorum

Okulda kimse beni görmüyo direk telefonu getirdin mi diyorlar
  • lütfen arkadaşlar kişiliğinizin önüne geçirmeyin telefonlarınızı

• w800i varken kızlar etrafımda pervane idi nokiacılar kapışma derdinde
    w995 herkez pernave

x10 söylemeye gerek yok herkezi pervane etcek bizi kanatlandıracak
  • be oyle redbul reklami gibi kanatlandirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

quote:

Orijinalden alıntı: sergiojr

quote:

Arkadaşlar merhaba;

N8 in kamerası iyi derken, neye dayanarak söylüyorsunuz bunu ?

kamerası 12 mp ayrıca daha öncede n95 8 gb 5 mp vardı bende gercekten yiğidi öldür hakkını yeme kamerada nokia iyi ama x10 herkonuda kapasitif ekran işlemci ram menü timescape herkonuda ezer

• ya arkadaslar kafam bugunlerde cok karısık, xperıa x10 mu yoksa bıraz bekleyıp ıphone 4 mu alayım, bı yardım pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

arkadaşlar bende bir Sony Ericsson Xperia X10 adım ancak bir sıkıntım var telefondan youtube dan video izleyemiyor fizy sarkı dinleyemiyorum adobe flash player istiyor ancak bu programıda nerde bulduysan telefona uymuyor bu konuda birisi yardımcı olursa cok sevinirim ....???

birisi bu konuda bana yardımcı olmuyacak mı?
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.