Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bahsettıgın donma v.s olmuyor gonul rahatlıgıyla alabılırsın ve aldıgında dıyeceksın ıyıkı bu telefonu tercıh etmısım dıye ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLPaSLaN07

quote:

Orijinalden alıntı: poweredbyofk

quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

İmzamda var ... apk arenası diye bir başlık oluşturdum zaten hocam senden ses cıkmayınca ama ... kimseden destek yok nasıl bi forum bu yaw anlamış değilim

hazır konu tekrar haraketlenmişken burada bir uzlaşmaya varsak en azından kimler var kimler yok bu konuda görmüş oluruz

Ben elimden geldiğince uygulama konusunda yardımcı olurum.. APK Paylaşım başlığında onlarca link var. Linkler nedir ne değildir pek belli değil. Application fazlalığı değil amaç. En çok işe yarayacak , kaliteli ve kullandığımız application'ları paylaşmak.. Uygun bi vakitte o başlığa ben de birşeyler eklerim..

bu konuda bende size destek olurum arkadaslar

• arkadaslar forumda cok guzel kılıflar mevcut bakmanızda yarar var

http://forum.donanimhaber.com/m_44717450/mpage_1/f_/key_//tm.htm

linkteki kapakların renklerı de mevcut ,ben siyah beyaz ve bordo renlkerınden aldım bordosu cok fena

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi battis -- 9 Aralık 2010; 11:38:25 >
  • ve sonunda beklenen oldu multitouch gelıyor arkadaslar

http://blogs.sonyericsson.com/products/2...peria-x10/
  • quote:

Orijinalden alıntı: battis

arkadaslar sıze bi tavsıyede bulunmak ıstıyorum sahibinden de cok guzel kapaklar mevcut

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-kilif-se-xperia-x10-icin-en-sik-kilif-bordo-get-35270107/detay?

linkteki kapakların renklerı de mevcut ,ben siyah beyaz ve bordo renlkerınden aldım bordosu cok fena

telefonu iyi kavrıyormu kalitesi nasıl

• Konu dışı:

Arkadaşlar merhaba, sahibinden sitesindeki ilanlar bana aittir, aynı ilanlar DH ikinci el bölümünde de mevcuttur.
    Bu başlık altında reklam olsun istemediğimden daha önce yazmamıştım.
    Kılıflarla ilgili detayları ikinci el bölümünde bulabilirsiniz.

Not: Ürünler bitmek üzeredir. Reklamını yapıyorsun ama ürün yok demesin kimse. 1 Beyaz, 1 Siyah, 1 Bordo, ve 1mavi var.
    İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying_Hero -- 9 Aralık 2010; 11:44:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poweredbyofk

quote:

Orijinalden alıntı: battis

arkadaslar sıze bi tavsıyede bulunmak ıstıyorum sahibinden de cok guzel kapaklar mevcut

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-kilif-se-xperia-x10-icin-en-sik-kilif-bordo-get-35270107/detay?

telefonu iyi kavrıyormu kalitesi nasıl

evet tamamen oturuyor en ufak bosluk sallantı vs. yok sıfıra sıfır cok memnunum dıyebılırım

• Arkadaşlar sabahtan beri forumu okuyorum kusucam artık :) şimdi şunu öğrenmek istiyorum bende iphone dan vazgeçip bu telefonu alıcam büyük ihtimalle zaten 10 yıla yakın sony ericsson kullandım.Şimdi sorum şu bu telefonu yeni alırken android 1.6 yüklü mü olucak yoksa 2.1 mi umarım son versiyon yüklü olur tekrardan bu versiyon yükseltmeyle uğraşmim kaç ay olmuş çıkalı zaten bilen varsa söyleyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkan

Arkadaşlar sabahtan beri forumu okuyorum kusucam artık :) şimdi şunu öğrenmek istiyorum bende iphone dan vazgeçip bu telefonu alıcam büyük ihtimalle zaten 10 yıla yakın sony ericsson kullandım.Şimdi sorum şu bu telefonu yeni alırken android 1.6 yüklü mü olucak yoksa 2.1 mi umarım son versiyon yüklü olur tekrardan bu versiyon yükseltmeyle uğraşmim kaç ay olmuş çıkalı zaten bilen varsa söyleyebilir mi?

1,6 yüklü alınca şarjı doldur pc ye bağla sony nin web sitesine girip 2.1 e güncelle

---

Benimde bir sorum var

Mesaj yazarken klavye geliyorya arkadaşlar tam boy Q klavye yerine nokia daki gibi. 3 tuşlu klavye varmı.

Anlatabildim mi Örnek 1 numarasında ABC var 2 de DEF bunun gibi.. sayısal tuşlar üzerine harfler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 9 Aralık 2010; 17:02:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

Orijinalden alıntı: kralkan

Arkadaşlar sabahtan beri forumu okuyorum kusucam artık :) şimdi şunu öğrenmek istiyorum bende iphone dan vazgeçip bu telefonu alıcam büyük ihtimalle zaten 10 yıla yakın sony ericsson kullandım.Şimdi sorum şu bu telefonu yeni alırken android 1.6 yüklü mü olucak yoksa 2.1 mi umarım son versiyon yüklü olur tekrardan bu versiyon yükseltmeyle uğraşmim kaç ay olmuş çıkalı zaten bilen varsa söyleyebilir mi?

1,6 yüklü alınca şarjı doldur pc ye bağla sony nin web sitesine girip 2.1 e güncelle

---

Benimde bir sorum var

Mesaj yazarken klavye geliyorya arkadaşlar tam boy Q klavye yerine nokia daki gibi. 3 tuşlu klavye varmı.

Anlatabildim mi Örnek 1 numarasında ABC var 2 de DEF bunun gibi.. sayısal tuşlar üzerine harfler.

O şekilde klavye var programlar vb fakat ingilizce oluyor ve kendi klavyesi olmadıgı için pek uygun olmuyor sony yaparsa ilerideki versiyonlarda olur inşallah ...

• nasıl yapabilirim peki.

otomatik harf tanıması iptal edilebilirse kullanırım
  • Yardımları görelim o zaman....

Bugün bluetooth ile müzik yollamak istedim ama yollayamadım.Dosya gönderimi tamamlanamadı diyor.Bilginiz varmı??

Market uygulamasını nasıl yükleyebilirim.Forumda belki defalarca anlatıldı.Ama link bozuk(x10i telefonun markası)

Dosyaları telefona attığımda telefon görmüyor(Hareketli resimler,proğram vs.).Bunun için önerilerinizi bekliyorum.
  • valla iyiki desire desire hd x10 touch pro2 secenekleri arasından x10u secmişim cihazdan çok memnunum bu cihazı başka ciazlar ile kıyaslayanlar hiç kastırmayın her türlü x10 ..
    ses kamera şekil performans her şeyi veriyor makina daha ne yapsın... evde pc niyetine kullanıyorum suan ekran süperamoledmiş falan filan tırı vırı ıvır zıvır laflar ile göz boyuyorlar hep ancak amoled li gt i8320de kullandım hemde pixel çözünürlügü sözde x10dan çok çok daha iyi oldugu halde şuan x10un ekranı çok daha iyi derecede se yapıyor bu işi kuşkusuz
    şuan pasaport arıyorum kayıt ettirmek için okadar sonra alo demeyede başlicaz inş :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_11

Yardımları görelim o zaman....

Bugün bluetooth ile müzik yollamak istedim ama yollayamadım.Dosya gönderimi tamamlanamadı diyor.Bilginiz varmı??

Market uygulamasını nasıl yükleyebilirim.Forumda belki defalarca anlatıldı.Ama link bozuk(x10i telefonun markası)

Dosyaları telefona attığımda telefon görmüyor(Hareketli resimler,proğram vs.).Bunun için önerilerinizi bekliyorum.

Müzik göndermek istediğiniz cihazı kontrol edin. Genelde bu tür problemler telefondan değil de alıcı-gönderici diğer cihazdan kaynaklanıyor. İki cihazın da dosya alışverişinden önce birbirini password ile eşleştirilmesi en sağlıklısı.
    Market için telefonu root etmeniz gerekiyor. Bu linke bir göz atın:
    http://www.xperiax10.net/2010/08/09/exploid-root-method-for-xperia-x10-tutorial/
    Telefona atılan dosyaları ilgili program içinden görebilirsiniz. Mesela apk uzantılı bir uygulamayı kurmak için telefonunuzda bir uygulama yöneticisi program yüklü olması gerekiyor. Örneğin appInstaller. Market problemini çözdükten sonra bu işlemler daha kolay olur. Ama olmazsa telefonun web tarayıcısındanwww.appbrain.com'a gidip google hesabınızla giriş yapınca market kullanır gibi uygulamaları seçip yükleyebilirsiniz.

• selam arkadaşlar

şımdı acayıp koyu bır se tutkunuyum. k850 kullanıyorum hanı tabırı caizse aşık olmuştum xperia da aynen oyle benım ıcın samy iph lg vs hepsı fasa fiso

şimdı x12 çıkacak 12 olmasına rağmen bir eksık bir fazla cok artısı olmayacak ekran ve android vs.

hanı beklemye değermı?

bu kulaklık ve dış ses olayı gercek anlamda duzeldımı

sonra ben bu root moot ışlerınden anlamam se sitesınden guncellenıyormu?
    bu rootların bır zararı varmı*
    şuan teknosa da 1199
    1089 5 taksıtte vatanda buldum biraz ıcımı rahatlatın lutfen
    arkadaşım samy i9000 s aldı çatlatmam gerek

saygılar
  • benim bir sorunum ben xperia x10 almayı düşünüyom ama byeaz mı siyah mı die sallantıdayım kullanan için soruyom hangisi daha şık ve karizmatik ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboas

benim bir sorunum ben xperia x10 almayı düşünüyom ama byeaz mı siyah mı die sallantıdayım kullanan için soruyom hangisi daha şık ve karizmatik ....

bence siyah arkadaşım.gayet ağır ve olgun duruyor :)
  • Bugün bir SORUN yaşadım korktum açıkcası >:( internet lazım oldu dışarıda oldugum ortamda kablosuz vardı tabıkı bende telefonumda ilk açtım taranıyor dedi kablosuz modem şifre yanlış falan girdim tekrar kapatıp acayım derken bir anda 5,6 tane kablosuz ag bulurken hec bir tane bulmadı be AĞ ARANAMIYOR diye uyarı verdi sinir oldum o kadar uğraştım olmadı :( telefonu kapat ac,pil çıkar,5dk kapalı beklettim nafile kablosuz modem bozuk gibi ağ aranamıyor uyarısı verdi.Morelim bozuldu buraya foruma yardım için eve geldim pc açtım evde aynı kablosuz modem arattırayım dedim aynı hata verdi tamamen hayal kırıklıgı oldu :( yaklaşık 90dk çalıştıramadım daha sonra telefon yavaşladı ve birden kitlendi ÜZGÜNÜZ diye bir uyarı KAPAT, ZORLA KAPAT seceneği çıktı zorla kapat dedim reset attı X10 ve açıldı herşey yoluna girdi şuanda çalışıyor ama 90dk o şekilde sorun yapma sebebini anlamış degilim sizlerde bu kablosuz modem sorunu yaşayan oldumu bu şekilde arkadaşlar ¿ tşk ...

• Ben de bugün beyaz bir Xperia X10 sahibi oldum. Henüz açmadım kutuyu çok heyecanlıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirpibey

quote:

Orijinalden alıntı: baboas

benim bir sorunum ben xperia x10 almayı düşünüyom ama byeaz mı siyah mı die sallantıdayım kullanan için soruyom hangisi daha şık ve karizmatik ....

bence siyah arkadaşım.gayet ağır ve olgun duruyor :)

Ben alsaydım siyah alırdım.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.