Şimdi Ara

SONY ERICSSON NEDEN BU KADAR GEÇ KALIYOR??? ÖRNEK XPERIA MINI PRO 2012 YILINDA ANCA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ADAC25

ARKADAŞLAR BEN PERŞEMBE GÜNÜ GİTTİM VATAN COMPUTERDAN ALDIM...
    719 TL YE...
    TEK KELİME İLE KLAVYELİ MODEL OLARAK SÜPER Bİ TELEFON...
    İŞÇİLİK HARİKA...
    MENÜ GEÇİŞLERİ HIZLI...
    KESİNLİKLE HERKESE TAVSİYE EDERİM...
    SABAHTAN BERİ KURCALIYORUM TELEFONU ANCA SAAT 21:30 DA BİTTİ ŞARJI...
    O ZAMANA KADAR GEZMEDİĞİM YER KALMADI...
    KONUŞMALARIMDA CABASI...
    DEDİĞİM GİBİ HERKESE TAVSİYE EDERİM...
    BENİM GÖRÜŞÜME GÖRE BU FİYATI HAK EDİYOR... BU SEFER...

Hayırlı olsun , başlığı değiştir artk
  • Gelmesini ben de dört gözle bekliyordum ancak fiyatı biraz yüksek gibi. Aslında degil ama bana yüksek. 600-650 arasına düşmesi umarım çok sürmez.
  • ADAC25, Vatan Bilgisayar'ın ürünü dışarıdan getirttiği ve kendi anlaşmalı olduğu bir yerden garanti veriyor olma ihtimalinden bahsetmişlerdi. Sen almışsın en doğrusunu sen bilirsin. Herhangi bir sıkıntı var mı. Ürün TR Sony Ericsson garantili mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozmeniniz

ADAC25, Vatan Bilgisayar'ın ürünü dışarıdan getirttiği ve kendi anlaşmalı olduğu bir yerden garanti veriyor olma ihtimalinden bahsetmişlerdi. Sen almışsın en doğrusunu sen bilirsin. Herhangi bir sıkıntı var mı. Ürün TR Sony Ericsson garantili mi?

Mrb...
    Telefonu alırken Vatan bilgisayar ile görüştüm. paralel ithalat olmadığını doğrudan dağıtıcı kanalı ile geldiğini ve Sony ericsson garantili olduğunu söylediler.
    zaten kutudan çıkan garanti belgelerini imzalayıp kaşelediler.
    bu arada telefon tek kelime ile mükemmel...
    arkadaşlar biraz kalın diyor ama beni etkilemedi...
    eski telefonum w810 i olduğundan ebatlar neredeyse aynı hatta boyu biraz daha küçük...
  • quote:

quote:

ADAC25, Vatan Bilgisayar'ın ürünü dışarıdan getirttiği ve kendi anlaşmalı olduğu bir yerden garanti veriyor olma ihtimalinden bahsetmişlerdi. Sen almışsın en doğrusunu sen bilirsin. Herhangi bir sıkıntı var mı. Ürün TR Sony Ericsson garantili mi?

Mrb...
    Telefonu alırken Vatan bilgisayar ile görüştüm. paralel ithalat olmadığını doğrudan dağıtıcı kanalı ile geldiğini ve Sony ericsson garantili olduğunu söylediler.
    eski telefonum w810 i olduğundan ebatlar neredeyse aynı hatta boyu biraz daha küçük...

Garanti belgesi ne Brightstar mı Netcell mi ?

Oradan belli olur .

• Kesinlikle bekleyin bence de aceleniz yoksa. En azından kısa bir sürede 1 kez daha düşer fiyatı sonra uzun süre sabit kalır.
    Ben mecburiyetten dolayı dün internetten sipariş verdim 700tlye tek çekim ile. Şu anda 660 tl tek çekim.
    Kargo ücreti farkını çıkarırsak (ben aldığımda ücretsizdi) 30 tl zarara girdim 1 günde.
    Şu anda kullandığım telefonun microfonu ve hoparlörü bozuk, günde 2-4 kez şarj ediyorum diye acele davrandım.
    Şimdi aklımda bir fikir var. Kargo geldiğinde yanlış kargo deyip almayacağım telefonu.
    Sonra hediye kartı alıcam Vatan Bilgisayardan ve o para ile tekrar alıcam telefondan.
    Yalnız kafama takılan soru Vatan'ın iadesi konusunda o kadar çok şikayet var ki.. 45 günde para alamadım diyenler var.
    Uğraşmaya değmez 30 tl için diyorum, ihtiyacımda var acil telefona. Ama yine de zoruma gidiyor.
    Uzun süre rafta kalmış, veya çıkalı çok olmuş bir mal için 1 saat içinde bile fiyat düşmesi mantıklı olabilir,
    ama 1 hafta önce çıkmış telefona bu kadar çabuk indirim gelmesi ayıp valla..

• quote:

Kesinlikle bekleyin bence de aceleniz yoksa. En azından kısa bir sürede 1 kez daha düşer fiyatı sonra uzun süre sabit kalır.
    Ben mecburiyetten dolayı dün internetten sipariş verdim 700tlye tek çekim ile. Şu anda 660 tl tek çekim.
    Kargo ücreti farkını çıkarırsak (ben aldığımda ücretsizdi) 30 tl zarara girdim 1 günde.
    Şu anda kullandığım telefonun microfonu ve hoparlörü bozuk, günde 2-4 kez şarj ediyorum diye acele davrandım.
    Şimdi aklımda bir fikir var. Kargo geldiğinde yanlış kargo deyip almayacağım telefonu.
    Sonra hediye kartı alıcam Vatan Bilgisayardan ve o para ile tekrar alıcam telefondan.
    Yalnız kafama takılan soru Vatan'ın iadesi konusunda o kadar çok şikayet var ki.. 45 günde para alamadım diyenler var.
    Uğraşmaya değmez 30 tl için diyorum, ihtiyacımda var acil telefona. Ama yine de zoruma gidiyor.
    Uzun süre rafta kalmış, veya çıkalı çok olmuş bir mal için 1 saat içinde bile fiyat düşmesi mantıklı olabilir,

birdaha ne zaman iner???

• quote:

Orijinalden alıntı: enesturk54

quote:

Kesinlikle bekleyin bence de aceleniz yoksa. En azından kısa bir sürede 1 kez daha düşer fiyatı sonra uzun süre sabit kalır.

birdaha ne zaman iner???

Şu anda sadece Vatan'da var.Bence 1 aya kalmaz diğer yerler de getirirler. Onlara da gelince fiyatı biraz daha düşer.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

quote:

Mrb...

Garanti belgesi ne Brightstar mı Netcell mi ?

Oradan belli olur .

Arkadaşım.
    telefon Brightstar garantili...
    geçen gün vatan bilgisayara gittim.
    ellerinde kalmamış...
    alan arkadaşlara hayırlı olsun...

• ne yapmaya çalışıyorlar acaba... fiyatı bi sabitleyemediler gitti. eski fiyata dönmüşler

http://www.vatanbilgisayar.com/cep-telefonu/sony-ericsson-se_mini_pro-xperia-mini-pro-cep-telefonu/productdetails.aspx?I_ID=57527

allah allah, bu mesajı dün yazarken fiyatı 719'dan 781 tl ye çıkarmıştılar. şimdi 719 olmuş. hakikatten ne yapıyor bunlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan61 -- 1 Aralık 2011; 15:13:27 >

• sonunda kavuştum mini pro ma :D gerçekten çok hoş bir telefon.şimdi kılıf almayı düşünüyordum acaba nerden bulabiliriz ?
  • alan arkadaşlara soruyorum klavyesiz modelde ön kamera/görüntülü konuşma var mı, bazı sitelerde alanlar yok diyor da.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.