Şimdi Ara

Sony Ericsson Live With Walkman Aldım Ancak Batarya...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar pazar günü vatan'ın kampanyasında da faydalanarak live with walkman sahibi oldum galaxy ace ve live with walkman arasında kalmıştım ve bunu aldım.Telefonumdan çok memnunum işlemcisi fazla bile geliyor ana ekranı widget'lar ile doldurdum diğer yandan walkman android market galeri vs özellikler arka tarafta açıkken hiç bir kasma sorunu vs yaşanmadı video performansı gayet iyi ancak batarya çok yetersiz kalıyor bu işe nasıl bir çözüm bulmam lazım sarj gitmesin diye ana ekrandan tüm widgetları sildim arka planda çalışan kullanmadığım uygulamaların hepsi kapalı bugün saat 07.15 te sarjdan çıkardım saat 17.00 civarında %20 sarj kalmıştı yanılmıyorsam.daha güçlü bir batarya takılabilir mi telefona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank W. -- 5 Aralık 2011; 23:05:52 >

• telefonun tanıtımında sadece müzik dinleme potansiyeli 20 saatin üzerindeydi. Pratikte bu durum çok kötü. bende galaxy ace ile live in arasında kaldım ama galaxy nin şarjı oldukça iyimiş kullananar en az 3 gün diyordu. ama samsung u arıza vermesi nedeniyle tercih etmiyorum. İnsallah birşarjın çözümü vardır.
  • telefonu şarrj ettikçe batarya performansı artar , 3 ayda tam performansına kavusur batarya , bu arada android telefonların genel sorunu şarjın çabuk bitmesi , arka planda oyun uygulama ve internet gibi şeylerin açık kalmamasına dikkat et en çok şarjın sömüren şey bunlardır
  • ayarlardan arka plan verilerini kapatırsan, uygulamaları advance task killer ile sonlandırırsan, batarya 100 de 50 altına indğinde şarj edersen 3 güne kadar çıkar.... ekran widget ları pek fazla şarj götürmez.... batarya ise 3 ay içinde- dediğim gibi yaptığında - ömrü artacaktır...

kıbrıslıyık biz... molehiya nedir bilin be gomma?
  • YENİ BATARYALAR İLK BAŞLARDA TAM KAPASİTEYLE ÇALIŞMAZ. belli bir şarj deşarjdan sonra gerçek performansını yansıtır.
    İnsanlar Hükümetlerinden Korkmamalı,
    Hükümetler İnsanlardan Korkmalı!!! - V FOR VENDETTA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forumlardan öğrendiğime göre internete girmek ve oyun oynamak şarjı çok etkiliyormuş.1ghz lik işlemci var sonuçta İşlemciye ne kadar yüklenirseniz bataryanız o miktarda azalır.Bu durum hatırlarsanız bilgisayardada geçerli.Telefonla konuşmak ikincisırada yer alıyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bu telefondan almayı düşünüyorum. bataryayı yabancı telefon karşılaştırma sitelerinde karşılaştırdığımda, hep live walkmanın daha fazla dayandığını gösteriyor. sizin durumunuzu çözemedim. benim gördüğüm kadarıyla neo V pili 1500 mA, live ın pili aynı pil ancak 1200mA. aynı pil dememin gerekçesi modeller benzer gibi. bunu öğrenmenin en iyi yolu sony sitesine girip pil modeli ile arama yapmak...
    sizin telefonunuzda pil kaç gün gidiyor? genel olarak kullanımınızı neler oluşturuyor? resim , video izlemek, müzik dinlemek wifi, gps filan? ayrıca ürünü neyle şarj ediyorsunuz? orjinal şarj aleti ile şarj edilmediğinde de pil çabuk bitiyor.
    batarya için bir diğer çözüm ise çin sitelerinden yüksek amperli muadil çin pili bulmak. yorumları okuyup iyi puanlar alan ürünlere bakmak lazım tabi. çok uyduruk piller de mevcut kaliteli olanlar da...

• Pilin ömrü kullanıma göre değişir.

Ben son olarak 5 güne dayanmıştım. Ne kadar kullanırsanız o kadar gidiyor. Az gidiyor ya da çok gidiyor demek bir şey ifade etmiyor, ne yaptığınızı yazmanız lazım. Ben LWW başlığında açıklamıştım.

Ayrıca daha fazla kapasiteli pil yok bu telefon için. Boşuna Çin pilleri arasında gezinmeyin, 2430 mAh'lik pil de aynı sürede boşalıyor çünkü hepsi sahte, çakma ürünler. XDA forumlarında bizzat pili açıp bakanlar var. 1930 mAh'lik pilin içinden 750'lik pil çıkıyor. Paranızı çarçur etmeyin, kalitelisi falan yok bu pillerin.
  • batarya programıyla tam batarya dayanıklığı moduna alınca bataryayı hiç yemiyor nerdeyse + arka plandaki uygulamalara dikkat etmek lazım sağa sola eklediğiniz ekran üstünde o uygulamalar hızlı açılsın diye devamlı bekleme modunda calısıyor
  • Telefon henüz yeni ve bataryası yeteri kadar boşaltılıp dolmadı. Biraz zaman geçsin emin ol batarya kendine gelecektir. Ben ilk aldığım da arc s'i, şarj hemen bitiyordu.Şimdi biraz daha düzeldi artık tam gün gitmeye başladı. Yalnız 3G'ye alıp interneti kullanırsanız eğer çok çabuk şarj biter.
    Bu arada benim telefonumun gps,veri dolaşımı yani interneti 7/24 açık. Hiç kapatmıyorum. Facebook twitter ve foursquare bildirimlerini devamlı alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XperiaTM -- 10 Mart 2012; 2:11:34 >
    Sony Alpha SLT-A37M 18-135 mm Lens Prof Cam
  • yeni alınan telefonlarınızın bataryasını bitirdikten sonra en aşağı 24 saat sim kart olmadan bir defalığına şarja takmanız gerekmektedir aksi takdirde batarya ömrü çok kısa sürede azalıyor neredeyse yüzde elli verim alabiliyorsunuz...

Orijinalden alıntı: Hawkins

iyi günler arkadaşlar arada geçen sürede bataryam daha iyi oldu ancak tatmin olmadım daha kuvvetli bi batarya takmak mumkun mu artık dayanamıyorum daha fazla

Telefonun bataryasının üzerindeki numara ile ebay da batarya arat fiyatlar gayet uygun.Ben Xperia Arc S için 1800mah batarya aldım kargo dahil 8 TL ye 16 günde geldi.
  • evet arkadaşlar batarya konusunda son durumu bildirmek istiyorum telefonu aralık ayı başında aldım ve 3 ay geçti. şarj durumu için şunları söyleyebilirim saat 8 gibi telefon yarı şarjda iken kullanmaya başlıyorum saat akşam 5 gibi eve geliyorum ve şarj yaklaşık %35 civarı oluyo ama wifi 3g kapalı durumda.şuan için memnunum istediğim seviyede diyebilirim ya da fazla dert etmeyince sorun kalmıyor

Orijinalden alıntı: can46100

yeni alınan telefonlarınızın bataryasını bitirdikten sonra en aşağı 24 saat sim kart olmadan bir defalığına şarja takmanız gerekmektedir aksi takdirde batarya ömrü çok kısa sürede azalıyor neredeyse yüzde elli verim alabiliyorsunuz...

Li-ion pillerde işe yaramaz bu yöntem
    Zaten Aşklar Hep Yalan Dolan, Sonu Hep Acı Hüsran,
    Bize Her Sevdadan Geriye Kalan,
    Sadece Galatasaray.
    Umut K.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

quote:

yeni alınan telefonlarınızın bataryasını bitirdikten sonra en aşağı 24 saat sim kart olmadan bir defalığına şarja takmanız gerekmektedir aksi takdirde batarya ömrü çok kısa sürede azalıyor neredeyse yüzde elli verim alabiliyorsunuz...

Li-polymer.

Apple iPhone 17 Pro 256GB AirPods 4 ANC
    PENTAX K-5 / K-10D Grand Prix
    Apple MacBook Pro
    Lancia Delta 1.6 otm
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

quote:

Li-polymer.

doğrudur hocam
    Zaten Aşklar Hep Yalan Dolan, Sonu Hep Acı Hüsran,
    Bize Her Sevdadan Geriye Kalan,
    Sadece Galatasaray.
    Umut K.

• Teknosa ya da Electroworld gibi yerlerde satılır mı bu
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.