Şimdi Ara

Sony Ericsson'dan Gelişmeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony Ericsson'un Yeni İş Ortaklığı Programı


    Sony Ericsson yıl boyunca kurumsal müşterilere doğrudan veya üçüncü partiler üzerinden mobil çözümler sunan şirketlerle bir İş Ortaklığı Programı oluşturacak. Program, çözüm sağlayıcıları ve üreticilere pazara-hazır fırsatların yanı sıra satış ve pazarlama desteği de veriyor.

    Sony Ericsson Başkan Yardımcısı ve Satış ve Pazarlama Bölümü Başkanı Jan Wäreby yeni ortaklıkları şöyle açıkladı,


    “Kendi alanlarında lider olan AppForge, Intellisync ve JP Mobile, çözüm üreten, pazarlayan, konuşlandıran ve bizimle benzer düşünen kuruluşlarla ortaklık kurarak mobil iş çözümleri sunma stratejimiz açısından da çok güçlü birer ortak. İster mobil bir cihazla şirket e-postalarına erişim, ister bir satış ekibinin CRM uygulamalarıyla etkileşimini sağlamak ya da BT departmanlarının mobil cihazları kontrolüne olanak tanımak olsun; küçük, orta ve büyük ölçekli kurumsal pazardaki olağanüstü büyümenin işaretleri gözlenebiliyor.”


    Mobil çözümler pazarındaki hızlı gelişmeye karşılık olarak Sony Ericsson çözüm sağlayıcılara ve üreticilerine bir destek, onay, ödüllendirme aracı olması ve satış artışlarını ortak yürütmek amacıyla İş Ortaklığı Programı’nı başlattı. Başlangıçta sadece davet edilecek şirketlere açık olan program, ileride daha geniş bir gruba yayılacak. Program sadece Push e-posta, Kurumsal Telefonlaşma, Satış Ekibi Otomasyonu, Saha Ekibi Otomasyonu, CRM ve Mobil Cihaz Yönetimi gibi alanlarda geniş bilgi sahibi, uzman şirketleri hedefliyor. Ortak şirketlerin uzmanlığı ile Sony Ericsson’un P910 smartphone gibi çok yönlü ürünlerden oluşan portföyünün birleştirilmesi, yenilikçi hizmetlerin pazara giriş süresini kısaltırken, son kullanıcı değerini ve mobil şebekelerin veri trafiğini de artıracak.

    AppForge CEO‘su Gary Warren konuyla ilgili olarak, “AppForge, Sony Ericsson’un yeni İş Ortaklığı Programı’nın bir parçası olmaktan heyecan duyuyor. Pazara-hazırlık desteği gibi temel faydaların, iş geliştirme çalışmalarımıza olumlu katkıları olacağına inanıyoruz. Platformlar arası mobil geliştirme ortamımız, Sony Ericsson’un muhteşem ürünleriyle bir araya geldiğinde, kurumsal müşterilerin mobile cihaz potansiyelini de ortaya çıkaracaktır.” dedi.

    Intellisync Corporation’ın CEO’su Woodson (Woody) Hobbs ise ortaklık hakkında, “Intellisync, Sony Ericsson ile çalışmak için seçilmiş en iyi mobil oyunculardan biri olmanın çok büyük fayda sağlayacağını düşünüyor.” yorumunda bulundu. Woodson sözlerini şöyle sürdürdü,


    “Hem Sony Ericsson, hem Intellisync bu iş ortaklığının kurumsal ve mobil taşıyıcı piyasalarında güçlü bir etkisi olacağına inanıyor. Bizim ödüllü mobil yazılımlarımızla Sony Ericsson’un endüstri lideri cihazlarının birleşmesi ortaya güçlü bir paket çıkarıyor. Intellisync’in yüksek saygınlık sağlamış kablosuz e-posta, cihaz yönetim araçları ve nerdeyse bütün kurumsal uygulamaları mobil hale getirme becerisi ile Sony Ericsson dünya çapındaki liderliğini daha da geliştirmeye aday.”


    JP Mobile kurucu ortağı ve CEO’su Dayakar Puskoor ise konu hakkında, “Kurumsal mobilitenin sağladığı yararlar açıkça ortada. Artan verimlilik, kısalan satış döngüsü, gerçek zamanlı geri dönüş, gelişen müşteri hizmetleri ve kurumsal ölçekte verimli işbirliği listenin başında yer alıyor. Bu faydalar yolda veya sahada bağlantılarını ve verimliliklerini koruyabilmek için kablosuz cihazlarına güvenen profesyoneller tarafından her geçen gün daha fazla anlaşılıyor. Sony Ericsson zengin özellikli, yenilikçi telefonlarıyla mobil iletişim çıtasını sürekli yükseltiyor. JP Mobile, güvenli kablosuz e-postanın dünya çapındaki kuruluşlarca benimsenmesini sağlama konusunda Sony Ericsson’la işbirliği içinde olmaktan gurur ve mutluluk duyuyor.” dedi.

    Sony Ericsson Hakkında

    Sony Ericsson Mobile Communications ve kendisine bağlı şirketler yenilikçi ve zengin özellikli telefonlar, aksesuarlar, PC kartlar ve M2M çözümleri ile küresel iletişim pazarına hizmet vermektedir. 2001 yılında Ericsson ve Sony’nin ortaklığıyla kurulan Londra merkezli şirketin, Avrupa, Japonya, Çin ve Amerika’daki ArGe tesisleri de dahil olmak üzere dünya çapında 5000 çalışanı bulunuyor.

    AppForge

    AppForge, çok platformlu mobil ve kablosuz uygulama geliştirme çözümleri alanının lideri konumundadır. AppForge yazılımları, yazılım geliştiricilerinin Microsoft C#, Visual Basic .NET, ve Visual Basic 6 kullanarak tüm mobil ve kablosuz PDA’lar, smartphone’lar ve endüstriyel cihazlarda çalışacak sağlam yazılımları hızlı biçimde geliştirmelerini olanaklı kılıyor.

    Intellisync Corporation

    Intellisync Corporation (Nasdaq: SYNC) büyük kuruluşlara, mobil taşıyıcılara, yazılım geliştiricilere ve cihaz üreticilerine mobil veri ve mesajlaşma çözümleri sunan şirketlerin başında geliyor. Intellisync’in benzersiz senkronizasyon, güvenli kablosuz e-posta ve neredeyse mevcut bütün cihaz, veri kaynağı ve uygulamaları birbirine bağlayan ürün ve hizmetleri mobil endüstrinin en iyi ödüllerini almaktadır.Mobil çözüm standardı olarak Intellisync’i tercih eden dünyanın en büyük kuruluşlarından bazıları: America Online, Crédit Agricole, Domino’s Pizza, Guidant, IBM, Microsoft, NTT DoCoMo, Oracle, PeopleSoft, Pfizer, Target, T-Mobile, Union Pacific, Verizon Wireless ve Yahoo!www.intellisync.com.

    JP Mobile
    JP Mobile ® (www.jpmobile.com) 1995’ten bu yana Fortune 1000 şirketlerine kurumsal mobil çözümler sunmaktadır. JP Mobile’ın endüstrinin ilk entegre ve cihaz-ağ ve platformdan bağımsız push e-posta/PIM ve cihaz üzerinde güvenlik çözümü olan SureWave Mobile Office ve SureWave Mobile Defense ile mobil çalışanlar çok farklı mobil cihazları kullanarak Microsoft Exchange, Lotus Domino, Novell GroupWise ve kurumsal iş uygulamalarına güvenle erişebilmektedir. SureWave Mobility Suite, Frost & Sullivan 2004 Yenilikçi Mobil Ofis Çözümü ödülünü almıştır. SureWave Mobility Suite, SureWave Mobile Office, SureWave Mobile Defense ve SureWave Mobile Platform bileşenlerini içermektedir. SureWave Mobile Office ve SureWave Defense ayrı ayrı ya da tümüyle entegre çözüm olarak satın alınabilmektedir.




    HABER2

    Ingram Micro ve Sony Ericsson Anlaşma İmzaladı


    Söz konusu ortaklıkla, Ingram Micro’nun geniş BT (Bilişim Teknolojileri) kanalı erişiminin yanı sıra distribütörlük, pazarlama ve teknik servis alanlarındaki bilgi birikimi ile Sony Ericsson’un BT kanalının mobil iş uygulamaları için iyi bir platform sunan güvenilir ürünlere yönelik giderek artan talebini karşılayan güçlü ürün portföyü ve önde gelen operatörlerle olan ilişkileri bir araya gelmiş oluyor.

    Ingram Micro ve Sony Ericsson bu işbirliği sayesinde küçük, orta ve büyük ölçekli kurumların verimlilik ve üretkenliğini artıran en üst düzeyde mobilite, bağlantı ve hazır uygulamaları sağlayan çözümleri BT kanalına sunmuş olacak. Her iki şirket de mobil hizmetlerin BT kanalı tarafından benimsenmesi, mobil operatörlerin veri iletiminden kaynaklanan gelirlerinin artışı ve BT bayileri için yeni fırsatların oluşmasına katkıda bulunma konusunda kararlı olduklarını belirtiyor.

    Ingram Micro bayileri, Sony Ericsson’la varılan anlaşmanın getireceği kapsamlı mobil çözümler alanındaki geniş olanaklar ve bu pazardaki büyüme fırsatlarından yararlanacaklar.

    Ingram Micro ve Sony Ericsson’un sunacağı mobil çözümler, e-posta çözümleriyle birlikte P910i smartphone ya da taşınabilir bilgisayarlarla PC kart verilmesi gibi ürün birleştirmelerinden, tamamlayıcı nitelikteki diğer üreticilerle birlikte çalışmaya ve mevcut BT ortamına entegre olabilecek çözümler sağlamaya kadar uzanan geniş bir yelpazeye yayılıyor.

    Ingram Micro Avrupa Başkanı Hans Koppen işbirliği konusunda şu yorumda bulundu, “Sony Ericsson’la yapılan anlaşma, mobil ve kablosuz çözümler pazarındaki hızla büyüyen portföyümüze eklenen önemli bir katkıyı temsil ediyor. Bu pazardaki temel itici güç smartphone’lar, entegre cihazlar ve birbirine bağlı taşınabilir bilgisayarda ses ve verinin birleşerek telekom ve BT dünyalarını da hızla bir araya getiriyor olması. Ingram Micro bu yeni kanalların geliştirilmesi ve bayilerinin bu segmentten pazar payı almasını sağlayacak ideal konumdadır.“

    Sony Ericsson Başkan Yardımcısı ve Satış ve Pazarlama Bölümü Başkanı Jan Wäreby da, “Gün geçtikçe büyüyen kurumsal mobil çözümler pazarından büyük bir pay almayı arzu ediyor, Ingram Micro ile ortaklığımızı, yeni kanalların oluşturulması ve bu pazarda önde gelen bir oyuncuyla birlikte yer almak açısından müthiş bir fırsat olarak görüyoruz.” dedi.

    Ingram Micro Inc.

    Ingram Micro Inc.dünyanın en büyük BT distribütörüdür. Teknoloji değer zincirinde önemli bir halka olan Ingram, benzersiz pazarlama programları, alanında uzman kuruluşlardan sağladığı lojistik hizmetleri, teknik destek, finansal hizmetler ve ürün birleştirme ve dağıtımıyla üretici ve bayiler için satış ve karlılık olanakları yaratmaktadır. 100 ülkede hizmet veren şirket, Asya’da operasyonu olan tek küresel ölçekli BT dağıtıcısı konumundadır. Fortune 500 listesinde 81. sırada yer alan Ingram Micro, 2003 mali yılında 22,6 milyar dolar gelir elde etmiştir.

    Sony Ericsson Hakkında

    Sony Ericsson Mobile Communications ve kendisine bağlı şirketler yenilikçi ve zengin özellikli telefonlar, aksesuarlar, PC kartlar ve M2M çözümleri ile küresel iletişim pazarına hizmet vermektedir. 2001 yılında Ericsson ve Sony’nin ortaklığıyla kurulan Londra merkezli şirketin, Avrupa, Japonya, Çin ve Amerika’daki ArGe tesisleri de dahil olmak üzere dünya çapında 5000 çalışanı bulunuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 16 Şubat 2005, 16:06:49 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.