Şimdi Ara

Sony BDV-N9100W 4K 3D Blu-ray Ev Sineması Sistemi alacağım yardım (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
15
Favori
40.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 9200 de usb 3 harddisk görmüyormu yoksa yanlış yaptığım birşey mi var

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde alalı 4 ay geçmiş 20 ay garantili kesinlikle ama kesinlikle hiç kullanılmamış Sony n9100 var isteyene 1200 Tl ye satabilirim. Herhangi bir çizik hata bulana ürün bedava Bursada yım. Heryere kargo yapılır
  • Bütün hoparlorler kablolu arkalarda dahil. Sadece ses sisteminden arka hoparlorlerin bağlı olduğu ortak modüle aktarım kablosuz. Arka hoparlorler de kablo ile kablosuz yayın alan bu modüle bağlı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel fiyatına göre
  • merhabalar bende ikinci el olarak 1000 tl ye n9200w aldım. Ancak menüyü hiçbir şekilde türkçe yapamıyorum. acaba herkesin menüsü ingilizcemi. bölge ve dil ayarlarını kurcalıyorum ama türkçe yol dil kodu girebileceğim bir menüde bulamadım. kullananlar yardımcı olursa sevinirim.
  • brhnylmz B kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bikaç gün önce bdv 9200w sıfır aldım. Cihazı servis gelip kurdu. Servise sormak aklıma gelmedi o heyecanla. Sonra ben biraz kurcaladım ama Türkçe dil desteği yok cihazda. Çok önceleri araştırma yaparken sony centerde bir yetkili eklenecek demişti. Ama yıl geçti hala Türkçe dil yok. Çok sıkıntılı bi durum bu aslında. Bir yazılımla eklenebilir belki, ama ne zaman. Siz cihazı kurcaladınız mı hocam? Ne gibi özellikler var cihazda? Güle güle kullanın bu arada?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
    Cihazdan memnun musun arkadaşım. Genel olarak ses ve görüntü performansı nasıl, bazı yorumlarda film modunda basların yetersiz olduğundan bahsedilmiş. Ayrıca sıfır olarak nereden aldın? Bildiğim kadarıyla Sony bu cihazlara menüde TR dil seçeneği koymuyor. Bende de eski modeli var ondada TR dil seçeneği yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Center' den aldım. Mart ayı itibari ile çok ciddi zam geldi cihaza. 3.450 TL civarı bir fiyat biçilmiş. Bu fiyata bu cihazı kimse almaz ya neyse. Ben çok daha ucuza aldım. Hocam ben film kolik bi adamım. Cihazıda film izlemek için aldım zaten. Ama cihazdan film denemedim daha. Media player den izliyorum filmleri. Bluray bi film indirip öyle denemek istiyorum. Ama ses olarak bana harika geldi. En son inferno filmini izledim. Patlamalar silah sesleri sanki evde patlıyormuşcasına bi ambians oluşuyor. Baslar bana göre fazla bile. Ben şuanda 25 ses seviyesinden yukarı çıkamadım. O bile yetiyor. Apartman dairesinde daha yukarı seviyeler sıkıntı zaten. Ama kısık sesle bile gayet keyif veren bir sistem diyebilir. Çok önceleri alamaya niyetlenmiştim anca nasip oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Aslında Sony den 4K Bluray oynatıcılı ses sistemlerini çıkarmasını bekliyorum ama daha çıkarmadı. Belki 2017 modellerde 4K özelliği olabilir, bu konuda Sony'e mail yolladım cevap bekliyorum. Diğer firmalarda aynı, 4K tv ler iyice yaygınlaşmışken 4K ses sistemi yok ortada, neyi bekliyorlar acaba? Bu cihazda zamanında 2000 TL civarında fiyatlardan satılmıştı, yeni 4K'lı modeller çıkar dedik almadık, bu kez de fiyatı arttı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harici disk takıp Türkçe altyazı problemi yaşayanlar şu yolu izlesinler.

    1.İndirdiğiniz altyazıyı subtitleedit programı ile UTF-8 yerine 1254 Türkçe Windows olarak değiştirin.
    2.Filmi açtıktan sonra subtitle tuşuna bir kere bastığınızda 1250 yazacak. buna bir kaç kere basarak 1254' getirin.

    Bu kadar.
  • arkadaşlar merhaba,

    Bütün gün bu konuyu araştırdım ama sorularımın cevabını hiç bir yerde bulamadım. Bir kaç gün yeni Samsung 55MU7000 4K bir televizyon aldım. Kuruluma gelen servis 100 TL 4K HDMI kablo kitlemeye çalıştı ama internette daha uygun fiyata bulurum diye almadım. Kablo araştırmasına girince sorular daha da fazla çoğaldı kafamda ve çıldırma noktasına geldim artık :) Sorularıma gelince,

    - Televizyonun kendi applerinden (örn. Netflix) sesi, ses sistemi üzerinden alamıyorum. Bunu almam münkün mü ?

    - BDV-N9100W cihazına bağlı olarak Dsmart ve 3. nesil AppleTV bağlı. HDMI 2.0 kablo alırsam sadece ses sisteminden tv'ye giden kabloyu bağlasam yeterli olur mu ? yoksa dsmart ve appletv yide hdmi 2.0 kablo ile ses sistemine de bağlamam gerekiyor ?

    - HDMI 2.0 kablo ile, BDV-N9100W cihazına bağladığım usb den izlediğim 4K filmi normal kablodan daha kaliteli şekilde alabilir miyim ?

    Destekleriniz için teşekkürler.




  • merhabalar,
    sony BDVN9200WW serisi ürün var 4k upscale diyor 4k desteklemiyor sanırsam bende 4k tv var ondan filmleri oynatabilrim sorun değil acak bu seferde film izlerken ledlerin ortamına göre hareketini kullanamıyorum.bunun bir çözümü var mı ?

    ledleri bluray üzerinden geçirmeden de kullanabileceğim bir yöntem var mı ?
    tv'im sony 55xe9005
  • Bu sistemden almak istiyordum ama kablosuz! Arka hoparlörler bir kutuya bağlanıyormuş. E ne anladık biz o kablosuzdan peki o kutu arka hoparlörlerin olduğu yere alınabiliyor mu en azından odadan bir kablo geçer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

    Kutuyu da arkada bir prize bağlıyorsunuz, öne kablo vs. gitmiyor iki kablo iki arka hoparlöre gidiyor o kadar. Benim sistemimdir. Tavsiye ederim. 3 yıldır kullanıyorum. Altyazıların görünümü güzel değil ayar yapılamıyor. Ama ses ve video çok kaliteli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbull26 -- 11 Aralık 2017; 11:47:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redbull26

    Merhaba.

    Kutuyu da arkada bir prize bağlıyorsunuz, öne kablo vs. gitmiyor iki kablo iki arka hoparlöre gidiyor o kadar. Benim sistemimdir. Tavsiye ederim. 3 yıldır kullanıyorum. Altyazıların görünümü güzel değil ayar yapılamıyor. Ama ses ve video çok kaliteli.

    Teşekkürler cevap için hocam. Yani sadece elektiriğe takmak lazım öndeki sisteme herhangi bir kabloyla bağlı değil. Birde led ışıklandırma sadece beyaz versiyonda mı var siyahta da mevcut mu. Fiyatlar çok uçuk 3100-3500 aralığında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Aynen doğru anlamışsınız öndeki playera veya başka bir yere bağlantı yok ayrıca doğrudur siyahta led aydınlatma yok. Led aydınlatmanın film için gerekli olmadığını düşünüyorum sinema karanlıkta güzel. Ama müzik için belki iyi olabilir. Ambiance olayı için. Yani bence hangisini daha çok yapacaksanız ona göre değerlendirin derim. Ben aldığımda 2400'dü fiyatı. Ama üstüne daha bir sistem çıkarmadılar çok şükür. Şimdilerde tüm markalar soundbarlara yöneldi. Ama onlardan real surround almak bence zor. Dolby Atmos ses gibi yeni formatları destekleyen sistemler çıktı. Ancak denemesini yapamadım fakat merak ediyorum başarılılar mı, film ve müzik stereo ve surroundda nasıllar diye. Örneğin sony'nin ST-5000'i var ama piyasada yok. Ayrıca buna benzelerin fiyatları da çok sağlam 4 5 binlerde.

    Saygılar.
  • redbull26 R kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam yukarda bir arkadaş ikinci el 1000 tl ye almış öyle bir fiyat kovalayacağız artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony BDV-N9200WW 1000 TL civarlarına satmayı düşünen olursa ben talibim.
  • N9200 beyaz satan var mı izmirden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 9100 vardı ilk çıktığı zaman 1650₺ almıştım. Şu an bahsettiğiniz fiyatlara satan olursa 9100 ve 9200 hiç kaçırmadan alın tabi satan olursa :)) çünkü bu tarz cihazlara hele de uygun fiyatlı denk gelmek çok zor. Benim denedeğim kullandığım compact cihazların en iyisi idi. 9100’ü Biradere verip Sony str-dn1070 aldık yuvarlanıyoruz yavaş yavaş :)) tabi avr olunca ses te sınıf atladık. Umarım istediğiniz cihazı istediğiniz fiyata satın alabilirsiniz. Selamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.