Şimdi Ara

Sony, Android 9 Pie güncelleme takvimini resmen açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Sony'nin Xperia XZ3 modeli zaten kutudan Android 9 Pie işletim sistemi çıkarken, şirket geçtiğimiz günlerde Xperia XZ2 ve XZ2 Compact için çok beklenen güncellemeyi yayınladı. Japon teknoloji devi şimdi ise resmi blog sayfası aracılığı ile Android 9 Pie alacak diğer telefonları ve ne zaman alacaklarını açıkladı.

     

    Ayrıca Bkz.Red Hydrogen One tüm teknik özellikleriyle karşımızda
    Sony, önümüzdeki birkaç hafta içinde üst sınıf modeller için Android 9 Pie güncellemesini yayınlayacağını belirtti. Pie güncellemesi, 26 Ekim'den itibaren XZ Premium, XZ1 ve XZ1 Compact modellerine ulaşacak. Xperia XZ2 Premium ise 7 Kasım'da Pie güncellemesini alacak.

     


    Sony en hızlı güncelleme yayınlayanlar arasında 


    Maalesef XZ2, XA2 Ultra ve XA2 Plus sahiplerinin biraz daha fazla beklemeleri gerekecek. Sony, bu cihazların güncellemesini 4 Mart 2019 itibariye yayınlayacak. Aslına bakılırsa çoğu üretici güncelleme takvimi hakkında bilgi verirken kesin tarih belirtmekten kaçınır.

     

    Sony'nin ise Android Pie yol haritasını net bir şekilde karşımıza koyarak artı hanesine bir puan yazdırdığı söyleyebiliriz. Bununla birlikte Xperia kullanıcıları artık güncellemenin cihazlarına ne zaman geleceğini öğrendikleri için "bekleme oyunu" da sona ermiş oldu.







  • XZ2 Premium için 7 Kasımı bekliyoruz

  • Sony teli kaldımıki tr de

  • Z5 serisinden sonra Sony benm için bitmiştir. (nokta)

  • NeroWin kullanıcısına yanıt
    Güncelleme olayından galba. 810 bu kadar sorunlu olmasaydı daha fazla güncelleme alırdı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: intel7mix

    Güncelleme olayından galba. 810 bu kadar sorunlu olmasaydı daha fazla güncelleme alırdı.
    Alacağı kadar güncelleme aldı ki hocam. 5.1 ile çıkan telefon 6.0, 7.0 ve 7.1 güncellemelerini aldı ve tam 24 ay destek verildi telefona. Global marka olup da Android cephesinde bu kadar güncelleme veren ben görmedim.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    İyi almış yine bunu alamayanlarda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de z5 var.s810'a ragmen ilk zamanlar hiz ve sarj cok iyiydi.hatta rakiplerdeki isinma sorunların ahic rastlamadim.ama 7-8 aydan itibaren sarj ve calisma performansi dusmeye basladi.su anki guncel orta seviye telefonlardan yavas oldugunu saniyorum.guncelleme olayi gercekten iyi ama kullanici deneyimi olarak biraz hayal kirikligi yasatti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte Sony de böyle bir olay olmaz hocam. Amiral gemiler mutlaka 2 ana güncelleme alır. Orta seviyelerde 1 ana güncelleme kesin gelir.

    @aycibin 2 yıldır Z5 premium kullanıyorum aktif bir şekilde dediklerine kendi açımdan katılmıyorum. Acaba arada yazılım onarımı falan yaptınız mı hocam ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ouzqan

    İşte Sony de böyle bir olay olmaz hocam. Amiral gemiler mutlaka 2 ana güncelleme alır. Orta seviyelerde 1 ana güncelleme kesin gelir.

    @aycibin 2 yıldır Z5 premium kullanıyorum aktif bir şekilde dediklerine kendi açımdan katılmıyorum. Acaba arada yazılım onarımı falan yaptınız mı hocam ?
    2-3 defa formatlayip sifirdan kurdum.uygulama arka plan datalarini da agresif olarak kapatirim.onarim yapmadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    Onarım yap hocam mutlaka faydası olacaktır. Birde eğer garanti falan bitmiş ise root atmanı öneririm. Gereksiz uygulamaları kaldırırsın.
  • preandroid P kullanıcısına yanıt
    Firma 1 Ekim tarihiyle tamamiyle türkiye den çekildi. Sadece servis desteği var tüm çalışanlar işten çıkarıldı. Müşteri Hizmetleri ve Servis duruyor oda zorunlu olduğu için. HardwarePlus bununla ilgili özellikle video çekti. youtubedan bakabilirsin. Türkiye de sony yok artık.
  • YediGüzelAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam hatta Dünya da da yok o videoya göre diyebiliriz. Sonuçta mobile taraf kangren olmuştu sürekli zarar açıklıyordu. Sony de yapması gerekni yapıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.