Şimdi Ara

Sony A57 veya ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu aralar bir foto makinesi almayı planlıyorum. Biraz araştırma yaptım ve Sony A57 almayı kafama koydum. Bundaki en büyük etken Sony'nin videodaki üstünlüğü oldu açıkçası. Sinema-Tv okuduğum için video da önemli benim için. Fakat Sony'nin elektronik vizör kullanması beni biraz düşündürüyor. Ayrıca 2.el piyasası ve lens fiyatları konusunda da kafam karışık.

Makineyi Abd'den alacağım.Şuan 18-135 mm lens, 50mm f/1.8 lens, kart, çanta, filtre, tripod vs ile 1870 Tl'ye denk geliyor. Sizce Sony almalı mıyım? Veyahut 1900 liraya kadar (abd'den getirtcem) başka bir makine önerebilir misiniz nedenleri ile? Dediğim gibi videoda önemli benim için. Teşekkürler.

• dediğiniz ekipmanlarla 1870 tl çok iyi bir rakam . eğer imkanınız var ise 18-135 yerine 16-105 gibi hem geniş açıda , hem de kalitede fark yaratabilecek bir objektif almayı deneyin . o fiyata çok güzel cidden . elektronik vizör gözünüzü korkutmasın , a57'deki vizör hem çok kaliteli hem de büyüklüğü iyi
  • İstediğin makina çok iyi bir seçenek, evet DSLR da sürekli duyduğumuz canon ve nikon isimleri ancak sony de çok iyi makinalar çıkardı,hem video hemde fotoğrafları çok kaliteli. sony A57 nikonun yeni çıkarmış olduğu D7000 den bile üstün bir makina. söylediğin gibi video da önemliyse sony a57 de bulunan açılan ekran işini hayli kolaylaştıracaktır. Ben bir nikon kullanıcısıyım ilerde değiştirdiğimde alacağım makina bir sony olacak, bende almadan önce sony ve nikon arasında çok gittim geldim, biraz da fiyattan dolayı nikonu seçtim. Alacağın makina, gelen lensleri ve fiyatı gerçekten çok çok iyi, arkana bakmadan kullanabileceğin ve benim de gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir cihaz. Şimdiden hayırlı olsun.
  • bende uzun süredir a57 yi arıştırıyorum,,yakında alacağım fiyat çok uygunmuş acaba alacağınız yerin internet adresi vs varmı acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

dediğiniz ekipmanlarla 1870 tl çok iyi bir rakam . eğer imkanınız var ise 18-135 yerine 16-105 gibi hem geniş açıda , hem de kalitede fark yaratabilecek bir objektif almayı deneyin . o fiyata çok güzel cidden . elektronik vizör gözünüzü korkutmasın , a57'deki vizör hem çok kaliteli hem de büyüklüğü iyi

18-135 mm'in ayrı satış fiyatı 473 dolar. Makine ile birlikte alınca 200 dolar oluyor fiyatı. Yani dediğiniz 16-105'e 16-135'i ayrı alıyor olsaydım o fiyat aralığına çıkabilirdim ama şuan için mümkün gözükmüyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevenjunior82

İstediğin makina çok iyi bir seçenek, evet DSLR da sürekli duyduğumuz canon ve nikon isimleri ancak sony de çok iyi makinalar çıkardı,hem video hemde fotoğrafları çok kaliteli. sony A57 nikonun yeni çıkarmış olduğu D7000 den bile üstün bir makina. söylediğin gibi video da önemliyse sony a57 de bulunan açılan ekran işini hayli kolaylaştıracaktır. Ben bir nikon kullanıcısıyım ilerde değiştirdiğimde alacağım makina bir sony olacak, bende almadan önce sony ve nikon arasında çok gittim geldim, biraz da fiyattan dolayı nikonu seçtim. Alacağın makina, gelen lensleri ve fiyatı gerçekten çok çok iyi, arkana bakmadan kullanabileceğin ve benim de gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir cihaz. Şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkür ederim yorumlarınız için.

• Kaçırmayın fiyat gerçekten iyi bende Amerika'dan A57 kit lens ile birlikte eyalet vergisi dahil 760 dolara almıştım. Sizin alıcak olduğunuz ekipmanlara göre oldukça iyi bir fiyat bence 1870 tl .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birder -- 29 Aralık 2012; 21:01:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.