Şimdi Ara

Sonunda kavustum ama hiç bi modele bakmadım (bi bakarmısınız k serisinden)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus K52J İ5 4 GB -480M -ANLAMIDIM SİZCE İYİ MİDİR ŞU M Lİ ŞEY- 2.66 GHZ WIN7 VE 1250-1300 CİVARINDA

Bırde klavye boslukta gıbı basınca ıcıne gocuyor ama bı sorun olmaz sabıtlemek ıstersenız klavyeyı sokup altına bısı koyabılırsınız. Ekranında karıncalanma mevcuttur bazı renklerde belırgındır orn sıyah. Yanlız karıncalanma cok yakından bakınca bellı oluyor ama bı kere gordugunuzded ıstedıgınız kadar uzaklasın yınede goze batıyor.
    Aklımda bu kadar kalmıs ıkı hafta boyunca bu bılgısayarı kullanmıstım

fıyat bakımından ıyı dedıgım seyler sızın ıcın onemlı degılse sorun yoktur.

Edıt: bazı kısılerde sesın az cıktıgını soylemıstı ama bende bole bı sorun yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pntgrmyk -- 14 Temmuz 2011; 9:19:37 >
  • yooo sesi kayet iyi içerden ses sistemi taktın diyen bile oluyor ama su 2 tane li olanlardan :)) Karıncalanma hiç olmadı 3 hafta oldu ben de zaten öle şeylere fazla dikkat etmem klavyeyle ilgi dediğinize katılıyor ama ugraşmamak için gidip kablosuz klavye ve fare aldım benim asıl sorum şu 480 M ??????
  • hocam sızın ıcın asıl mesele ıslemcıyse hıc korkmayın yuzunuzu kara cıkarmaz gayet ıyı bır ıslemcı ısteklerınızı karsılayacaktır. Klavye kullanım acısından sorun teskıl etmez zaten ancak belırttıgım dıger sorunlarda kısıden kısıye degısır yanı bırı ses sıstemını ıyı bulurken bazısı kotu bulabılır yada kotu olablır ornegın tesırdekı urunun sesı az cıkarken benımkının sesı yeterlı sevıyede ve temız bı kalıte sunuyodu. Ekran kesınlıkle karıncalanma mevcut dıkkat edılmedıgı surece gorulemıyor zaten ancak o problemı bıos guncellemesıylede gıdermıs olablırler daha oncede belırttıgım gıbı eger sızın ıcın 480m sorunsa gercekten ıyı bır ıslemcı
  • tamamıyle gereksızdır. Tabı kısıden kısıye degısır aradakı 300 mhzlık kısmı cok takıyosan bılemem. Arada dıse dokunur bır fark olmayacaktır ayrıca kasayıda daha fazla ısıtacagına emınım sızın ıslemcınız turbo boost ıle zaten 2.80ghz goruyor. Yanı sız onu 2.80 ghz sayabılırsınız. Dedıgım gıbı arada fark olmayacaktır. Fazladan para vermenız sadece kasayı ısıtmaktan ote gecmez
    AMD Ryzen 9 5900X MSI x570 Corsair 16Gb DDR4 3000mhz Zotac gtx1060 3gb Corsair CX750 PSU DELL U2414H IPS, Macbook Air M2
    Canon 6D - Sigma 24-105 f4 ART - Sigma 85mm f1.4 ART - MC Carl Zeiss JENA 135mm f3.5 - MC Revuenon 24mm Macro - Tair 3S 300mm - LowePro Hatchback Aw 22L - Xiaomi Urban Style Bag
    Fotoğraf Portfoliom = 500px:http://500px.com/MuhammetTeker
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler :) Ama bana turbo boost lan alakalı bir şey demediler yok zannediyordum bu arada acer in diger özellikleri nasıl?? Benim tanıdıklarımda var ancak pek iyi değil demişlerdi marka olarak modeli bilmem ayrıca 2.66 rahatça aldıgıma göre fark yapmıyor benim için
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.