Şimdi Ara

Sonunda Gold Oldum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Okadar uğraş sonucunda Gold olmuş bulunmaktayım.
    Dün sabah başlayıp saat 05:00'a kadar oyun oynadım.Şansıma bütün oyunları aldım sadece son oyunumda kaybettim ondan sonrada yattım.Bugünde serilere kalarak Gold oldum.
    Nasıl oyun taşırım diye düşünürken birden elim nocturneye gitti deniyim dedim.Benim şansımamıdır bilmem ama tüm oyunlarda Nocturne jungle yaptım hepsinide aldım sizde deneyebilirsiniz.

Sonunda Gold Oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CpT-aizeN -- 10 Kasım 2013; 18:12:15 >

• hemen ilk sıradan tebrik edelim hll qnq
  • Noc jungle yaptım senin yüzünden bronze'a düştüm. Konu kilit,üye ban, forum ateşe verilsin.

• tebrikler kanka darısı başımıza xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hll qnq kaptın eliseyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Judicator

Noc jungle yaptım senin yüzünden bronze'a düştüm. Konu kilit,üye ban, forum ateşe verilsin.

Hayırlısı be gülüm.
  • Teşekkürler arkadaşlar.
  • Tebrikler Pmpa :)

• CpT-aizeN kullanıcısına yanıt
    hocam bu udyr in yiğitleri bilmem neyin bilmem nesi falan yazıyor her kümede,neye göre oluyor biliyor musunuz veya ne özelliği var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

hocam bu udyr in yiğitleri bilmem neyin bilmem nesi falan yazıyor her kümede,neye göre oluyor biliyor musunuz veya ne özelliği var?

Oyun rastgele atiyor ya bi ozelligi yok yani.Tum herkez biryerde toplanmasin die boyle birsey yapmislar(Fikrime Gore).

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.