Şimdi Ara

Sonunda birisi cesaret edebildi. 'Türklere adı konulmamış bir soykırım başlatıldı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
2
Favori
4.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• x (formerly twitter)
    🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on X
    https://x.com/ajans_muhbir/status/1847603511455891709

Gazeteci Mine Kırıkkanat:

“Sığınmacı doğurganlığına gösterilen özene ve bizim bebeklerimizi öldüren cinai çeteleşmeye bakılırsa…

Türklere adı konulmamış bir soykırım başlatıldığı düşüncesi pek de saçma gelmiyor.”

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu artık açık bir durum.

-Ekonominin batırılması ile Türk gençlerinin evlenmesi zorlaştırıldı

-Her yere üniversite açma politikası ile Türk gençlerini 30 yaşına kadar eğitim almaya yönlendirildi.30 yaşında olup hala daha işsiz olan,anne-babası ile yaşayan milyonlarca Türk genci yaratıldı

Tüm bunlar Türk nüfus içerisinde doğurkanlık oranının çok hızlı şekilde düşmesine neden oldu.

Buna karşılık ülkeye dışardan milyonlarca ne idüğü belirsiz insan alındı ve alınmaya devam ediliyor.Bunlara peynir-ekmek dağıtır gibi T.C. vatandaşlığı veriliyor.Üstelik bunlar tavşan gibi sürekli ürüyor.

2050'lere gelindiğinde Türk milleti diye bir millet bu topraklarda var olacak mı artık belli değil.

Resmen kansız,savaşsız,gürültüsüz,patırtısız bir şekilde Anadolu'da ki Türk nüfusu yok ediliyor.

Üstelik bunu vatan,millet,bayrak sloganları eşliğinde yapıyorlar.

Dünya'da bunun başka bir örneği yok...

Hayaldi gerçek oldu...

Peki neden doğum hızı 5.8 olan Suriyelilere yapılmıyor da 1'e düşmüş Türk bebeklere yapılıyor? Tesadüf mü?

Bu doğum hızlarıyla 2040'ta Türk nüfusu ile Suri, Afgan vs nüfusu eşitleniyor bununla hiç mi ilgisi yok? Araya başka milletten hiç mi bebek karışmaz?

Bu kadar yıldır pek çok şikayet var yeniodoğan bebeği aldılar götürdüler sonra öldü dediler diye. Bu şikayetler neden hep Türk'lerden gelmiş ve ilgilenilmemiş? TTB veya dem'liler neden ayaklanmıyor? Niye tarikatler ağzılarını açmıyor?

• solcu kesimden birisinin kökenini hatırlaması beni şaşırttı.

• Bozkurt işareti yaptığı için doktorlar linç edilmişti.

Şimdi pkk li bir doktor Türk çocuklarının öldürüyor. Bunun soykırım olduğu gerçeğini kimse dillendiremiyor. TTB sessiz, en ufak olayda mağduriyet zirlamaları ile ortalığı yıkan liboşlar sessiz.

Bu ikisi arasında bir fark yok.

Sonunda birisi cesaret edebildi. "Türklere adı konulmamış bir soykırım başlatıldı"
    Sonunda birisi cesaret edebildi. "Türklere adı konulmamış bir soykırım başlatıldı"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

sağcı kesim hatırlıyor mu?

• Ne kadar saçma bir konu.

Ucuz ırkçılığın yeri değil bu yenidoğan bebek çetesi muhabbeti.

Siz gözünü para bürümüş devletten günlük 8-10 bin TL almak için sağlıklı bebekleri yoğunbakıma alan bebeklerin ilaçlarını vermeyip el altında satan ölme ihtimalini bile tınlamayıp ölürse ölsün diye düşünüe her şeyi göze alanların aaa dur bu bebek Kürt ölmesin arap ise ölmesin Türk ise ölsün diyeceğini mi sanıyorsunuz.

• murtazagil kullanıcısına yanıt

sağcılar konuşunca "ırkçı" oluyorlar.

• Doğu Karadenizli müteahhit partisi Türkleri sevmez zaten . Buna örnek 100 madde sıralanabilir . Çingene kürt Arap zaten çok doğurgan oldukları için Türk'ün yerine tercih edilmesi iktidar için daha az maliyetli ayrıca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

sağcılar araptaparlıktan dolayı türkleri aşağılıyor. ne arapmış be..

• murtazagil kullanıcısına yanıt

sağ muhafazakarların sıkıntıları belli.

lakin solun komple Türk düşmanlığını biliyoruz. çünkü sol temelinde milliliğe düşman. bu yüzden sol sağ karşılaştırması boşuna. amaç: solculara görmek istemediklerini kabul ettirmek.

• Mine ne zamandan beri türk olmuş? Gavur kelimesinin vücut bulmuş hali bu kadın

Belki de insanları sağcı-solcu diye ayırıp yaftalamamak gerekiyordur. Belki de insanlar aynı kalıptan çıkma değillerdir? Bahsi geçen kadını tanımam bu arada ama doğru bir tespit yapmış.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    bu iyimserlik yüzünden ülke bu hale geldi.

dünya'nın her yerinde sjw-woke-diversity gibi proxy kelimelerle anılan ortak akımı oluşturan bu sol aklı insanlar tanımaya başladı. Heryerde kendilerini belli ediyorlar.

x (formerly twitter)
    RadioGenoa (@RadioGenoa) on X
    https://x.com/i/status/1847571984084869161

alman ülkesinde alman bayrağı açmak küfür yeme sebebi olabiliyor mesela. sence orada gezenler aşırı katolik muhafazakar veya alman milliyetçi afd üyelerine mi benziyorlar? yoksa punkçı, liberal tipte kişilere mi?

yani bizden istediğin ; bilerek salak rolü yapmamız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Dünya'da artan bu SJW, Woke kanserinin farkındayım ben de haz etmem. Lakin Türkiye'deki durum farklı. Ayrıca sana bunu daha önce de farklı 2 ideolojiye sahip insanların başıboş sokak hayvanlarına olan tavırlarından bile nasıl kendilerinden beklenmeyecek şekilde farklı görüşlerde olabildiğini, nasıl herkesin aynı kalıptan çıkmadığını basitçe tane tane forumdan örnekler vererek anlatmıştım. Sol ve sağ deyip bunları tanımlarken bir dizi maddeler sıralayıp herkesi bu tanıma sokamazsın. Her insan bu maddelerin tamamını karşılamaz, karşılayamaz, ve atıyorum sadece bir maddeyi karşılıyor diye de bir insanı sağcı ya da solcu yapamazsın. %100 karşılayan da çıkabilir, hiç karşılamayan da az veya çok karşılayan da. Bundan bahsediyorum işte.

Arkadaşım dilbisinde Türkçe cümleye büyük harfle başlayıp nokta işaretiyle cümle bitiriyoruz. Sen cümleye "solcular"la başlayıp "solcular"la bitiriyorusun farkındasın değil mi? Ne zaman yaftalamadan tartışmayı öğreneceksin. Şu yaftayı yapıştırmayıp derdini anlatsan olay bitecek bu kadar basit.

İyimser ne alaka ben olanı söyledim. İnsanın doğasını, eşyanın tabiatını dile getirdim sadece. Ülke Gündemi mesajlarıma bakarsan "iyimserlik" göreceğini pek sanmıyorum. Gündem ne kadar iyimserse ben de o kadar iyimserim. Sonunda birisi cesaret edebildi. "Türklere adı konulmamış bir soykırım başlatıldı"  

• Bu artık açık bir durum.

-Ekonominin batırılması ile Türk gençlerinin evlenmesi zorlaştırıldı

-Her yere üniversite açma politikası ile Türk gençlerini 30 yaşına kadar eğitim almaya yönlendirildi.30 yaşında olup hala daha işsiz olan,anne-babası ile yaşayan milyonlarca Türk genci yaratıldı

Tüm bunlar Türk nüfus içerisinde doğurkanlık oranının çok hızlı şekilde düşmesine neden oldu.

Buna karşılık ülkeye dışardan milyonlarca ne idüğü belirsiz insan alındı ve alınmaya devam ediliyor.Bunlara peynir-ekmek dağıtır gibi T.C. vatandaşlığı veriliyor.Üstelik bunlar tavşan gibi sürekli ürüyor.

2050'lere gelindiğinde Türk milleti diye bir millet bu topraklarda var olacak mı artık belli değil.

Resmen kansız,savaşsız,gürültüsüz,patırtısız bir şekilde Anadolu'da ki Türk nüfusu yok ediliyor.

Üstelik bunu vatan,millet,bayrak sloganları eşliğinde yapıyorlar.

Dünya'da bunun başka bir örneği yok...

Hayaldi gerçek oldu...

• Mine kırıkkanat 'a gazeteci diyorlar

• sol ve sağ etiketi takmak pek zor değil. bazı insanların bazı durumlarda zaafı olabilir. mesela ben de köpek seviyorum ama hiç bir çocuktan üstün değil. hele ki günümüzde Türk vatandaşlarının üreme sayısı azalmışken ve diğer taraftan ters orantı da Türklerin saçma sapan sebeplerden öldürülmesi artmışken ... köpek sevdası için ben sokakta çocukların hayatlarının tehlikeye girmesine karşıyım.

köpek sevgisi normaldir. ama bir çocuk için bir köpeği üstün görme fikrinin nereye düştüğünü anlamak için; tekrar yazıyorum: bu kişilerin siyasi görüşlerine, sosyal toplum anlayışlarına bakmak ve geneli belirlemekten geçiyor. bunu da belirlediğimizde sol görüş ortaya çıkıyor.

bende köpek beslemeyi seven biriyim (solun da taktir ettiği fikir) ama çocuklar için sokakta başı boş ve yasaklı ırk sahipliği olmaz (Burada soldan ayrılıyorum).

öylemiymiş solcular? hadi ya..

• Bu ülkenin en büyük sorunu sol görüştür.

• Ölenler pkklıların bebekleri olsa TTB ortalığı yakardı şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 21 Ekim 2024; 12:35:24 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.