Şimdi Ara

Sonunda +80

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
2
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

türkçe 31,25

sosyal 13,25

matematik 24,25

fen 13,50

Hedef 20k

• bundan sonrası zor ben de 35-40k istiyorum netlerim böyle

• hangi deneme hocam

• rasyonel yayınları hocam

1 gün önce bilgi sarmal çözdüm cevap anahtarını alamadım ama onu da +80 bekliyorum o biraz kolaydı

bu arada 1 aydır deneme çözmüyordum

• hocam konuları tamamladın mı

• poyrazxyz kullanıcısına yanıt
    PDF üzerinden cozduysen bana da atarmisin dostum
  • kitapçık olarak çözdüm okul kapanmadan önce okulda vermişlerdi hocam

• Helal olsun hocam. Taştaşlarına kurban.

• Başlangıç netlerin kaçtı?

optik elektrik geometri tyt biyoloji duruyor dil bilgisi de bitmedi tekrara aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: 100net100k

optik elektrik geometri tyt biyoloji duruyor dil bilgisi de bitmedi tekrara aldım

hocam eksikliklerimiz hemen hemen benzer fakat bu matematik için ne önerirsiniz. problem kısmı vs felan. çünkü 80lerde takılmak için en az 22+ net lazım.

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt

problemde ben ayırt etmeden ne varsa çözdüm yarım yarım apotemi bilgi sarmal çap hiç problem değil toprak fulle yakın geliyor benim sıkıntı da ilk 12 soruda çıkıyor yanlışım

problemde uğraşcaksın yani bıkmadan öyle gelişiyorsun kanal bakmadım ben mikail sayı problmeleri almıştım sıkıldım bıraktım kitaplara daldım

genel olarak en yüksek 30 küsür net yapmıştım bunu da deneme çözmeye bağlıyorum hız açısından tyt matta zor soru yok zor olan süre

• MaviolanYedigün kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam

• FoxRed F kullanıcısına yanıt

12 nin ilk haftası 50 net yapmıştım hocam 56 yaptığımda oldu

• matematik kaf1 bitti sadece başka hiçbir şey çözmedim

sosyal duruyor denemelerde bakıyorum sadece

fizik optik elektrik duruyor

kimya mol , kimyasal hesaplama ,temel yasa , karışım, asit baz tuz ,maddenin halleri duruyor

biyoloji canlıların sınıflandırılması ekoloji hücre bölünmeleri kalıtım duruyor

benim baya konu eksigim var ocağın ikinci haftasına dogru fen kısmını bitirip kaf 2 kümeler mantık haricini bitirmeyi planlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazxyz -- 8 Aralık 2020; 13:11:30 >
    Ayt ne durumda hocam?

güzel artırmışsınız tebrik ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaviolanYedigün kullanıcısına yanıt

logaritma dizi trigonometri parabol bitirdim 11 sınıf biyoloji hariç sıkıntı yok fen derslerinden 12 e başlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: 100net100k

problemde ben ayırt etmeden ne varsa çözdüm yarım yarım apotemi bilgi sarmal çap hiç problem değil toprak fulle yakın geliyor benim sıkıntı da ilk 12 soruda çıkıyor yanlışım

problemde uğraşcaksın yani bıkmadan öyle gelişiyorsun kanal bakmadım ben mikail sayı problmeleri almıştım sıkıldım bıraktım kitaplara daldım

genel olarak en yüksek 30 küsür net yapmıştım bunu da deneme çözmeye bağlıyorum hız açısından tyt matta zor soru yok zor olan süre

hocam peki türkçe için ne yaptınız ?

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt

bişi yapmadım paragrafım iyiydi hep 29-36 arası geliyor dil bilgisine göre paragrafta 11e geçerken limit çözmüştüm yarısını falan 12de yani şu sıra da arada bir bilgi sarmal çözüyorum zaten 20-25 dakka falan sürüyor türkçe daha hızlanamam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.