Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

Sonunda 20k ---------------------

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir Kullanıcı, 2 Masaüstü Kullanıcı
55
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Cevapla
Sayfaya Git:
Sayfa:
Giriş
Mesaj
  • Yarbay
    7309 Mesaj
    Arkadaşlar Gigabyte 9800pro kartıma bios mod ile 5-6 tane bios flash yapıp 9800xt yaptım ama remlere vazla yüklendimi 360-370 aralığında görüntüde bozulmalar oluyordu.[:(!] işi çözdüm GiGacube 9800pro biosunu yükledim [^] bildiğiniz gibi 3dmark 01 scoru biraz fazla işlemciye dayalıdır. benim amacım düşük fsb de iyi sonuç almaktı. 3200 mhz de VGA Slencer ile aldım bu skoru. bios modu işe yaradı[^] şu anda 465/383(766) de sorunsuz çalışıyor. [^] http://service.futuremark.com/compare?2k1=7835277



    |
    |
  • Yarbay
    1924 Mesaj
    Bence skorun biraz az gibi geldi bana...

    Car chase high detail baya düşük almışsın..

    9700 pro ile 20073 almıştım.
    http://service.futuremark.com/compare?2k1=7633094

    İşlemci 3600 mhzde idi ama bu 200 puan falan oynatır.
    Sürücünü değiştirip dene birde.
    |
    |
  • Binbaşı
    1219 Mesaj
    benim bildiğim car chase high detail nerdeyse direk işlemciye bakıyo.onun için normal olabilir diorum ben ama yanlış düşünüo olabilirim!
    |
    |
  • Binbaşı
    1219 Mesaj
    benim bildiğim car chase high detail nerdeyse direk işlemciye bakıyo.onun için normal olabilir diorum ben ama yanlış düşünüo olabilirim!
    |
    |
  • Yarbay
    7309 Mesaj
    Diabellica dostum bios mod dan sonra genel tüm skorlarda artış olurken Car chase Hing detail de dediğin sibi 8-9 fsb kayıp oldu. özellikle Game 4 nature 10fsb kadar arttı senin skor da 9700pro ile çok iyi zaten 9700pro da 9800pro dan pek aşşağı kalmaz.sonuçta ikiside 256bit veri yolu kullanıyor ve 8 pipeline. sadece gpu ve rem mhz leri biraz düşük. ama 3600 mhz de almışsın dediğim gibi 3d mark 01 de işlemcinin etkisi büyük ama 3 d mark 03 de 7035 aldım sifreyi kabul etmediği için publich edemiyorum. cpu yu fazla zorlamadım 300mhz kadar daha limitim var heralde bi 300-400 puan daha verir.
    |
    |
  • Yarbay
    7309 Mesaj
    dediğin gibi bir kaç driver daha denemem lazım, birde kart 1 haftalık biraz daha açılırmı acaba zamanla? 3dmark 03 için 7035 scor nasıl dersin bunu bayağı zorlayarak aldım daha ötesi yok gibi. sonuçta herşeyin limiti var remleri uçurup kartı elime almayım ben bu iyi[^]
    |
    |
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    İntel kullanıyorsun, farkını yaşa FSB ver Mhz yükselt.
    Ramlerin de iyi Timinglere de aban, sendeki konfig ile daha açılırsın :)

    Bu arada gigabyte 9800pro'yu görmedim ama bellekler çıplaktaysa belleklere limit olacak şekilde abanmanı pek tavsiye etmem.
    |
    |
  • Emekli Admin
    12148 Mesaj
    Abi sen az alıyorsun ben zaten 7400 alıyorum 3.2'lik işlemciyle.
    Can ne kadar alıyor 3mark03'te
    |
    |
  • Yarbay
    7309 Mesaj
    dostum ben bu testleri 3250mhz civarı ile yaptım sonuçta yarış yapmıyoruzki? [^] remlere remsink olduğu halde fazla yüklenmek istemiyorum 7500 alacağız diye kartı elimize almak da var[byes] remlere biraz daha yüklenirsem ve cpu yu 3550mhz civarına çekersem ve bir kaç ati driver denemesi sonucu 200-250 puan daha pay var ama gerek yok 7000 skor 3dmar03 için iyi sayılır. 3dmark 01 için de zaten cpu ağırlıklı bu test 3500 civarı ve ekran kartını biraz zorlama sonucu 20.5k - 21k getirir ama gereksiz ekran kartına gpu ve remlere dijital sıcaklık ölçüm cihazı bağladı remler boşta 38-40c arası birde o/c yapınca ve testlerde 48-50c arasını görüyor bu sıcaklık az değil tavsiyem remlere vazla yüklenmeyin inanın bir anda uçar.
    |
    |
  • Yarbay
    4237 Mesaj
    <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by zivro</i>
    <br />Abi sen az alıyorsun ben zaten 7400 alıyorum 3.2'lik işlemciyle.
    Can ne kadar alıyor 3mark03'te
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Ben 2003 ü sadece herşey default denedim.5.7k mı ne aldım.Orjinal biosla tabi.Sen default ne kadar alıyosun.
    |
    |
  • Yarbay
    7309 Mesaj
    Can dostum bende aynı default 3dmark 03 de 5.6k -5.7k arası veriyor doğrudur[^]
    |
    |
  • Yarbay
    4237 Mesaj
    2003 bana uzak geliyor kartı yüksek değerlerde o kadar test bekletmemiz çok zor üstüste.Serial girdiğimizde tek tek seçebiliyoruz ama bu seferde publish olmuyor skor elinizde sağlam bir serial varsa pm atarmısınız?
    |
    |
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    @Can, eğer derdini doğru anladıysam bu çözüm olabilir ;
    2k3'te game testleri yani puan testleri bittikten sonra tam ilk cpu testine başladığı yerde esc.'ye basarsanız testten atıyor ama puanınızı da veriyor.
    Tek tek seçmiş gibi sadece puan veren testleri yapmış oluyorsunuz, keye de gereksinim kalmıyor dolayısıyla publish edebiliyorsunuz.
    |
    |
  • Yarbay
    7309 Mesaj
    <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ---CAN---</i>
    <br />2003 bana uzak geliyor kartı yüksek değerlerde o kadar test bekletmemiz çok zor üstüste.Serial girdiğimizde tek tek seçebiliyoruz ama bu seferde publish olmuyor skor elinizde sağlam bir serial varsa pm atarmısınız?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> pm attım bir dene [^]
    |
    |
  • Emekli Admin
    12148 Mesaj
    Bende 5900 civarı alıyordum.
    Can sıcaklık ölçümünü nasıl yapıyorsun anlatsana biraz
    |
    |
  • Yarbay
    1924 Mesaj
    Can çözüm şöyler önce seriaki gir.Tek tek testlerini yap birsürü sonuç al ve sonuçları save projectle kaydet.Sonra lazım olduğunda 3dmark03 ü kaldır registryden bütün ilgili kayıtları sil ve sıfırdan bir daha serial olmadan kur.Ondan sonrada önceden aldığın sonuçları publish et...
    |
    |
  • Yarbay
    4237 Mesaj
    @zivro
    Anlamadım pek neyin sıcaklık ölçümü?

    @Diabelica
    Testleri tek tek yapıyorum.Fakat mesela 1. testi yapıyorum detailse bakıyorum 200 fps vermiş mesela close diyorum test 2 yi seçiyorum test 2 bitiyor detailse bakıyorum 1. n/a olmuş 2 ye verdiği fps değeri çıkıyor sadece.close diyorum 3 e giriyorum test bitiyor detailse bakıyorum 1 ile 2 n/a olmuş 3 e değer veriyor.4ü yapıyorum tekrar detailse bakıyorum sadece 4 e değer vermiş diğerleri n/a.Ayrıca save as işlemiyor 2003 te 2001 deki gibi önce skoru kaydedip sonra pub edemiyoruz.
    |
    |
  • Emekli Admin
    12148 Mesaj
    Bende pub yapmayı bilmiyorum
    ''ekran kartına gpu ve remlere dijital sıcaklık ölçüm cihazı bağladı remler boşta 38-40c arası birde o/c yapınca ve testlerde 48-50c arasını görüyor bu sıcaklık az değil tavsiyem remlere vazla yüklenmeyin inanın bir anda uçar''demiş 865pe
    |
    |
  • Yarbay
    7309 Mesaj
    Can ben testlerde game1-game2 vs neden ayrı ayrı yaptığını anlamadım. bunları ayrı yapıp damı sonuçlara bakıyorsun? bende save çalışıyor. sonuçları kaydetmek için ctrl-prinrt screen kullanabilirsin.
    |
    |
  • Yarbay
    4237 Mesaj
    865pe amaç ss almak değil orb ye skor göndermek ama çözümünü buldum :) daha doğrusu bulan birinden öğrendim
    http://www.turkishoverclockers.com/phpBB2/viewtopic.php?t=1009&highlight=
    |
    |
HızlıCevap
Sayfaya Git:
Sayfa:
Reklamlar
haberler
Kurumsal Web Tasarım Şirketi
SEO
Veri Merkezi;Metro Ethernet;Cloud Sunucu
Mobilya Takımları
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR4
0,266
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.