SONUNDA KERVANIMI(4 YILDIZ) ÇEKEBİLDİM YANIMDA LWL 50+ ÜÇ ARKADAŞ İLE ULAŞTIK SONUNDA DW YE YAŞASIN 4 YILDIZ KERVAN 4 KİŞİ 4 YILDIZ KERVAN ÇEKTİK BEN DEVEDEYDİM ONLAR 45 DEVELERİ ARKADA ÖNDEN GİDİP KESTİLER
daha önce 4 yıldızz alamamışmıydınn... bu arada 3 yıldızda yaklaşık kaç thief çıkıooo ??
yıldız başına 1 thief çıkıyo die biliyorum biz 5 arkadaş 5 yıldız gitmiştik bi kere dw-jangan ordu gibi thief geliyodu
quote:
Orjinalden alıntı: Th1ef
yıldız başına 1 thief çıkıyo die biliyorum biz 5 arkadaş 5 yıldız gitmiştik bi kere dw-jangan ordu gibi thief geliyodu
3 yıldızlı kervana, 3 beyazdan 7 turuncuya kadar çıkıyor, her 45 saniyede bir
bizzat denedim
quote:
Orjinalden alıntı: yamyam_şerif
quote:
bizzat denedim
Baba bilmiyomda o an çıkan thief başına bi küfür sallıyodum burdan artık seri üretime geçmiştim akın akın geliyolardı yaws
zuahahah lvl 24 te yanlışlıkla 4 yıldız cektik arkadaslar down dan jangana ...jangana 50 mt kala player thiefler kesti yolu 2 kisi onlari haklarken computerlearda cikti olduk 50 mt kala :D
quote:
quote:
quote:
bizzat denedim
Baba bilmiyomda o an çıkan thief başına bi küfür sallıyodum burdan artık seri üretime geçmiştim akın akın geliyolardı yaws
Ya biz guildçe çektik bi keresinde Venicedekiler bilir Emreinternet,Noel_Dayı,Sungur_Bey,Melek falan koruyodu bizi sağlamdık yani 4 yıldız 4-5 kişi yükledik çıktık yola ben geride kaldım sonra bunların thiefleri bana sardımı... Öğle bir sövmüştümki bi daha kervan çekerken NPC thief çıkamadı bana
quote:
quote:
quote:
bizzat denedim
ben 4 yılzdız thieflik yaptım atım sonuna kadar doldu hep 4 thief geliyo zuhaha benden sonra bana çıkan thiefler 2 kervancıyı öldürmüş 20 lvl olup ipini koparan kervan yapıyo yaf
3 kişi 5* taşıttım tek başıma yetti mi yetmedi yeni update gelince daha çok yıldız istioruz 10*
5- thieflik yaptım hepsi horseshoe yıktım benden 3 lvl düşük bi str blade yardım etti o olmaz biraz zor yapardım dead ravinede trace atarak thieflik yapmak çok zevkli oluor ama 64 hunter gelince bütün heyecan sonra erior
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme