Şimdi Ara

SONUNDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SONUNDA KERVANIMI(4 YILDIZ) ÇEKEBİLDİM YANIMDA LWL 50+ ÜÇ ARKADAŞ İLE ULAŞTIK SONUNDA DW YE YAŞASIN 4 YILDIZ KERVAN 4 KİŞİ 4 YILDIZ KERVAN ÇEKTİK BEN DEVEDEYDİM ONLAR 45 DEVELERİ ARKADA ÖNDEN GİDİP KESTİLER

• daha önce 4 yıldızz alamamışmıydınn... bu arada 3 yıldızda yaklaşık kaç thief çıkıooo ??
  • yıldız başına 1 thief çıkıyo die biliyorum biz 5 arkadaş 5 yıldız gitmiştik bi kere dw-jangan ordu gibi thief geliyodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th1ef

yıldız başına 1 thief çıkıyo die biliyorum biz 5 arkadaş 5 yıldız gitmiştik bi kere dw-jangan ordu gibi thief geliyodu

3 yıldızlı kervana, 3 beyazdan 7 turuncuya kadar çıkıyor, her 45 saniyede bir

bizzat denedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: yamyam_şerif

quote:

yıldız başına 1 thief çıkıyo die biliyorum biz 5 arkadaş 5 yıldız gitmiştik bi kere dw-jangan ordu gibi thief geliyodu

bizzat denedim

Baba bilmiyomda o an çıkan thief başına bi küfür sallıyodum burdan artık seri üretime geçmiştim akın akın geliyolardı yaws

• zuahahah lvl 24 te yanlışlıkla 4 yıldız cektik arkadaslar down dan jangana ...jangana 50 mt kala player thiefler kesti yolu 2 kisi onlari haklarken computerlearda cikti olduk 50 mt kala :D
  • quote:

quote:

quote:

bizzat denedim

Baba bilmiyomda o an çıkan thief başına bi küfür sallıyodum burdan artık seri üretime geçmiştim akın akın geliyolardı yaws
    Ya biz guildçe çektik bi keresinde Venicedekiler bilir Emreinternet,Noel_Dayı,Sungur_Bey,Melek falan koruyodu bizi sağlamdık yani 4 yıldız 4-5 kişi yükledik çıktık yola ben geride kaldım sonra bunların thiefleri bana sardımı... Öğle bir sövmüştümki bi daha kervan çekerken NPC thief çıkamadı bana

• quote:

quote:

quote:

bizzat denedim

• ben 4 yılzdız thieflik yaptım atım sonuna kadar doldu hep 4 thief geliyo zuhaha benden sonra bana çıkan thiefler 2 kervancıyı öldürmüş 20 lvl olup ipini koparan kervan yapıyo yaf
  • 3 kişi 5* taşıttım tek başıma yetti mi yetmedi yeni update gelince daha çok yıldız istioruz 10*

5- thieflik yaptım hepsi horseshoe yıktım benden 3 lvl düşük bi str blade yardım etti o olmaz biraz zor yapardım dead ravinede trace atarak thieflik yapmak çok zevkli oluor ama 64 hunter gelince bütün heyecan sonra erior
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.