Evet sonunda düştü bu 2.sosum ama bu charda 1.gun powder keserken düştü.
ne kadar eder acaba
1m .
Sen 1m e koy stall a almazlarsa 750k ya kadar indir
maradonda bi ezike bagısla
keske weapon dusseymis necklace fazla etmez ne yazıkki bana da 3 kez sos dustu (toplam) ikisi lwl 1 ken biri de 16 iken hic para kaldıramadım sostan... sen 26 sos 36 iyi dusmus
gun powder 28 lvl yaw 36 lvl nasil düsmüs...
arkadaşlar ona baklırsa bana demon horseden (25 lwl)30 lwl sos düştü 30+2 head armor
Bende anlamadım nasıl olduğunuama sevindim.sabah 5-6tane giant kesmiştim gun powder item düşmedi hiçbirinden diye sinirlenip çıkmıştım.akşam girdim 4.mobda düştü
quote:
Orjinalden alıntı: xxxxosoxxxx
arkadaşlar ona baklırsa bana demon horseden (25 lwl)30 lwl sos düştü 30+2 head armor
Yanlıs hatırlamıosam 30 level head yok onu bırak 30 level sos yok
1 m den koy
quote:
Orjinalden alıntı: seser60
maradon diye bi yer yok ki
arkadasım burası silkroad bolumu sen knight ile karıstırdın heralde
quote:
Orjinalden alıntı: Carnige
quote:
Orjinalden alıntı: seser60
maradon diye bi yer yok ki
attığın nasıl da belli oluyor bari 28 de 30 lv de orjinal item yokkkk...
quote:
+1965
quote:
Orjinalden alıntı: deliboy
attığın nasıl da belli oluyor bari 28 de 30 lv de orjinal item yokkkk...
quote:
GuN POWER İN GİANT Tİ DA MI VAR BEN YENİ AÇTIĞIM CHARDA 28 LW İM ŞU ANA KADAR GUN POWER GİANT GÖRMEDİM
ozaman sen hiç gun powderlara kasmaya gitmemişsin gun powderlar iki çeşittir biri meek gun powder biride gun powder gun powderların giantı vardır meek gun powderların yoktur
HARBİDEN YA kusura bakmayın beyler
quote:
Orjinalden alıntı: Tregedor
ozaman sen hiç gun powderlara kasmaya gitmemişsin gun powderlar iki çeşittir biri meek gun powder biride gun powder gun powderların giantı vardır meek gun powderların yoktur
quote:
Orjinalden alıntı: karanlikserseri
HARBİDEN YA kusura bakmayın beyler
quote:
Orjinalden alıntı: Tregedor
neden kusura bakacazki kardeş bilmemek değil öğrenmemek ayıp (çok klasik ama başkada bi söz yok buna karşılık ) birine bişey kazandırmak forumların forum üyelerinin işidir
bencede 1m ama 750-800k dan aşşağıya indirme güzel SOS çünkü blue da var...
1golda koy alırım ben
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme