Şimdi Ara

Sonu gelen AKP: Sosyal Medyayı kapatalım! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
8.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yine neyin gündemini değiştirmek için bu konuya geri geldik kim bilir :)

  • berce B kullanıcısına yanıt

    Hangi taraftar olduğumuz kesimden bahsediyorsun önce onu söyle..


    80 ,90 lı yıllardan bugüne kim geldi.kim var deva partisini gelecek partisimi iyi partimi hatta şu anki chp mi kaldı ki chp çokta hazzetmediğim.bir partidir ..

    Sormak istediğin 80 li 90lı yıllar da ne yapıldığı ise onu buraya yazsak sonu gelmez..


    Birazını yazıyım ama İstanbul dedin şu anda.aktif.olarak üçüncü köprüden bin misli fazla kullanılan İstanbul'un can damarı birinci ve ikinci köprüler ve tem.otoyolu ne zaman yapılmış dön bak bakalım...

    Yetmez sana büyük ihtimal peki devam edelim hani Osman Gazi köprüsü.izmit.körfez geçiş projesi varya o ilk Özal dönemi projelendirildi ve japon ihi firması ile anlaşma yapılıp imzlar atıldı o zaman ..

    devam edelim Marmaray ın müşavirlik ihalesi 2000 yılında atıldı yani Ecevit döneminde Ecevit'in Japonlarla imzaladığı ihaleyi internette bakabilirsin projenin bitişi şu anki hükümete kısmet oldu..

    Devam edelim mi peki İstanbul metrosu ırtc projesi olarak 1987 yılında gerçekleştirilmiş bir çalışmadır bu konsorsiyium hemen hemen şu anki metro hatları artı boğaz demiryolu projesi ile beraber hazırlandı.ilk hizmete giren hatta 2000 yılında 5 istasyonla taksim - 4.levent M2 hattıdır yani Ecevit hükümeti zamanında ilk hat bitmiştir.

    betondan sıkıldım say.say sonu gelmez birazda sosyal.hayattan bahsedelim hani şu anda yüzlerce radyo TV kanalı varya TV ni açıp izliyorsun işte onlar telsiz yasasının düzenlenmesi.ile Tansu Çiller dönemi şu anki haline geldi.hepsi.. kısaca daha çok şey yazarımda sonu gelmez..


    Kısaca şu anda TV ni açtığında izlediğin o yüzlerce kanallar dinlediğin o radyolar istanbul da şu anda gittğin tem yolu birinci.ikinci.köprü metro hattı o marmaraylar ve diğer pek çok şey ya o beğenmediğin 80 li 90lı yıllarda ya yapıldı yada projesi imzası o zamanlar atıldı kısmet bitirmek bugünkü hükümete nasip oldu.. şu anki ak parti hükümeti de çok güzel işler yaptı onada lafım asla.yok ama 80 li 90 şu yıllarda hiç.bir.şey.yapılmadı dersen o yanlış olur..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 20 Ağustos 2021; 2:1:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkmoon34 kullanıcısına yanıt

    Ek olarak şu anda kullandığın internet bile 1996 yılında ilk Turknet projesi ile hayata geçti sonrası geldi zaten diğer firmalar kuruluşlar hizmet sağlayıcıları.. 1997 yılında ıss hizmet sağlayıcısı sekseni geçmişti... @berce




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 20 Ağustos 2021; 2:7:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkmoon34 kullanıcısına yanıt

    Sadece Şu anda üstü kısmı okudum, diğerini kalanı sabah okurum.

    Hangi taraftar olduğumuz kesimden bahsediyorsun önce onu söyle..

    işte bir kişiye hak verince diğer o yaftalanıyor.

    Benim burada bahsetmek istediğim şey Ülkeyi düşünüyorum, Ülkenin kalkınmasını bu kötü bir şey olmasa gerek!

    istanbulda nereye yapıldığını hatırlayamadım bir sahil kenarıydı, CHP bir tranvay yapmış ve güzel bir şeydi, aklımdan geçen şey şuydu; muhalefeti bırakıp neden daha önce böyle bir şey yapmadılar deyip İstanbula hayırlı olsun demiştim, devam ecekler mi diye merak ettim.

    Şimdi diyorum Gerçekten Ülkeye hizmet etmek istiyorlar ise Tüm şehirlere katkıda bulusunsunlar, iktidar olmayı beklemesinler, örneği var.

    Yani herkesin aklında şu var, bir şey kabul ettiysen hiç eleştirmeyeceksin bir grubu eleştiriyorsan sen o grup yada partiden değilsin, burada sorun eleştirmek tenkid yersiz tavsiye değil Hak mı Hakikat mi? Onu anlamak!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: berce

    Hangi taraftan konuşulmasını istersin?


    Tamam AKP bitsin yerin dibine girsin, bunun için herkes sosyal medyada gelinden geleni yapsın, yazdığı önemli değil, sadace karalısın.


    ekonomi arası bozuk olanlar iyice AKP yüklensin, Adavet etsin RTE'a


    Yahu insanın aklıyla konuşuyorum, vicdanına sesleniyorum. 2013-günümüz ibaret(değil bu hatayı yaptıysam doğru tespitlerim var.) şu hayatımız!


    Birileri buna çok kızacak ama, Ülkenin 1980 1990 2000 yıllarını söylüyorum o taraftar olduğunuz kesimler ülkeye katkı sunmuşlar mı? Beğenmezsin, bu sorun değil, Benim Alsa onaylamadığım şeyler var, bu şu an önemli değil! Hizmette öne giden CHP olsun Başka partiler olsun, misal istanbulda bir tranvay projesini üstad olan kim AKP değil mi? Hadi sende, Tamam o zaman göster o zaman sende! Yapmışlar mı birşey? AKP'den önce varmıydı bir dikili ağacı! Ülkeye Özal ile gelen hizmetleri Özalı zehirlemek ile kaosu yükseltmediler mi?

    birde Akıl dışı bir şey PKK AK PARTİ getirmiş? ya buna hangi akıl onay verir? Sadece sürekli rakip olarak gören yada Türkiyenin ileri gitmesini istemeyenlerin aklını pazarda satıp sadece menfi duygularıyla Cevap vereceği, tasdik edebileceği birşeydir bu!


    Eğer bir adam, bir insan iyi birşeyler yapmış, alenen başka ÜLKELER Türkiyenin kuvvetlemesi,iktidar, irade söz bitirici bir konumada olmasını istemiyorlarsa tabiki kim olursa olsun Yanlış yapacak ve ISRARLA YANLIŞ YAPMASI İÇİN KASITLI TUZAK TAVSİYELERDE BULUNACAKTIR. DOKTORCUK VE HAKİMCİK MAKAMCIKLARDAN BİLE GÖRDÜK!


    KARDEŞ, RTE DEDİĞİNİZ İNSAN 2016 yılı gibi bir dönemde türkiyeyi ele aldı! 2000 yıllar böyle idi?


    HADI KENDINIZE SORUN, KAÇINIZIN DURUMU IYIDI? KAC TANE KISI YURT DISI ILE ALISVERIS, TICARET YAPABILIYORDU 2000 oncesi

    KAÇ KİŞİNİN ALTINDA İYİ BİR ARABA VARDI!


    FARK EDİLMİYOR MU? SÖYLENİLMEK İSTENİLMİYOR MU? BİLMİYORUM HAYATTA GÖZLEMLEDİĞİM ŞEY İNSANLARIN 2016 ALÇAK SAHTEKAR BİR GİRİŞİME BAKARAKTAN BU ÜLKEYE HAYALİNDEKİ HİZMETİ YARISI GERKÇEKLEŞTİRMİŞ BİR İNSANA HAKSIZLIK EDEMEM!


    RTE, TARAF OL DEMİYORUM O ADAM TÜRKİYEYE HER TÜRLÜ DÜŞMAN OLANLARIN HAYLİYLE FAZLA OLDUĞU ÜLKE VE GRUPLAR İLE MÜCADELE ETMEKTEDİR.

    BIRAKINDA BİRAZ HATA YAPMASINA MÜSADE EDİN VEYA YAPTIĞI HATLARIN NEREDEN KAYNAKLANDIĞINI VİCDANIINIZA SORUN!

    ve ELEKTRİĞE ALLAH DİYEN ALLAHIDA MENFAATİNE ALET EDENLERİ BULUN!

    bir gün gelir mesaj dünyaya ulaşıp ulaşmadığın görebilirim. bunuda yapabilirim.

    yazık kafana

  • darkmoon34 kullanıcısına yanıt

    Türknet, güzel projeleri var, Ama 2018 birlikte telefon desteği sona erip diyaloglar işkence haline geldi, bana güzel haberler vermekteler lakin çok yavaş işliyor.

    sorunlarımı düzeltmiyorlar Türktelekom ve Türknet arasında git gel yapıyorum.

    2017 tavsiye üzerine bağlattığım internetimi düzgün olarak bağladılar, Sürekli sorunlar olmakta ve kaç aydan beri telefonda çevir sesi yok, dışarıdan arayanlar ulaşamıyor.

    bunu sorumlusu kim devlet karıştığında niye müdahale olunuyor deniliyor BTK havale edilip orası Kendi içinde bir devletcik olmuş!


    Elimde tek bir seçenek kalıyor, Bunu gönülden yardımcı olmak isteyenler, ve yaptırım imkanı olanlar!


    Türknet başarısı sadece kendisi ile alakalı değil, eğer sadece kendisi ile alakalı olsa, istediği hayal ettiği seviyeye ulaşması gerekirdi, burada müşterilerin alım gücü, tercihi, türknetin müşterilerdeki prestiji ve ekonomik olarak yükselişide önemli, ekonomi iyiydi herkesin alım gücü yükseldi, ekonomi önceden kötüydü kimse öyle internet sahibi değildi?


    Eğer insanların ekonomisi kötüyse, problemliyse bunu yasadışı yollardan vergi kaçırmak isteyip sürekli zarara girenlerinlerin inatları yüzünden ve ekonomiyi bilmediği için! Yani Ticaret riskle öğrenilir mantığı ile nasıl haraket edeceğini bilmeyenlerin suçu herşeyiyle devlete yıkmalarından kaynaklanıyor.


    Şuna KATILIYORUM, ŞU ANDA HERKES BELLİ ORANDA İŞLERİ BOZUK, AMA YİNE KAZANLAR VARSA İŞİNİ YİNE BİR ŞEKİLDE İYİ YAPTIKLARINDAN KAZANMIŞTIRLAR!

    (gsm elektronik internet sektörü hazırcı sektör insanların bağımlılıklarından istifade eder. bir anlamda BTK ONLARIN YANINDA PARALARINI ÖDEMEDİĞİNDE FAİZ VE YAPTIRIM YAPIP, KAYMAK GİBİ PARA KAZANIRLAR)

  • @Redeemertr

    yazık kafana


    Yazayım mı kağıda? Kafama? yoksa boşver, aldatsın mı seni son durakta?


    içinde beğenmediğin elbet bir şey çıkar? Ben hayatta yaşadığım tecrübe, geçirdğim musibet, diyaloglara göre yazdığım şeylerin özet hali bu ve bazıları kısacık cümle!


    Ne yapmamı istiyorsun? CHP desktek mi, Hizmet yapsın vereyim desteği, memnun olayım, sadece kendi taraftarlarına değil! Kaçtane akpartinin yaşadığı yerde chp yaşıyor niye o zamanlarada iyi projeler çıkartması için önerge vermediler yani tavsiye? Yapacağı şey tranvay hizmetini üst seviyeye çıkartmak sadece onunla bitmez

  • quote:

    Kapatamazlar! Zira kendi aralarında haberleşmek ve halkı gaza getirmek için en iyi platform sosyal medya. Rte’nin şahsında da en etkili olduğu yer yine sosyal medya. Zira rte tv ye çıkınca kanal atlayan 10 milyonlar var, sırf görmemek, duymamak, hakaretlerini işitmemek için. Fahrettin Altun gibileri hala 1340’ların kafa yapısıyla yaşayan, böyle bir parti başkanı dışında en uyuz ortadoğu ülkesinde iş bulamayacak kadar kör, irrite edici bir kişinin gerçekten bile bile halka yalan söyleyebilecek kadar kendi çıkarlarını savunan bir kişiyi de maalesef halkımız takmaz.

    Diyelim ki netin başında maaşlı memur olan ama halka hakaret etmekten erinmeyen Altun; TV tarafında da tescilli fetullah militanı Hilal Kaplan tek kaldı. Kimse takmaz. Böylesine sefilleşen, yoksulluğa itilen bir halkın tek eğlencesi dayı düğünleri ve zıplayan keçi videoları olmuşken kapatmak intihardır. Onların hedefinde Meral Akşener, dolayısıyla İyi Parti var. Zira İyi Parti’nin 2 numarası, Türkçü ülkücü hareketin önderlerinden Koray Aydın’ın konuşmaları bunları öldüresiye korkutuyor.


    Fahrettin Altun'u anlattığınız bölüm uzun zamandır cevabını aradığım bir soruyu cevaplıyor, düşünün bakanlıklarda çalışan diğerlerini...

    Yalnız hiç muhalefet dertleri yok, İyi Parti ve Meral Akşener de koktu maalesef, bu konuda yanılgılardasınız...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarımı karıştıran seninle ne işim olur diyen İNTEL BORLAND MİCROSOFT KISCA IBM,

    KENDİ adamlarına yığınla para aktarırken o bir çok sorunu çözümü ya bizatihi şu ellerden çıkmış yada çözebilecek yeterli bilgiye ve morale sahip olamadığım o geçlik yıllarının bir kısmında uğraşırken beynimde inkişaf eden çözümleri ruhumu,zihnimi daratlmak ile bunlar hurafa bize gözümün gördüğü bilimci hurafecileri cahillere sorsalar diyorum.

    Kısaca bana bilişimde, ciddi bir zorluk yaşatanalara kara günler kapıda!

    İnternetimi bozan, uykuların kaçacak anlar mısın? HAK üzerine bir hacker bilmesizin ansızın ne yapar yapabilir imkanı olursa bak Hak der şaşarsın!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 11 Kasım 2021; 22:43:45 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.