Şimdi Ara

sonu bilinmeyen yks günlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • anonim olmanın verdiği rahatlıkla içimi döktüğüm bir şey olsun dedim. bir de herkese açık olduğu için biraz sorumluluk duyarım belki.hem deneme hem de günlük çalışmalar ortaya karışık olacak.104 gün var hadi bakalım.

06.03.2022

modern fizik ve atom fiziğinden iki video izledim, mebden okuyup altını çizdim.Tyt 2021 çözdüm.

Tyt 2021

Türkçe= 36D 4Y (sınav sırasında kesin bu soru da yanlış çıkacak diye çözdüm ama iyi geldi. Gerçek sınavda panik yaptırırdı bana.)

Sosyal = 19D 1Y (tarihte 5 te 5 yaptım kısacası kolaydı ama coğrafyada birkaç soru balıma geldi)

Matematik= 33D 2Y (bence bu kadar zor bulunmasının en büyük sebebi sınav anı stresiydi. Dediğim gibi türkçedeki gerginlikle birlikte matematikte patlayabilirdim.Evde çözdüğüm için bana giren çıkan yoktu. Problem zordu onun dışında ortalamanın üstünde bir sınavdı)

Fen= 18D 2Y(kolaydı be ama amonyak sorusunu yanlış yaotım bu benim salaklığımı nötrlemez)

Toplam 103.75

bitki çalışıp yatarım iyi akşamlar forum

• 07.03.2022
    Pazartesi günleri okulda sayısal derslerden geçilmiyor. Bu yüzden eve geldiğimde yorgundum.
    Toprak tyt türkçe 8. Deneme = 3y (bana kolay geliyor)
    3d tyt mat 7. Deneme= 3y 1b (en zorlandığım denemesi buydu galiba. İyi geldi ama çözerken işlemleri yazmak uzun sürüyordu)
    345 fen denemesi= full (optik olmayınca fen denemeleri o kadar güzel bir şey oluyor ki)
    Toprak sosyal denemesi= 4y 1b (bence ayrıntılı bir deneme. Sorulardan bilgileri öğrenmek için bilerek aldım. Tabi bu denemede de adımın hakkını verip tarihten bir yanlış yapmayı unutmadım)

Bunları çözdüm. Organik kimyayı bir hafif tekrar ettim. Her yeni konuyu gördükçe içim daralıyor. Alkolleri orbital fasikülünden çözdüm. Bitki okudum okulda testini çözdüm. Bir de limit coğrafya el kitabını okudum öğle arası öyle yani.
    Kısacası verimli bir gündü ama ben hep haftanın başı iyi başlayıp sonra düşüyorum. Bu hafta nasıl olacak bakalım
    Total= 249 soru 4 saat 5 dk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Netlere bak netlere maşallah hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hafta içi bir ayt bir tyt gittim.

9 mart 2022

İşlerin tytsine girdim 116 işaretledim ama nasıl gelir hiç bilmiyorum. Tarih 5 te 5 gelir gibi ama.

O gün bir de dershaneye gittim. Sırf bir ders elektrik için 1 saatlik yol çektim ama olsun elektrik hiç anlamıyorum.

10 mart 2022

İlk kez özgür ve hür irademle oturup ayt denemesi çözdüm. Elimdeki denemeleri karıştırıp orta kolay bir şey yaptım

Barış çelenk 1. deneme ayt = 6B 2Y ( benim ayt matım belirli integrallere kadar tam. 4 boş 1 yanlış daha bakamdığım konulardan. geri kalan yanlış ve boşlar benim salaklığım kolay bir denemeydi ama sonraki denemeler daha zor olacakmış.)

Endemik fizik ayt 2 = 3y 1b ( ben güya konuları bitirmiştim ama hiç öyle değilmiş acil 12 fizik tekrarı yapmam gerekiyor.

Orbital kimya ayt 3.= 1b ( çözünürlük unutmuşum ama iyi geldi)

Endemik biyoloji 1.= 3y (bitkide madde taşınmasına kadar okulda işledik ama benim oraya kadar konularım tam diyemem. hücresel solunumda büyük sıkıntılarım vardı daha da fark etmiş oldum.)

Toplam = 62 net (çok kötü değil ama hedefim için kötü.msü olduğu için de biraz aksadı ayt genel olarak -mat özellikle-)

organik çalıştım yine bitmiyor konu. bir de coğrafya özeti okudum (sınavda okuduğum konuyu yine yapamadım ama olsun...)

11 mart 2022

Bilgisarmal türkiye geneli çözdüm. zekamın artık dibini sıyırdığım için 11 mart 00.00 ı 12 mart 00.00 anladım ve optiği kodlayamadım. Akşam 9 dan sonra cevap anahtarına baktım hala bulamadım ama türkçe kolay,sosyal kolay orta (coğrafya bilgi ağırlıklı), mat orta ama çok fazla çıkmış soru alıntısı vardı, fen kolaydı diyebilirim cevap anahtarı bulursam yazarım netleri.

12 biyoloji tekrarına başladım.Barış hoca biyolojinin enerjinin başından bitkiye kadarki videolarını izledim. ayt fen denemesi çözdüm.

endemik fizik = 2y ( 12 fiziğin son konuları yine)

endemik biyo= 2y( enerji fotosentez yine)

orbital kimya= 2y( çözünürlük ...)

gelecek iki günde ne çalışacağım belli.

• hocam netleriniz çok iyi gözüküyor başarılar

Evde olduğumda hep güne geç başlıyorum Mesela bugün 12 de oturdum masaya. Hazır fotosentez çalışmışken bitkiye de bir el atayım dedim. Üremeye kadar video izledim ve bir de genel not çıkardım(fosforcuyum ben). Ayt fen denemesi çözdüm iki tane çok üsendim yazmaya ama bitki bilince netler arttı biyolojide. Bir tyt atsaydım daha iyi bir gün olurdu ama yarına o da artık.
    İyi geceler forum

Saat 8 de kalktım 12 de oturdum masaya yine ama hadi neyse bugün iyi geçti yine de. Bir tyt bir ayt çözdüm. 3 4 tane ayt biyoloji denemesi ve denemede yanlış çıkan konuların yazdığım özetlerini okudum.
    Limit 3 kurumsal tyt
    Türkçe =7y (offf bu ne böyle. Daha ilk sayfada 3 yanlışım vardı acaba cevap anahtarı mı yanlış diye bakindim. Türkçe netlerim tl ile paralleligini devam ettiriyor.
    Sosyal=2y (tarih 1 y böyle diyince sosyalin zorluğu belli oluyor bence)
    Matematik=3y 5b( bence bu sene çözdüğüm en zor denemelerden ama bazı sorular aytlikti. bir de denemenin 135lik olduğunu da ekleyeyim. Yapamadığım sorular bir daha karşıma çıksa yine yapamam.)
    Fen=2y (fen ve sosyal olmasaymış batıyormuşum ama neyse. 1 yanlış yine optikten hayat normal devam ediyor yani)
    Toplam=97.5(türkçe mat baya kötü geldi ama net çok kötü değil)

Metin ayt 1. Deneme
    Matematik = 4b 2y (integral 3 tane vardı,çember analitigi hiç yoktu bu yüzden boşlar az ama her deneme en az 2 3 soru sadece integraldem kaçması sıkıntı. Bu hafta tyt artı integral giderim büyük ihtimalle)
    Fizik=1y ( boşuna çalışmamışız atom fiziğini iyi geldi ama kolaydı)
    Kimya=3y( fiziğinden zordu ama kolaydı bu da. 2 soru dikkat hatası olmuş.)
    Biyoloji=4y(benim fen netlerim kendi aralarında netleri döndürüyorlar galiba. Ya kimya kötü geliyor ya da biyoloji -her ikisinin de 3 net gelmisligi vardır-.simdi yanlış yaptığım için gelecekte yanlış yapmayacağım diyip bitiriyorum)
    Toplam 63.5(yeeaaagni ne iyi ne kötü yarın böyle bir şey yapsam sıralamam iyi gelir)
    Yarın işler ayt ye gireceğim. İyi geceler forum.

• Bugün de işler aytye girdik. Benim ders açısından çok güvendiğim bir arkadaşım var onunla karşılaştırdık tahmini
    Mat=3b 5y (tüm integral sorularını doğru çözmüşüm ona rağmen böyle diyeyim. Bence lti kısmı kolaydı ama geoda özellikle analitik beni zorladı. Trigo sorularını çözünce kendimi zeki hissettim hele ki çemberli soru iyiydi bence. Biraz daha dikkatli olmam gerekiyor çözerken neredeyse sınavı yetistiremiyordum.)
    Fizik=5y(ben dedim hatta dün yazdım fen netlerim kendi aralarında iddia oynuyorlar diye. Aslında kolaydı ama öncülü sorularda detayları atlamışım.)
    Kimya=2y (geçen deneme 4.5 tu şimdi 10.5 sizce youtube a 1 haftada ayt netlerini 2 katına çıkar diye video atsam mı?)
    Biyoloji=1y( ne güzel full diye seviniyordum kulak sorusu yanlış çıktı)
    Toplam =60.75 gibi bir sey
    Şimdi bu netler aşırı tahmini ama yine de kimya biyo oynamaz gibi. Güzel mi kötü mü sonuçlar gelsin o zaman göreceğiz
    Eve gelince integral çalışayım dedim belirli integral videosu açtım dinledim bir süre sonra hiçbir şey anlamadigimi fark ettim. Moralim bozuldu saldım kendimi. Meğersem ben belirli integrale gelmemişim zaten değişken degistirmedeymisim bunu görüp bir daha üzüldüm.nisan oldu konular bitmekten çok uzak gibi geliyor. O yüzden biraz daha yattım. Neyse bunu da gelecekteki ben düşünsün ben değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.