Şimdi Ara

Sonsuzluğu buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 saattir sinirden kafamdaki kepeği durmadan döküyorum bi azalma olmadı sanırsam sonsuzluk olan şey saç kepeği.

Orijinalden alıntı: Cinnet Geçiren İmam

Sonsuzluk yoktur kıyamet günü geldiğinde Allah verdiği canları geri alacaktır.

Son zamanlarda mesaj nick uyumları arttı
  • bioblas kepek şampuanı işe yarıyor pantenmiş oymuş buymuş hiç bir işe yaramadı head and shoulders da (her nasıl yazılıyorsa artık) işe yarıyor diyorlar ama bilmiyorum ben clear men kepee karşı kullanmıştım 3 ay sonra ancak sıfırlamıştı şimdi bioblas yıkamadan sonra kepeksiz yapıyo düzenli yıkamayla 1 aya kurtulursun diye düşünüyorum

Orijinalden alıntı: tahago

bioblas kepek şampuanı işe yarıyor pantenmiş oymuş buymuş hiç bir işe yaramadı head and shoulders da (her nasıl yazılıyorsa artık) işe yarıyor diyorlar ama bilmiyorum ben clear men kepee karşı kullanmıştım 3 ay sonra ancak sıfırlamıştı şimdi bioblas yıkamadan sonra kepeksiz yapıyo düzenli yıkamayla 1 aya kurtulursun diye düşünüyorum

kalıcımı peki

Orijinalden alıntı: AAT.BH

quote:

Orijinalden alıntı: tahago

bioblas kepek şampuanı işe yarıyor pantenmiş oymuş buymuş hiç bir işe yaramadı head and shoulders da (her nasıl yazılıyorsa artık) işe yarıyor diyorlar ama bilmiyorum ben clear men kepee karşı kullanmıştım 3 ay sonra ancak sıfırlamıştı şimdi bioblas yıkamadan sonra kepeksiz yapıyo düzenli yıkamayla 1 aya kurtulursun diye düşünüyorum

kalıcımı peki

uzun bir süre kalıcı oluyor fakat ben acayip üşengeç bir adamım banyo düzenim bozuluyor uzun süre bozuk banyo düzeni gittimiydi kepek gene hortluyor
    ben 2 sene kepekli gezdim bir kız beni aşağılamıştı çok koymuştu sonra kepekten kurtuldum 2 yıl sonra tekrar hortladı gene 1 yıldır neredeyse kepekle geziyorum ama acayip rahatsız edici bir durum
    fakat buna sebep olan şey yazın çok farklı yerlerde kalmam yani her defasında farklı marka şampuan kullanmakta kepeğe yol açıyor bir şampuan alıcan hep onunla yıkıcan saçları
    benim saçım çok jöle kullanmaktan dökülmeye başlamıştı bioblass sağ olsun dökülmesi baya azaldı hatta dökülmüyor artık diyebilirim ama üst yanlardan giden gitti genç yaşımda

saçlarının kırılma dökülme derdi yoksa her gün yıka saçlarını ASLA jöle bakım kremi wax vs. sürme kepekten tamamen kurtulduktan sonra başını günde 2 kere yıkamak şartı ile wax kullanabilirsin ama saçlarını çok yıpatırsın her gün yıkamak bile tavsiye edilmiyor

tembel bir insansan 2 günde 1 kafana estikçede aralardaki günlerdede kafanı yıka banyo yapmasan bile kalıcı olarak kurtulursun

• sonsuzluk: balkanlardan yurdumuza gelen subtropikal hava basıncının , akdeniz ılıman iklimiyle soldan poyraz sağdan karayel ile kesişip yeryüzüne uyguladığı basınca denir.

KİMSE KENDİNİ PAHALIDAN SATMASIN , BEN BİLİRİM HERKESİN İNDİRİMLİ GÜNLERİNİ..
  • Sonsuzluğa berber koltuğuna oturduğunuzda aynada şahit olabilirsiniz

Bu üye 3 Bant Bilardo aşığıdır..!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.