Şimdi Ara

Sonsuz Enerji Projem Lütfen Bir İnceleyin Geliştirelim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
3
Favori
9.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar madem yabancı ülkelerde yapılmış bir buluştan bahsediyoruz ,birileri bunun taklitini bari göstersin bizlere.Ben olmaz demiyorum böyle bir makima olabilir ama kesinlikle hala yapılmadı bunu iyibiliyorum.Ciddi bir şekilde bende ilgilendim gerçekten dehşet zor ama hissediyorsunuz olacagını,bunu bulan birileri olsaydı kesinlikle günümüz medyasına sızardı.Çlışmalarınıza devam edim arkadaşlar belkide daha iyisini bulacaksınız.
  • yanlız şöyle bi sorun var SÜRTÜNME malesef titanyumu bile eritebilecek bi enerji ortaya çıkarır bu alet bi süre sonra ancak sürtünmeyi ortadan kaldırırsan bu olay olur ama sürtünme da zaten bu işin içinde ana kaynak sen kayışı veya zinciri sürtünme sayesinde buna bağlıyosun eğer sürtünme olmassa sistem işlemez yani sen bedava enerji elde edicem diye normal bi aylık faturanı gene ödemiş olursun ayrıca emek vermiş olursun
  • Belkide şunu hatırlatmak gerekir arkadaşlar,devri daim denen icadın sonsuza kadar çalışması anlamına gelebilir ama bu gerçekten o anlamda bir icat olmayacaktır,yani o mekaniğinde aşınması gereken belki rulmanları,yatakları ve milleri olacaktır.Yapılması gereken bize sadece dışardan enerji harcanmadan enerji verecek olması.Belkide 5 yılda bir değişmesi gereken parçaları olacaktır.ÇOk basit konuşuyormuşum gibi gelebilir arkadaşlar,bende fizik kurallarını gayet iyibilen biriyim.Eğer birşeyden güç alacaksanız,sürtünmeyi asla sıfıra indiremezsiniz,mikro düzeydede olsa bu olacaktır.Sizlerin yapması gereken şey,bütün fizik kurallarına aykırı çalışan bir mekanik sistem yapmanızdır.Sürtünmeyi bir sorun haline getirmektense onuda yenecek bir mekanik sistem oluşturmaktır.Doğru yada yanlış lütfen düşüncelerinizi bizlerle paylaşın arkadaşlar.
  • Mıknatıslar sabit olursa bu sistem başarılı olabilir. Hareketli olursa da olabilir belki bilmiyorum. Konu ilgimi çekti sadece :)

    İşte link:

    http://www.youtube.com/watch?v=kCr3lOhMJCg
  • Arkadaşlar,
    Hiçbir şey (enerji de dahil) yoktan var edilemez, varken de yok edilemez.
    Bu sebeple, hiç bir enerji kaynağı kullanmadan, veya bir çeşit enerjiyi başka bir çeşide çevirmeden enerji üretmek mümkün değildir.
  • http://www.youtube.com/watch?v=T41_fkVfFNI&feature=related

    Burda da farklı bir proje var. Mıknatısların olduğu yere kadar alet ilerliyor.
  • Sürtünme gücü engelleyen şeydir yani bir masada bulunan mıknatısa başka bir mıknatıs yaklaştırılırsa mıknatıslardan biri diğerini iter yani masanın sürtünme kuvveti aşılmış olur.

    o yüzden bana mantıklı geliyor.
  • Haklısınız,yoktan enerji üretilemez ama üzerinde doğal olarak enerji yüklü olan mıknatıslar yada yapay olarak üretilen mıknatıslar bu kuralı çok rahatlıkla bozuyor.Mıknatıslardaki itme ve çekme enerjisi sürtünmeyide çok rahatlıkla yenebilecek bir enerjidir.Bence yapılamayan şey,mıknatısların gerekli şekilde yerleştirilememesidir.Fizik kurallarına aykırı bir geometrik şekilde olabilir kimbilir Haaa şunuda ilave edim buiş şuanki fizik kurallarına göre sadece mıknatıslarla yapılabilir.
  • KZENGİN ARKADAŞIM KONUDA ÖNEMLİ TABİİ AMA YAZI İÇİN TEŞEKKÜR ETMEK İSTEDİM. ALDIM VE İZİN VERİRSEN ARKADAŞLARIMA GÖNDERMEK İSTERİM İYİ GÜNLER --14 Makam aracını geri verdi. Okluk'taki yazlık köşke hiç gitmedi. Oğlunu evlendirdi, elektrik parasına kadar cebinden ödedi. Eşi düştü, bileğini kırdı; hastaneye sivil araçla götürdü, röntgen için kuyruğa girdi, sıra bekledi.Kendisine tahsis edilen "kafana göre harca" denilen ödeneği de harcamadı.Hediyeleri bıraktığı gibi...Papelleri de bıraktı.46 trilyon liracık!Yeminini tuttu...Hukuku üstün kıldı.
    E haliyle...Sevilmedi. Sevilmez.
  • arkadaşlar yoktan enerji var edilemez, var olan enerji yok edilemez. bu ne demek, verdiğinden fazlasını asla alamazsın. yani böyle bir sistemin olması mümkün değil malesef.
  • peki mıknatısların enerjisin bir sonu yok mu? yani bir süre sonra mıknatıslar enerjisini kaybetmeyecek mi?
  • ya doğrumu bilen varmı acaba mıknatısların eksi 250 derecelerde kendiliğinden yükseldiğini duymuştum,
    yerçekimine karşı hafifliyormuş,
    acaba varmıydı böyle bişey,
  • Birzamanlar insanoğlu hesapmakinası kadar belleği olan sistemle aya yolculuk yaptılar,ozamana kadar onlar için enbüyük olanı ve bilineni oydu.İnsanlar fazlasını araştırıyorlardı ama onlar için daha fazlası oanda yoktu.Söylemeye çalıştığım şey,şimdiye kadar bilinen yasalara dayanarak bu sistemin çalışması imkansız ama şimdiden sonra yeni fizik kanunları olmayacak diye birşey olamaz.20 yılda teknolojinin geldiği yeri kimse asla tahmin edemezdi.
    Bana istediğim malzemeleri verin size o sistemi çalışır halde yapıp gönderim ama kargo parsını siz ödeyeceksiniz.....:)))
  • Arkadaşlar süper iletkenlikle ilgilenenlerin görmesi gereken bir video,çok yüksek derecelerde sogutulan porselen içindeki madde mıknatısla reaksiyona giriyor.Söylendiği gibi yerçekimiyle ilgisi yoktur sadece bulundugu alandaki yerçekimine mukavemet gösteriyor cisim.Yorumlara açık bir görüntü:)
    http://youtube.com/watch?v=yoeBi-yUzIE&feature=related
  • quote:

    Orjinalden alıntı: muhafız2

    ya doğrumu bilen varmı acaba mıknatısların eksi 250 derecelerde kendiliğinden yükseldiğini duymuştum,
    yerçekimine karşı hafifliyormuş,
    acaba varmıydı böyle bişey,


    Hocam -250C de elde etmesi çok zor bir sıcaklık,zaten mutlak sıcaklık olarak kabul edilen ve atomların dönmesinin durduğu sıcaklık -279C miydi -271C miydi neydi...
  • Arkadaşlar Yaradan bunu yaratmış ve bize sunmuş lütfen fikirlerinizi buraya yazarken geliştirici olunuz ve geniş düşününüz
    Güneşi dışarıdan besleyen hiçbir yakıt olmamasına rağmen milyonlarca yıldır yanıyor elbette kayıplarda oluyor zaman içinde tükeniyor ama bizim için önemli olan uzun soluklu bir enerji kayna ğını bulup kullanabilir hale getirebilmektir değerli görüşleriniz için teşekkür ederim
  • hocam dikkat ederseniz rotor üzerindeki mıknatıslar senkron çalışmıyor ve bu mıknatıslar harketli bu sistemi çalıştırmak çok zor sistem başlar 2 tur sonra durur yani çalışmaz bir mıknatıs iterken diğerinin çekme gücü eşit olmalı ki sistem kararlı bir şekilde çalışsın.. sistemi çalıştırsak bile yük binince dışarıdan enerji almadığı için sistem gene durur..
    bu tür enerji üreteçleri dışarıdan bir enerji çevrimi olmadığı sürece çalışmaz..
    yoktan enerji var edilemez ancak var olan sistem %99 luk verime ulaştırılmaya çalışılabilir..
  • Devri daim diye bir makina yapılabilir ama bunu sıradan birinin yapacağına nedense inanmıyorum,günümüz insanı enerjisinin %99'unu kendi kendine üreten %1'inide dışardan vererek bir sistem çalıştırmayı başarabilir banakalırsa,buda çok zor olmasa gerek.Bana kalırsa bununla ilgilenmek gerekir çünkü devri daim denen o hayale sizleri biradım daha yaklaştıracaktır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nec5

    Arkadaşlar süper iletkenlikle ilgilenenlerin görmesi gereken bir video,çok yüksek derecelerde sogutulan porselen içindeki madde mıknatısla reaksiyona giriyor.Söylendiği gibi yerçekimiyle ilgisi yoktur sadece bulundugu alandaki yerçekimine mukavemet gösteriyor cisim.Yorumlara açık bir görüntü:)
    http://youtube.com/watch?v=yoeBi-yUzIE&feature=related



    Daha doğrusu süper iletken metallerin içinden manyetik alan geçemez. Meissner Olayı (Etkisi) denen bu olay yüzünden o mıknatıs havada asılı kalıyor. Yani bir reaksiyon yok. O madde de bir metal. Aşırı derece de soğutulduğu için süperiletken özelliği gösteriyor ve manyetik alan metalin içine nüfuz edemiyor.





  • iyiki mıknatıs denen bişey var. bedava ve sonsuz enerji hep mıknatısın üzerine yükleniyor. sırf bu nedenle bile mıknatıs bu işi yapamaz. bence vazgeçin bu mıknatıs işinden.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.