Şimdi Ara

Sonradan gelen pert kaydı ( tramer saçmalığı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2014 yılında araç aldık. Aracın önden kazası vardı, bile bile aldık, fiyatı da o zamanlar uygundu.
    Alırken sigortacı arkadaştan ve tramerden Arabanın hasar kaydının olmadığını öğrendik . ve 5 sene boyunca bu araca kaskolu bindik

Aldıktan 2 yıl sonra kaza yaptık ve ve kasko ödedi. üstüne deger kaybını da ödedi. serviste yapıldı.
    Ertesi yıl anahtarı kaybettik kasko ödedi. bunlar parça parça tramere yansıdı..

hatta her kasko işleminde tramer sorgulandık ne kadar yansıdı diye.

en son iki gün önce tekrar kasko yaptıracağımiz zaman aracin 2012 yılında agir hasarlı olduğunu soyledi sigortaci ve kasko yapılamayacağını söyledi..

iyi de 5 senedir bu kayit nerdeydi ???? ve bu araç servis bakımlı . ve sonraki kazaları da serviste yapıldı serviste de yoktu bu kayıtlar ya da bize söylemediler.

sigortacı tramerin benzer mağduriyetleri oluşturduğunu söyledi. Şuan araca kasko yaptiramiyoruz. Mağdur edebiyatı yapmıyorum ama dikkat etmek lazim.

Mesaj: (1/2) ***R724 plakalı ....markali araca ait 23.09.2012 kaza tarihli eksper rapor bilgileri: KM: 1, Iscilik Toplam Tutar: 2700TL, Parca Toplam Tutar: 17981.01TL, Degisen Parca Bilgileri: ISITICI (1 adet, -), AIRBAG BEYNI(1 adet, -), PANEL GOSTERGE(1 adet, -), MODUL HAVA TASTIGI(1 adet, -), AKS ON SAG(1 adet, -), MANIFOLT GIRIS (1 adet, -), DIREKSIYON (1 adet, -), SOL AIRBAG(1 adet, -), RADYATOR (KLIMA)(1 adet, -), FAR KOMPLE SOL(1 adet, -), FAR KOMPLE SAG(1 adet, -), ON TAMPON(1 adet, -), MOTOR KAPUTU(1 adet, -), KLIMA RADYATORU(1 adet, -), RADYATOR (MOTOR)(1 adet, -), RADYATOR FAN DAVLUMBAZI(1 adet, -), SAG AIRBAG(1 adet, -), TASIYICI ON SAG(1 adet, -), SALINCAK ON SAG(1 adet, -), BRAKET NO.4 MOTOR(1 adet, -), ON TAMPON DEMIRI(1 adet, -), ON AMORTISOR SAG(1 adet, -), GOVDE KOMBINE ANAHTAR(1 adet, -), LASTIK NO.4 MOTOR BAGLANTISI(1 adet, -), TORPIDO (1 adet, -), DEBRIYAJ AYIRMA(1 adet, -), ON CAMURLUK SAG(1 adet, -), HORTUM(1 adet, -), BORU,YUKSEK SOGUTUCU(1 adet, -)

Kayitlarimiza gore ***5147 sasi nolu... MID markali arac 4 adet kazaya karismistir.KZ1: 03/02/2018 Park Halinde Carpma 1115TLKZ2: 06/07/2014 Carpisma 6500TLKZ3: 23/09/2012 ERP-Agir Hasarli 20681TLKZ4: 25/09/2010 Carpisma 2340TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlginç gerçekten sigortadan bile doğruyu öğrenemeyeceksek kime neye güveneceğiz

• ne olursa olsun ekspertiz yaptırmanız lazımdı alırken.. mesela size satıcı airbag'in değiştiğini söylemediyse bu bir dolandırıcılıktır. genelde airbag açan pek çok araca ağır hasar kaydı yazılıyor. bu araçta maşallah değişmeyen bir şey kalmamış, salıncağa kadar değişmiş...

geçen sene ocak ayında tramer'de kayıt olmayan 2013 model araba aldım. buna rağmen ekspertizi yaptırdım, ustama götürdüm altına girdik şaseleri kontrol ettik, direksiyon airbag'ini söküp bizzat durumuna baktım. bir sıkıntı yok çok şükür. ortam dolandırıcı kaynıyor. çok dikkat etmek lazım çok.

ben olsam mahkemeye verirdim açıkçası. sonuçta bir dolandırıcılık var ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 8 Mart 2019; 22:3:15 >
  • bu tramer sacmaligina ya son vermeliler yada buyuk bir duzen getirmeliler. bende arabayi 2012 yilinda aldim bir tane ufak kazam bile yok sigorta policelerimde bunu dogruluyor zaten ama 2014den sonra parca parca 10 bin tl hasar cikiyor tramerde. Sorduk sorusturduk 2014den itibaren arabamin motor kodu ile baska bir bmw m coupe nin motor kodu cakisiyor onun hasarlari benim tramerimde gozukuyor ayrica 2012 oncesi tramerimdede hasar var tamam bu kabulde 6 gun arayla 2500 ve 5000 liralik hasar nasil oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 9 Mart 2019; 14:22:54 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip hasar kaydı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

eski aracımı alırken tramer kaydı yoktu, aldıktan 1 yıl sonra öylesine mesaj atmıştım 3 kazası çıktı
    Alırken neden atmamastiniz? Ya çok gelseydi?

Ben, SULTAN MEHMED HAN'IM..!"
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    alırken de attım o zaman kazası yoktu
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.