Şimdi Ara

Sonic Origins [SWITCH ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sonic Origins [SWITCH ANA KONU]


    Sonic Origins - Teaser Fragmanı | Sonic Central 2021



    -


    Sonic The Hedgehog, Sonic The Hedgehog 2, Sonic 3 ve Knuckles'ın klasik koleksiyon maceralarını ve Sonic CD'sini, yenilenen Sonic Origins'de yeniden yaşayın! İkonik Green Hill Zone'dan tehlikeli Death Egg Robot'a kadar, Doctor Robotnik'in sinsi planlarını bozmak için hafıza çizgisinden aşağı doğru hız yapacaksınız, şimdi yenilenmiş yüksek çözünürlüğe sahip! Bu son sürüm, keşfedilecek yeni alanlar, ilave animasyonlar ve yepyeni bir Yıl Dönümü modunu içeriyor!


    Klasik Yeniden Tanımlandı

    Her oyun için tamamen yeni açılış ve bitiş animasyonları ile klasik Sonic oyunlarını yüksek çözünürlükte keşfedin!


    Yeni Açılabilirler

    Museum aracılığıyla yeni içerikler, mücadeleler ve Special Stage'in kilidini açmak için çeşitli görevleri tamamlayarak coin toplayın.


    Klasik ve Yıl Dönümü Modu

    Spin Dash'i seçerek oyunun orijinal çözünürlüğü ve sınırlı can ile Klasik moddaki sayısız bölgede ilerleyin veya sınırsız can ve yenilenmiş tam ekran çözünürlüğü ile yeni Yıl Dönümü modunu oynayın.



    İÇERİSİNDEKİ OYUNLAR:

    • Sonic the Hedgehog
    • Sonic the Hedgehog 2
    • Sonic 3 & Knuckles
    • Sonic CD


    -


    Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2022

    Tür: Platformer

    Dağıtıcı: Sega

    Geliştirici: Sega


    https://gamefaqs.gamespot.com/switch/321892-sonic-origins

    https://www.metacritic.com/game/switch/sonic-origins


    Nintendo Linki: https://www.nintendo.com/store/products/sonic-origins-switch/


    Resmi Site: https://origins.sonicthehedgehog.com/


    -


    Ekran Görüntüleri:



    Sonic Origins [SWITCH ANA KONU]


    Sonic Origins [SWITCH ANA KONU]


    Sonic Origins [SWITCH ANA KONU]


    Sonic Origins [SWITCH ANA KONU]


    Sonic Origins [SWITCH ANA KONU]


    Sonic Origins [SWITCH ANA KONU]





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 26 Haziran 2022; 4:13:32 >







  • Sonic Origins Güney Kore'de Derecelendirildi


    Sonic Origins [SWITCH ANA KONU]


    Sonic Origins, Mayıs 2021'de yapılan Sonic Central adlı canlı yayın etkinliğinde Sega tarafından duyuruldu. Yeni retro koleksiyonunun 2022 yılında yayınlanacağı bildirildi.

     

    Sonic Origins'in duyurulmasından bu yana hakkında yeni bir bilgi paylaşılmadı. Ancak şimdi Güney Kore'de tüm kullanıcılar etiketiyle ile derecelendirildi. Bu derecelendirme, oyunun piyasaya sürülmesinin yakın olduğunu ortaya koyuyor.

     

    Sonic Origins, Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles ve Sonic CD oyunlarının yanı sıra ekstra içerikler ile özellikler içerecek.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sonic_Origins_Guney_Korede_Derecelendirildi-113424.htm





  • Sonic Origins 23 Haziran'da Konsollar ve PC için Çıkış Yapacak


    Sonic Origins [SWITCH ANA KONU]


    SEGA, Sonic Origins'in 23 Haziran'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Klasik oyun koleksiyonu Standart ve Deluxe sürümleriyle satışa sunulacak. Ön sipariş bonusları ve indirilebilir içerik de mevcut olacak. Oyunun şu an ön siparişleri açık ve Epic Games'te 429 TL.

     

    Sonic The Hedgehog, Sonic The Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles ve Sonic CD'nin klasik koleksiyon maceralarını, yeniden düzenlenmiş Sonic Origins'te tekrar yaşayın! Simgesel Green Hill Zone'dan tehlikeli Death Egg Robot'a kadar, Doctor Robotnik'in sinsi planlarını bozmak için yenilenmiş yüksek çözünürlükte anılarınıza doğru bir yolculuk yapacaksınız! Bu son sürüm, keşfedilecek yeni alanlar, özel animasyonlar ve yepyeni bir Yıl Dönümü modunu içeriyor!

     

    Öne çıkan özellikler

     

    - Yüksek çözünürlükteki klasik Sonic oyunlarını ve tamamen yeni açılış ile bitiş animasyonlarını keşfedin!

     

    - Yeni içeriklerin, mücadelelerin ve Museum üzerinden Special Stage'in kilidini açmak için çeşitli görevleri tamamlayarak coin toplayın.

     

    - Oyunun orijinal çözünürlüğü ve sınırlı can ile Klasik moddaki çeşitli bölgelerde Spin Dash ile ilerlemeyi veya sınırsız can ve yenilenmiş tam ekran çözünürlüğü ile yeni Yıl Dönümü modunda oynamayı seçin. 

     

    Fragman videosu


    Sonic Origins [SWITCH ANA KONU]Sonic the Hedgehogyoutube
    Celebrate the games that started it all. Sonic Origins is a brand new collection including Sonic the Hedgehog, Sonic CD, Sonic the Hedgehog 2, and Sonic 3 & Knuckles. Play as Sonic, Tails, & Knuckles and immerse yourself in the fully remastered gameplay, tie the games together with all new animations, explore added features, modes, and more! Sonic Origins arrives June 23rd, 2022! Check out more at origins.sonicthehedgehog.com
    https://www.youtube.com/watch?v=ZzHXjAJ86Zw

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sonic_Origins_23_Haziranda_Konsollar_ve_PC_icin_Cikis_Yapacak-113444.htm





  • Sonic Origins - Çıkış Fragmanı - Nintendo Switch


    Sonic Origins [SWITCH ANA KONU]Nintendoyoutube
    Sonic Origins is available now on Nintendo Switch: https://www.nintendo.com/store/products/sonic-origins-switch/ Relive the classic collected adventures of Sonic The Hedgehog, Sonic The Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles, and Sonic CD in the newly remastered Sonic Origins! From the iconic Green Hill Zone to the treacherous Death Egg Robot, you'll speed down memory lane to thwart the sinister plans of Doctor Robotnik in polished high definition! This latest version includes new areas to explore, exclusive animations, and a brand new Anniversary mode! #SonicOrigins #NintendoSwitch Subscribe for more Nintendo fun! https://goo.gl/HYYsot Visit Nintendo.com for all the latest! http://www.nintendo.com/ Like Nintendo on Facebook: http://www.facebook.com/Nintendo Follow us on Twitter: http://twitter.com/NintendoAmerica Follow us on Instagram: http://instagram.com/Nintendo Follow us on Pinterest: http://pinterest.com/Nintendo
    https://www.youtube.com/watch?v=ngkWIPuLfrU
  • Sonic Origins Plus Kore'de Derecelendirildi


    Sonic Origins [SWITCH ANA KONU]

    Kore Oyun Derecelendirme ve Yönetim Kurulu resmi olarak duyurulmamış Sonic Origins Plus adlı oyunu derecelendirdi. Aksiyon macera oyunu Sonic Origins ilk olarak 23 Haziran 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü. Şimdi ise Plus adlı yeni sürüm, birkaç ekleme ile beraber karşımıza çıkabilir.

     

    Plus sürümü çeşitli yeniliklerle ve ek paketlerle karşımıza gelebilir


    Sonic Origins [SWITCH ANA KONU]

    Kore oyun kurulu tarafından derecelendirilen Sonic Origins Plus, SEGA'nın önceki oyunu olan Sonic Mania'daki modeli izliyor. Bu model şöyle ki: Oyunun orijinal sürümünün haricinde bir de Plus sürümünün kullanıcılara sunuluyor. Plus içerisinde ek karakterler, ek içerikler ve daha fazlası yer alıyor. Sonic Mania'nın Plus sürümü oyunun ilk çıkışının ardından bir yıldan kısa bir süre sonra piyasaya sürülmüştü.

     

    Sonic Origins, Sonic The Hedgehog, Sonic The Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles ve Sonic CD'nin klasik koleksiyon maceralarının yeniden düzenlenmiş sürümünü bizlere aktarıyor.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sonic_Origins_Plus_Korede_Derecelendirildi-116689.htm





  • Sonic Origins Plus - Çıkış Fragmanı - Nintendo Switch


    Sonic Origins [SWITCH ANA KONU]Nintendo of Americayoutube
    Sonic Origins Plus is available now on Nintendo Switch: https://nintendo.com/store/products/sonic-origins-plus-switch This all-in-one bundle includes Sonic Origins and the Plus Expansion Pack. The definitive collection features 12 Sonic Game Gear titles, playable Knuckles in Sonic CD, the Premium Fun Pack, Classic Music Pack, and for the first time, Amy Rose as a playable character in classic Sonic games! #NintendoSwitch #SonicOriginsPlus Subscribe for more Nintendo fun! https://goo.gl/HYYsot Visit Nintendo.com for all the latest! http://www.nintendo.com/ Like Nintendo on Facebook: http://www.facebook.com/Nintendo Follow us on Twitter: http://twitter.com/NintendoAmerica Follow us on Instagram: http://instagram.com/NintendoAmerica Follow us on Pinterest: http://pinterest.com/Nintendo
    https://www.youtube.com/watch?v=XVCpVmaBD3A
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.