Şimdi Ara

Sonax arac detaylı temizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonaxta arac iç,motor,bagaj temizliği ve sigara kokusu giderici yaptırmak istiyorum.Bu firmadan hizmet alanlar genel olarak memnun mu ?Fiyatı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kripton37

Sonaxta arac iç,motor,bagaj temizliği ve sigara kokusu giderici yaptırmak istiyorum.Bu firmadan hizmet alanlar genel olarak memnun mu ?Fiyatı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Fiyatlar iyi değil, normal zamanda yapılan işlerin kalitesi cok iyi değil, dışarıda da tornado iç temizlik başlığıyla detaylı temizlik yapanlar var (3/1 parasına) kullanılan malzeme kaliteli lakin çalışanlar kalifiye değil konuşsan dün şu sokakta bir yıkamacıa çalışan eleman...

şuna çok dikkat uygun fiyat olursa yani kampanya falan yaparlarsa alınan hizmet yapılan kampasız dönemde yapılanın 10da 2si kalitesinde, kısaca tavsiye etmem alternatif yer mutlaka bakın, alınıcak hizmet önemli hizmetin markası değil bence
    Bu adamlar için "birey" "insan" diye bir şey yoktur, sadece yönetilmesi ve sömürülmesi gereken "yığınlar" vardır. Ve siz bu düşüncedeki yaratıkların insanların iyiliğini amaçladığını zannediyorsanız, siz kendi kafanızın içinde bambaşka bir dünya kurmuşsunuz ve orada yaşıyorsunuz demektir.
  • Gereksiz pahalı olduğunu duydum ama yaptirmadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bir araç aldım(97 carina), kadınlar günü kampanyasında detaylı iç temizlik ve klima kanalı temixliği için sonax'a verdim, paket fiyatı 250 tl. Açıkçası çok da memnun kalmadım, örneğin klima kanalları temizliği de yazıyordu ama kanalların içi halen kiri. O anda farketmedim, farkedince aradım biz kimyasalı uyguladık ama takdir edersiniz ki araç çok eski vs vs.. Elimizden geleni yaptık ama getirin yine bakarız dediler. Açıkçası vaktim de yok yeniden götürmeye hem de muhtemele bir halt yapmayacaklar, belki şikayet etsem sonuç alırım ama uğraşmakla uğraşmamak arasında kaldım. Kısacası tavsiye etmiyoroum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.