|
Yorumlarınız |
| _____________________________ |

Son zamlar tıp puanlarını uçurur mu?
|
Yorumlarınız |
|
Yeni gelen hükumet ile DOKTORLARA maddi olarak olmasa bile manevi bir destek verilirse cok memnun olurum, Kemal Beye buradan sesleniyorum
|
|
UÇURMAZ ama geçen seneki gibi de olmaz Ceng sıralamaları da ya çok az artacak ya da sabit kalacak gibime geliyo |
|
UÇURMAZ ama geçen seneki gibi de olmaz Ceng sıralamaları da ya çok az artacak ya da sabit kalacak gibime geliyo |
|
sabit kalmasına imkan vermiyorum hiç bir önceki sene 21binle kapamıştı ama şu an bir senior bilgisayar mühendisi en fazla alacağı ücret 40-50bin lira ama yeni mezun olan doktor zaten o ücreti rahatlıkla alıyor artık yazılımdaki eski iyi ücretler kalmadı ve memurların ve doktorların da ücretler en son çok daha fazla arttı uçacak ama nasıl uçacağını hep birlikte göreceğiz |
|
Senior bilgisayar mühendisi nasıl 40k ya maksimum bir de, Zaten SS ilerlerse 70 80k civarına çıkıyor diye duydum, Benim görüşüm evet 2021 2020 de çok gereksiz şişti, ilgisiz kişiler yazılım öğren moduna girdi ama ama şimdi de bitmedi sonuçta dünya artık otonom sistemlerin etkisi altına giriyor bu da cengi halen kıymetli kılıyor, diye düşünüyorum. Bence ceng yükselir ama ivmesi çok çok az olur, tıp 24k bandında bitirir. Ki bu da her iki bölüm için en iyisi, kimse 1kyı ucundan kaçırdı diye 6 7 üni birden kaybetmek istemez ki bu yıl ben dahil bunu çokça yaşadık Neyse ne işte herkes sevdiği işi yapsın sonra yatay geçiş durumları duyuyoruz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 11 Mayıs 2023; 22:53:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
maksimun değil hocam istisnalar vardır ama önceden diğer tüm meslekler kötü alırken tek yüksek alan yazılımcılardı şimdi böyle bir şey kalmadı 24bin geçen sene bile değildi hem de pandemi olduğu zaman 21binle kapamıştı en kötü ve geçen sene maaşlar çok çok düşük seviyeye ve şiddet olayları zirvedeyken 30 oldu ben 15binle kapatırsa şaşırmam gerçekten devlet tıpın kapatmazsa da öğrenciler çok idealist olduğunu düşünürüm ve aslında öyle olmalı paraya bakmadan meslekler tercih edilmeli |
|
mezun ol gir bi asm ye 100 bin maaş cepte. kebap para . tus yok dert yok tasa yok. şeker tansiyon ilacını dayayıp geçiyorsun. |
|
|
aiile hekimi olmak çok zor, uzmanlığı şart ve şeker ve tansiyon takibi kompliasyonlara göre ve yaşa göre düzenlemeke ve kullandığı ilaç etkileşimleri yaşlılıktaki hastalıklar ile etkileşimlerin çözmek çok zor ve herkesi de yapmıyorlar uzman olmak gerek ama tsm, ismde falan da düşük veriyorlar acilde çalışana göre |
|
40-50bine gülüyorsun da sektör böyle Almanyada yazılımcıya 5 bin dolar verilmiyor burada mı verilsin burada 2bin dolardan fazla vermezler, eskiden çok iyi paraydı çünkü yazılımcı dışı kimse alamıyordu ama şimdi en düşük memur 2bin dolar alacak nerdeyse ve özel sektör de fazla vermez ayrıca asgari ücretle beraber artar ancak ![]() ![]() ![]() ![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
geçen sene tıp fakültesinden çok fazla sayıda diğer bölümlere yatay geçiş yaptı özellikle hekimlerin grevleri ve maaşlarının çok düşük olmasından kaynaklı bir durumdu sonrasında da acilen iyileştirdiler yoksa herkes gidiyordu hekimlikten |
|
böyle imkanı yok hocam |
|
bence de yok da forumdaki bazı arkadaşları düşünelim hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
tıp sıralamalarının iyileşeceğini düşünmekteyim uçurmak iddialı olabilir, ama eski sıralamasına yakınlaşacaktır geçen yıl gibi olacağını sanmıyorum |
|
|