Şimdi Ara

Son Windows 11 güncellemesi, Başlat menüsünü işlevsiz kılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son Windows 11 güncellemesi, Başlat menüsünü işlevsiz kılıyor



    Microsoft, kısa bir süre önce Windows 11 cihazları için toplu güncelleştirme yayınladı. En son güncelleştirmeyi alan bilgisayarlarda Başlat menüsü işlevsiz hale geldi.



    Ayrıca Bkz.Windows 11 artık kurulum sırasında güncellenebilecek



    Microsoft: Az sayıda kullanıcı etkilendi



    Microsoft, kısa süre önce yayınladığı Windows 11 toplu güncelleştirmenin Başlat menüsünü bozduğunu doğruladı. KB5014668 güncellemesi yüklendikten sonra -Microsoft’a göre az sayıda bilgisayarda- Başlat menüsü hiçbir şekilde açılmıyor.



    Şirket, KB5014668 veya sonraki güncelleştirmeleri yükleyen Windows 11 kullanıcılarından çok azının Başlat menüsünü açmakta sorun yaşadığını söylüyor. Etkilenen cihazlar Başlat düğmesi tamamen işlevsiz; tıklanmıyor, seçilmiyor, klavyeden Windows tuşuna basıldığında hiç tepki vermiyor.



    Düzeltme yayınlandı



    Microsoft, Bilinen Sorunları Geri Alma (Known Issue Rollback) düzeltmesi ile sorunu çözdüğünü ve cihazı yeniden başlatmanın geçici çözümün daha hızlı uygulamasına yardımcı olabileceğini belirtiyor. Kurumsal olarak yönetilen cihazlarda sorunun Grup İlkesi’nin yüklenip yapılandırılarak sorunun çözüleceği belirtildi.



    Yeni güncelleme ne zaman yayınlanacak?



    Bir sonraki Windows 11 toplu güncelleştirmenin Ağustos ayında yayınlanması planlanıyor. Yeni güncellemenin işletim sistemindeki güvenlik sorunlarını girmeye yönelik olacağı tahmin ediliyor.




    Kaynak:https://news.softpedia.com/news/recent-windows-11-cumulative-update-could-break-down-the-start-menu-535816.shtml







  • Daha çikmadan patlamaya basladi hadi hayirlisi 😁

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu baslatla dertleri nedir anlamadim. yenilik getirecegiz diye duzgun calisan insanlarin alistiklari arayuz ayarlariyla oynuyorlar, salak sacma seyler cikiyor. halbuki gelistirilebilecek ne kadar cok sey var, eklenebilecek ne kadar cok uygulama servis programi var.

  • daha çıkmadan mı aylardır kullandığım windows 11 değil herhalde


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım bunlar içerde hiç mi test yapmıyor? Ne kadar donanım kombinasyonu varsa binlerce cihaz üzerinde test yapıp ondan sonra güncelleme yayınlamaları lazım.

  • Az kişi etkilenmiş, çözüm de bulunmuş. Önemsiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virinom V kullanıcısına yanıt
    10 farklı işlemci 10 farklı anakart 10 farklı ekran kartı 10 farklı ram ile binlerce farklı kombinasyon lazım o kadar test cihazı yerine insider programı ile daha fazla cihaz deniyor bu güncellemeleri. ama bilgi paylaşma seçeneğini seçersen o da sonuç paylaşmıyor.

  • indie company sanırsın adamlara bak ya aylar geçti hala düzeltemediler şu sistemi. birde neymiş 12 gelecekmiş töbe töbe.

  • Win11'e bir kaç gün dayanabildim. Taskbar ungroup yoktu, sürükle bırak tam çalışmıyordu. Bu kadar basit gündelik işlevler nasıl çalışmaz. Şimdi de bu haber. 1 yıl daha uzak olsun Win 11 sonra bakarız.

  • Insider Beta sürümü stable versiyondan daha stabil. Anladığım kadarıyla bunu Win 10'dan bu yana kullanıcılardan daha fazla veri toplamak için kasıtlı olarak yapıyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BCRTVKCS -- 25 Temmuz 2022; 17:20:30 >
  • test ediyorlardı yıllarca test ettikte ne oldu dediler ekipleri kovdular...

  • 5. millenium faciası hatasız olmaz ki...

  • Az sayidaymis!? Yalan! Hem bu sorunu ben yasiyorsam sayi umrumda olur mu! Aylardir bu sorunu duzeltemedi. Aylar sonra yeni guncellestirmeyi yukledim fakat yine ayni sorun karsimda! Sadece baslat menusu degil ayrica. Acilan hicbir program ve pencere gorev cubugunda gorunmuyor ve tarih saat takvim ses vs gibi simgeler de ortadan kayboluyor. Sadece ^ simgesi var o kadar. Bilgisayari kullanmanizi imkansiz hale getiren boyle bir sorun nasil olur ve aylar gectigi halde duzeltilmez!?

  • Yeni bir güncelleme bekliyoruz. W11 i tamamen etkisiz kılsın😁

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu hafta bu sorunu yaşamaya başlamıştım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Soz gelimi oyle soyledim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zaten pek kullanılmıyor artık. Arama yerine iki üç harf yazıp aradığın uygulamayı ve ayarı bulmak çok daha kolay.

  • Hellmonger kullanıcısına yanıt
    OS yazmak çok kolay zaten :) Tabi canım koy test ekibini denesin, nedir yani.

  • valla yazmak kolaymış ki windows 10 u daha da geliştirecekleri yerde direk kozmetiği basıp 11 çıkardılar. 11 e stabil sürüm 22H2 gelecek hala bekliyoruz ki bu son olacakmış şimdi 12 yi yapıyorlarmış.

    demek ki çok zor değilmiş.


    test ekibi falan yok bu işte tester sen ve ben gibi enayiler varken ne gerek var. temel birkaç teste sokuyordur tamam. gerisini senin benim sistemim çöke çöke düzeltiyorlar. şimdi 12 için merak ediyorum ne şartlar isteyecekler. kaç nesil işlemciyi eleyecekler bu sefer? belki aldığım 3000 serisi amd de desteklemez diyip geçerler. birde üstüne RTX kart şartı falan da koyabilirler. nasıl olsa tekel. ne dersem yapacaksınız diyorlar.

  • işte bu yüzden StartAllBack, sürükle bırak vs herşey var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.