Şimdi Ara

Son şemalar sızdı: iPhone 8, iPhone 7s ve iPhone 7s Plus seri üretimde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son şemalar sızdı: iPhone 8, iPhone 7s ve iPhone 7s Plus seri üretimde
    Seri üretime girdiği belirtilen iPhone 8 şeması

     

    Apple, şirketin amiral gemisi ürününün 10. yıldönümüne özel bir versiyon da dahil olmak üzere bu yıl 3 yeni iPhone modeli duyurması bekleniyor.

     

    Şu ana kadar pek çok detay sızdırılmış olsa da, Touch ID sensörünün konumuyla ilgili spekülasyonlar da dahil olmak üzere yeni nesil iPhone'la ilgili bir takım çelişkili söylentiler var. Bazı sızıntılar Galaxy S8'de olduğu gibi telefonun arka paneline yerleştirilmiş bir parmak izi okuyucusunu ortaya koyarken, kimileri de ekranın altına yerleştirilmiş sensöre sahip yeni bir teknolojiyle geleceğini gösterdi.

     

    Ayrıca Bkz.Dünyanın 4K HDR ekrana sahip ilk akıllı telefonu Xperia XZ Premium Türkiye’de
    Bu da, kullanıcıların parmak izlerini tıpkı mevcut nesildeki gibi taramasının mümkün olacağı ancak bu işlemin fiziksel bir Home butonu olmadan gerçekleşebileceği anlamına geliyor. Bu yüzden kayıtlı parmakla ekrana dokunmak yeterli olacak. Bu teknolojiye Samsung'un S8 serisinde yer vereceği söyleniyordu ancak hazır olmaması nedeniyle kullanılamadı. Ancak önümüzdeki aylarda Galaxy Note 8'de görme ihtimalimiz son derece yüksek.

     

    Touch ID ekranın altına gidiyor


    @VenyaGeskin1 tarafından kısa süre önce sızdırılan şemalar, Apple'ın gerçektende 3 farklı iPhone modeli hazırladığını ortaya koyuyor. Bunlardan ikisini bu çizimlerde görebiliyoruz. Şirket iPhone 7s Plus ve standart iPhone 7s'in yanı sıra OLED ekranlı bir iPhone 8 çıkaracak.

     

    iPhone'un 10. yıla özel sürümünün 5.8 inç ekran ve çerçevesiz bir gövde dahil olmak üzere yeni bir tasarıma sahip olma ihtimali yüksek. Bununla birlikte, cihaz boyutunun ince çerçeveler sayesinde mevcut iPhone 7'ye yakın olması bekleniyor.

     

    Yeni sızıntıya göre iPhone 8, 143.4 x 70.77 x 7.51 mm ölçülerinde ve arka panele dikey olarak yerleştirilmiş çift kamera özelliğine sahip olacak. Şemada Touch ID'yi görebileceğimiz bir yer yok ki bu muhtemelen ekranın altına gömüldüğünü gösteriyor.

     

    Son şemalar sızdı: iPhone 8, iPhone 7s ve iPhone 7s Plus seri üretimde

    Seri üretime girdiği belirtilen iPhone 7s Plus şeması

     

    İkinci şemada ise 158.38 x 78.1 mm ölçülerindeki iPhone 7s Plus yer alıyor. Cihazın mevcut modelden çok ince farklılıklarla ayrılacağını ve aynı çerçeveleri korumaya devam edeceğini söyleyebiliriz. Piyasadaki mevcut iPhone 7 Plus'ın 158.2 x 77.9 mm boyutlarında olduğunu ekleyelim.

     

    Şüphesiz ki lansmanın yıldızı 10. yıla özel modeli olacak ve eğer bu şemalar gerçekse iki önemli konuya açıklık getirdiğini söyleyebiliriz. iPhone 8'de parmak izi sensörü ekranın altına yerleştirilecek ve iPhone 7s/iPhone 7s Plus da mevcut modeller üzerinde hafif yükseltmelerle gelecek.







  • Space grey, jet black, rose pink, gold yellow. Bilindik renklerin önüne cisim isimleri koyarak piyasaya süremesine alıştık. Bakalım bu sefer hangi rengib önüne ne gelecek? Sky blue?
  • O geçen sızdırlan model neydi gözlerim ağrıyor hala, bari böyle gelsin güzel gözüküyor gerçekten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSG1 -- 8 Haziran 2017; 16:35:57 >
  • Yine bayağı bi satacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden yeni iphone modeli tanıtıldığında heyecanlanırdım, diğer markalara göre tasarım ve teknoloji alanında daha ileride oluyordu. Ama artık bir heyecanı kalmadı, sürekli kendilerini tekrarlıyorlar.

  • Anlanadigim iphone 8'in cikmasina daha bir seneden fazla yok mu? Nasil 3 tane telefon tanitacaklar. Boyle sacmalik mi olur. Abuk subuk sozde dedikodu asilsiz haberlerle dolduruyorsunuz siteyi. Hergun yok iphone 7s soyle sizdi yok boyle goruntulendi sacmalamayi birakin artik. Birisi de su 3 tane iphone tanitilacak olayini aciklayabilir mi bana?

  • Sızıntılar artık sona erecektir bu şemalar ile :)
    iPhone 7s Plus modelinde de Touch ID ekranın altında olacak gibi..
    Desenize 2 tane efsane cihaz geliyor 7S+'da kameralar çerçevesi yatay 8'lerde ise dikey Apple bakalım bu stratejisi ile en çok hangi cihazı daha fazla satacak..

  • Elma logosunu parmak izi okuyucu yaptı arkada olan parmak izi kabul gördü diye haber yapmaları yakındır. Adamlar teknoloji üretemiyor başkası yapacakta alacaklar ilk yapmasını beklemek saçmalık.

  • Apple da tasarımcı olmak varmış valla ya.. Tasarımcılar da çok iyi maaş alıyordur kesin zaten fazlada kafa yordukları yok.. Aynı tasarımı ısıt ısıt milletin önüne koy işte ne güzel iş..

    Sonra salonda alkış kıyamet ve birisi çıkar inovasyon diye hızlı şarj kablosuz şarj vs vs der, salonda bulunan idiotlar da buna waouwww der, böylelikle iDiot 8 tanıtılmış olur..

  • bir android kullanıcısı olarak Hayalimdeki iphone 8 ama biliyorumki olmayacak :)

    Son şemalar sızdı: iPhone 8, iPhone 7s ve iPhone 7s Plus seri üretimde

  • @fx57 Yok mu şöyle Aliexpresste bi dummy cihaz?Patlat şöyle ortaya karışık dünyada ilk iPhone 8 incelemesi.Yeni modelle selfie.Kapağa da şöyle telefonla konuşur gibi yapıp bi foto yaptın mı şeklimiz yeter Erdi başganım :D

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Bu sene iPhone'un 10. yılı şerefine özel sürüm iPhone çıkacak, iPhone 8 dedikleri o. Ama illa öyle adlandırılmayabilir iPhone X filan da olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parmak izini ekran altına koymak Apple için fazla yenilikçi bence çıkarmışlardır yüz tanıma falan koymuşlardır havalı bi isimle kakalarlar. İnce çerçevelere rağmen çirkin ve sıradan görünmeside tasarımcıların bir başarısı...

  • Note 8 birçoğumuza hayırlı olsun diyebiliriz, Apple iyice işi bozdu 3 cihaz nedir arkadaş, ios da bu çeşitlilikten dolayı iyice sıkıntı olacak..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 8 ve 7S arasında baya fark olursa herkes 8 almaya yönelecektir. 7S çıkarmanın mantığı nedir ki?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar ayarlar merak etme, Apple'ın işi bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parmak izi ekrana gömülü ve ekrani s8 gibi buyuk gelirse iphone 8 cok satar tabiki amerikada tr de cok pahali olur fazla satmaz

  • volkan_kolay kullanıcısına yanıt
    hocam aynı gibi olsada tasarımları gerçekten müthiş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl? 5.8 inç ve boyutlar 143.4 x 70.77 x 7.51 mm mi? samsung her zaman appledan daha iyi yapmistir kasa cerceve oranini o bile 5.8 inci 148.9 x 68.1 x 8 mm sigdirabilmisken apple mi sigdiracak ? Ilginç eğer becerebilirse ben bile ilk defa gidip bi iphone telefonunu elime alip incelerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4Vagrant

    nasıl? 5.8 inç ve boyutlar 143.4 x 70.77 x 7.51 mm mi? samsung her zaman appledan daha iyi yapmistir kasa cerceve oranini o bile 5.8 inci 148.9 x 68.1 x 8 mm sigdirabilmisken apple mi sigdiracak ? Ilginç eğer becerebilirse ben bile ilk defa gidip bi iphone telefonunu elime alip incelerim

    Hala daha apple gibi bir markanın çerçeveleri beceremediğinden kaldırmadığını zannedenler var, 3-5 günlük firmalar 6mm kalınlıkta çerçevesiz kasa sunuyorlar bu mantıkla onlara teknolojiyi uzaylıların getirmiş olması lazım, bu zamana kadar ikonik home butonunu kaldırmak istemeyişlerinden, yerine gelecek sistemin teknolojisi olgunlaşmamasından kaldırmadılar, şimdi ekranın altına gömmeyi başardılar, alt taraftaki dairenin çapı küçülmeden çerçeveler azalamazdı simetrik olması içinde aynı miktarda üst tarafta olması gerekiyordu ki şimdi bunlardan kurtulmuş şekilde gelecek.




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.