özellikle büyüksehirlerde iyice hissedilen ekonomik kriz akp oylarini 2023 e göre bayagi eritmis dem iyi parti ve zafer aday cikartsa bile chp %41 i buluyor ! ![]() Hakan Bayrakçı’nın sahibi olduğu Sonar Araştırma, geçen haftaki İstanbul anketinde “Bu pazar İBB seçimi olsa hangi parti adayına oy verirsiniz” diye sordu.
Kararsızlar dağıtıldıktan sonra tablo şu şekilde:
CHP: 41.1
AK Parti: 39.6
DEM: 4.8
MHP: 3.7
İyi Parti: 3.2
Kararsızlar: 7.6 https://twitter.com/ismailsaymaz/status/1740679454240960662?t=LJCDJA54eF_QM__z9qnFVA&s=08Buda sonarin 2023 cb anketleri ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 29 Aralık 2023; 15:31:2 > |
Son secimleri en iyi bilenlerden Sonardan istanbul anketi ! Chp-imamoglu 1,5 puan farkla önde !

-
-
Umarım Tevfik aday olurda hem esenlerden hem istanbuldan olur kendisini görmekten kurtuluruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben hakan bayrakçının anket yaparken vatandaşlara sorduğunu hiç sanmıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 29 Aralık 2023; 16:37:12 > -
anketlere inanan kaldı mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-289234E80 -- 7 Mart 2024; 16:23:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İş yine kararsızlarda bitiyor. İyi bir aday çıkartırsa AKP kazanabilir.
-
Mevcut ekonomik durumda kimi aday gösterirlerse göstersinler kazanması çok zor.Halk yerel seçimlerde tepki oyu verebiliyor.2019'da da İmamoğlu öyle kazanmıştı.Belediyecilik ve hizmet anlayışı yerel seçimlerde halk için önemli değil.En azından büyük şehirlerde gözlemlediğim kadarıyla durum bu..Millet geçim savaşı verirken belediyecilik vaatlerini pek umursamıyor.Ancak ekonomik durumu iyi olanlar adaylara ve belediye vaatlerine bakar diye düşünüyorum.
İmamoğlu DEM'e mesafeli durmayı başarır ve doğru dürüst propaganda yürütebilirse önceki seçimde olduğu gibi büyük fark atamasa bile ucundan seçimi yine kazanabilir.Özellikle YRP aday çıkarırsa işi bir nebze daha kolaylaşır diye düşünüyorum.
-
Akp çıkarabildiği en iyi adayı çıkarsa bile İmamoğlu’na anca yaklaşabilir. Tevfik vs çıkarsa en az 8-10 puan fark yer.
İyi Parti'nin adayı da etkili olabilir. Seçmen nasıl tepki verir bilemiyorum tabii. Tepki İmamoğlu'na yönelik değil halen ama HDP cenahı ile yine sarmaş dolaş olursa tepki çekebilir.
-
Kutu kola koysak kazanır veya yüzde 60 ile kazanıyoruz flan dememişin ? AKP'nin oyları yüzde 20 lere düştü flanda dememişin :D ( Genel seçim önceleride aynı laflar havada uçuşuyordu. )
-
Ulan ne Hakan Bayrakçı yaptırdığı anketi okumuş, ne de İsmail Saymaz paylaşırken kontrol etmiş. Kararsızları dağıtıp %7 kararsız bulmak nasıl bir zekanın ürünü acaba?
-
istanbulu ekrem kaybeder gibi geliyo chp nin yaşama şansı kalmadı
-
Dün bu maç sonrası FB ve GS taraftarlarını meydana çağırdılar.
Kimse gelmedi neredeyse ufak bir kalabalık topladı rezil oldular.
Onlar sandı buraya binlerce insan toplarız Atatürk üstünden yaparız siyasetimizi oradan AKP'yi vururuz flan ama stant flan kurmuşlar konuşma yapmak için ekipmanlar ekranlar getirmişler ama adam akıllı kalablaık bile gelmedi.
-
İyipi zaferi küstür
Hdp kankaligi yapmaktan sehit babalarina bile kendine küfür ettir
Ondan sonra istanbulu alaceğaam
Zor alırsın CHP
Olan İmamoğlu denen krala olacak
Zaten kknin ve kliklerinin amacı da buydu genel başkanı kendilerine yakin kukla birine devrettiler imamla mansuru da harcadilar mi tamaaaam chp tam avuclarina kalir
Bu secimde ege kiyisi haric kirmizi bekleyen harbiden gram siyasetten anlamiyordur
Sağlam irade bosuna 580 dolar yapmadi asgari ücreti daha operasyon yapılacak suriyeye iraka
Böyle devam anketlere
İmamoğlu çok mu farklı Özgür Özel'den? Pkk'lılara konser verdirmedi mi bu adam? Eşi Van'da pkk'nın işaretini yapmadı mı?
yeniçağ gazetesi
Ekrem İmamoğlu tarafını seçti. HDP’li Pervin Buldan’la birlikte ağaç diktihttps://www.yenicaggazetesi.com.tr/ekrem-imamoglu-tarafini-secti-hdpli-pervin-buldanla-agac-dikti-432744h.htm -
@surpuntu Genel seçimlerde pironuzla cananın Tanrı dağlarında ulumadığı kaldı. Siz hala Türk milliyetçilerini yok sayıp, öşekçilerin peşinden gitmeye devam edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B03C6EDC -- 31 Aralık 2023; 18:35:39 > -
İmamoğlu genel seçimlerde cesaret gösteremeyerek halkın gözünde bitti, bu seçimden sonrada siyaset sahnesinden silinir tahminimce.
fero/treth/Thranthin dün bütün gece burada mı takıldın? Benim dediğim gibi varoş bir hayatın var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 1 Ocak 2024; 12:11:35 > -
Hiç bir parti umurumda değil ama İyi Parti-Deva-Davutoğlu'nun yaptığı satıştan sonra, bu halk bunlara hala oy verecekse, söylenecek söz zaten yok.
Hoş ABD ne isterse seçim sonucu yine o olacak zaten.
2015 Haziran başlangıçlı ve 2017 referandumlarından beri ülke AKP'yi istemiyor gerçek sonuçlarda.
Ama seçim akşamları yine yandaş medya AKP'yi %80 ile başlatıp kazanacağı orana düşürerek ayarlama yapacak.
En Beğenilen Yanıtlar

Umarım Tevfik aday olurda hem esenlerden hem istanbuldan olur kendisini görmekten kurtuluruz
|
ben hakan bayrakçının anket yaparken vatandaşlara sorduğunu hiç sanmıyorum |
Benzer içerikler
- nakşibendi tarikatı tehlikeli midir
- emre ayan
- nur tuğba aktay boşandı
- badelemek nedir
- banu avar hangi partili
- turkcell şebeke sorunu son dakika
- doa geri dönüşüm
- telefon taksit sayısı
- samsung galaxy a16 ne zaman çıktı
- superonline upload hızı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X