Bildirim
Son Şans !
Samsung Viewfinity S9 LS27C902PAUXUF 27 inç 5 ms QHD FreeSync Pivot IPS Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGF9Z89P
7 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu çalışmaları siz mi yaptınız? Tam anlayamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başarılı olmuş biraz kontras ve renk ayarlamasıyla gerçekle birebir olur birde sahnelerden birinde ön plandaki ağaç dalları çok göze batıyor biraz sert köşegen bir yapıda gerçekçiliği baltalıyor nacizane fikrimdir iyi çalışmalar başarılar dilerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. -
ben tam olarak anlayamadım -
Güzel çalışma, benim ilk dikkatimi çeken her yer çamur olmuşken ön kaput, farların ve camların tertemiz kalması :) Bence o kısımlara biraz çamur bulaştırsan çok daha iyi olur. Hatta araba bu kadar çamura battığından çamurluklarda ve etrafında çok daha fazla çamur olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 27 Aralık 2017; 12:24:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Meluoe
ben tam olarak anlayamadım
Çalışma bana ait 3D modelleme :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Reahax
Güzel çalışma, benim ilk dikkatimi çeken her yer çamur olmuşken ön kaput, farların ve camların tertemiz kalması :) Bence o kısımlara biraz çamur bulaştırsan çok daha iyi olur. Hatta araba bu kadar çamura battığından çamurluklarda ve etrafında çok daha fazla çamur olmalı.
Teşekkürler, aslında farlarda çamur var fakat ambiansın önüne geçmemesi için fazla abartmadım. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: tanitimvideo
Bu çalışmaları siz mi yaptınız? Tam anlayamadım
Evet bana aittir.
Devamına buradan bakabilirsinhttps://www.behance.net/ufuksn798d72 -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X