|
Son Nvidia güncellemeleri performansı artırdı ama şikayetler sürüyor!
-
-
Rakip olmayınca istediğini öttüren Nvidia. Bir zamanlar intelin yaptığını şimdi Nvidia yapıyor. İntel de eski nesil işlemcilerden sadece %10-15 performans farkı ile yeni nesil işlemcileri çıkartıp, yeni işlemcilerimiz mükemmel ötesi diye müşterilerine kakalardı işlemcileri. Yazık bir de her sene işlemci değiştiren tayfa platform değişti diye yeni anakart da almak zorunda kalırdı. Anakartları da o şekilde kakalardı.
Nvidia da o hesap. Ne çıkartırsam alacaksınız mecbursunuz mantığı ile yola devam ediyor. Bakalım Amd bu sene bir şeyler yapmış gibi ama gene eksi tarafları var. Onları da kapatırsa Nvidia tekeline bir son verebilir intel tekeline darbe indirdiği gibi.
Hayırlısı...
-
Belli bir noktadan sonra DLSS falan çok umurumda olmuyor. Eskiden DLSS falan mı vardı? Yüksek GB'li AMD kart alıp yıllarca kullanırsın. Kasa topladığımda ben de öyle yapacağım zaten. NVIDIA'nın Çin ambargoları, onlardan soğumama büyük sebep.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
"Nvidia 566.36 sürücüsüne geri dönün"
iyi de bunda yok ki DLSS4 desteği. 572.16 lazım en az. ne anladım ben o zaman DLSS4'ün gelmesinden? apple gibi innovasyon köyünüze elektrik getirdik diye geldiler şimdi de kullanmayın mı diyorlar?
_____________________________ -
Kesin clang ile derliyorlardır bunlar sürücüleri...
-
Bende 5070 var, bu sürücüyle %5 yavaşladı. Sanırım şaka yapıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 20 Nisan 2025; 21:3:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzam kural dışıdır! || Uymam gereken imza kurallarını okumak için tıkladım ama sonra üşendim ve bu mesajı değiştirdim. -
Bildiğim kadarıyla Dlss 4.0 manuel olarak (Dlss Swapper) 566.36 çalışıyor o yok denilen App için geçerli..
_____________________________ 
- ρѕη: αιzєηƒαη σηє ριє¢є ∂єℓιѕι αℓ ρα¢ιησ ƒαηı
-
oyunlar bozuk çıktığı sürece yeni ekran kartı çıksada bir faydası olmaz
_____________________________ -
Düşünsene birde "Gddr7 ile oldu o farklar" diyecek akdjqpjdoxjqojxpqjoxjaa
Böyle şeyler yazacaksan, Yazma ve Yarma knk
-
eyw hocam faydalı bilgiler. dün akşam döndüm 566.36'ya ve DLSS Swapper ile güncellemiştim oyunları. benim sıkıntım sw outlaws'da dlss3 native istemiyorum performans yerlere düşüyor dlss4 quality istiyorum yoksa ne olacak açar oynarım diğer oyunları sorun olmaz.
_____________________________ -
problem yok oda intel gibi batar gozu ile bakildiginda oda batacaktir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
AMD'ye ön yargı ile yaklaşılıyor, ama sürücü konusunda oyununa göre şu anda en az miktarda sorun yaşatıyor veya yaşatmıyor. Hala AMD ekran kartları Wattman hatası veriyor diyenler var, Wattman'ın ne olduğundan bile habersizler, halbuki sadece voltaj ile oc stabil değilse bu hatayı verir.
NVIDIA geçmişte biz aynı zamanda yazılım şirketiyiz diyerek övünüyordu, 5000 serisinin çıkışından sonra bu yaşananlar açısından durum hiç iç açıcı görünmüyor. Bazı GPU'larda eksik ROP birimi kullanılan kartları piyasaya sürmüş olmaları da ayrı bir rezalet aslında, DLLS veya RT olmayıversin her durumda şart değil.
Ayrıca 5070 ve 5080 gibi kartlarda hala 16 GB da kullanılmamalı, 5080 320 bit 20 GB yapılabilirdi. Daha fazla FP ve ROP gücü için 5080 alacağıma ikinci el 4090 alırım daha iyi, ayrıca bellek de 24 GB olur.
_____________________________ -
Nvidia fanatikleri bu durumu bile savunduğu sürece üreticilerin umurlarında olmayacak. RTX50 başlığında biri, millet sürücü ve yazlım uyumsuzluklarından şikayetler yağdırırken, muhtemelen kendince firmasını savunma babında, sürücü macerasına girmek istemediğimden Amd kart düşünmüyorum yazmış. :)
-
Her sürücüyü çıktığı gibi kuruyorum en ufak problem yaşamadım, DDU denen garabeti kullanmak zorunda kalmamak için bile nvidia alırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ASUS P5Q3 DELUXE/WI-FI P45 CORE 2 QUAD Q9650 ASUS V60 CPU COOLER CORSAIR DOMINATOR (4x2) 8GB DDR3 1600 MHZ ASUS 9800 GTX+ TOP
CORSAIR OBSIDIAN 750D ASUS VX239H AH-IPS LED WD CAVIAR BLACK 1TB CORSAIR RM650 80+ GOLD ASUS DRW-24B5ST
LOGITECH G510 KEYBOARD LOGITECH G402 HYPERION FURY LOGITECH G230 HEADSET LOGITECH Z623 2.1 THX
-
DDU ne alaka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 21 Nisan 2025; 10:9:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ . . . . > > > . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . < < < . . . .
-
Aynı kartı ısıtıp yazılımla fake frame ler oluşturursan olacağı bu var olanı da bozarsın sistem bu saçmalıklarla uğraşırken çöküyor işte. Eskiden bunlar yoktu çökmede yaşanmıyordu. Amd driver da berbat diyorduk adamlar düzeltmeye başladı nvdi a bozdu. Valla piyasasına hiç güvenmesin İntel nasıl batırdıysa nvdia da aynı yoldan gidiyor böyle giderse kimse dönüp bakmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İlk defa Nvidia ekran kartından dolayı oyunda çökme yaşadım dün, The Last of Us Part II oynarken sürücü hatası sebebiyle kapandı hatası verdi oyun.
-
New game support Adrenalin 25.3.2 ile The Last of Us Part II'de hiç çökme yaşamadım. Assassin's Creed Shadows'u denemedim, deneyen varsa yorum yapabilir. Örneğin Part I bayağı sorunluydu oyundan atmalar vs, ama Part II düzgün çıkış yaptı, Nixxes'in bunda payı büyüktür elbette. NVIDIA sürücülerinde varsa bir sorun düzelteceklerdir mutlaka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 21 Nisan 2025; 11:39:27 >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Rakip olmayınca istediğini öttüren Nvidia. Bir zamanlar intelin yaptığını şimdi Nvidia yapıyor. İntel de eski nesil işlemcilerden sadece %10-15 performans farkı ile yeni nesil işlemcileri çıkartıp, yeni işlemcilerimiz mükemmel ötesi diye müşterilerine kakalardı işlemcileri. Yazık bir de her sene işlemci değiştiren tayfa platform değişti diye yeni anakart da almak zorunda kalırdı. Anakartları da o şekilde kakalardı.
Nvidia da o hesap. Ne çıkartırsam alacaksınız mecbursunuz mantığı ile yola devam ediyor. Bakalım Amd bu sene bir şeyler yapmış gibi ama gene eksi tarafları var. Onları da kapatırsa Nvidia tekeline bir son verebilir intel tekeline darbe indirdiği gibi. Hayırlısı... |
|
"Nvidia 566.36 sürücüsüne geri dönün" iyi de bunda yok ki DLSS4 desteği. 572.16 lazım en az. ne anladım ben o zaman DLSS4'ün gelmesinden? apple gibi innovasyon köyünüze elektrik getirdik diye geldiler şimdi de kullanmayın mı diyorlar? |
Benzer içerikler
- jnlp dosyası açma
- tiktok ucuz jeton satın alma
- telefon kamerasını pc de kullanma
- telegram süreli fotoğraf gönderme
- windows 11 pro etkinleştirme ücretsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X




Yeni Kayıt

Konudaki Resimler



kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt






