Şimdi Ara

Son Java Güncellemesini yükleyin!! İE için..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ie8 kullananlara özellikle tavsiyemdir..

sekme acılma sayfa acılma hızı artırılmıs buyuk miktarda..laptopumda gozlemlediğime gore..firefoxtan daha hızlı bir tarayıcı olmus tamamen bu haliyle..

• Ben de bir ara ie7 kullanırdım. FFye geçeli 1 yıl olmadı. Geçenlerde yanlışlıkla ie simgesine tıklamışım açılmışken oradan gireyim bari dedim. Bir siteye girdim girer girmez java error verdi kapatılması gerekiyor hata raporu gönder çıktı kapandı. FFden girdim gayet normaldi site
  • ie7 biraz sorunlu bir tarayıcıydı..ama ie8 de kendini duzeltti microsoft..

FF da kullanuorum ama IDM kullanmak için ie8 gerekiyor bu nedenle elimde mahkum zaten..

ama gercekten w7 uzerinde cok stabil ve hızlı bir tarayıcı..bu sefer windows tam gozunden vurmus
  • nasıl yapacağız güncellemeyi ?
  • idm kullanmak için neden ie ye ihtiyaç duyuyorsunki yanlış hatırlamıyorsam idm in firefoxla entegre olan eklentesiyle birlikte yükleniyor. Ayrıca flashget eklentisi de birçok download manager programıyla çalışabiliyor.
  • videolar için kullanıorum dostum IDMi..herşeyi denedim fakat calıstıramadım onu FF de..

bu arada gercekten hız artısı farkedilmicek gibi değil..

Allah razı olsun javadan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: _DeserTEagLe_

nasıl yapacağız güncellemeyi ?

dostum denetim masasından JAVAya gir ordan update kısmına tıkla..update now var..sonrasını yaparsın zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.