Şimdi Ara

Son indirim -- Asus Anakart 80 Tl // Amd Cpu // 2 adet Ram 1333 Mhz // 500 gb HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adıyaman
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Forum dışına satışta anlaşamadık İptal oldu...

Kısaca bazı parçaları servise göndermiştim...
    servisten gelen sıfır ürünleri açmadan satmayı düşünüyordum ama forum dışına satış amacıyla açtım sorunsuz çalışıyorlar. Daha sonra anlaşamadık...

asus m4n68t-m v2 Anakart servisten değişim olmadan aynen geri geldi zaten sorun işlemcideymiş ... Fatura Tarihi : 13.08.2011 Anakart kutusu belgeleri mevcut. Garanti belgesinde 3 yıl garanti yazıyor. Ürün Hepsiburada.com dan alındı 1 yıl garantisi var siteden. İstediğim Fiyat : 65 Tl Kargo Alıcıya ait.
    not: anakart aynası nın iki dişi dışarı doğru çıkmıştı ben de iyice dışa doğru büktüm :) :) sonra sorun olmasın ... :)

Amd x250 işlemcim Amd x260 olarak geri geldi.. Sıfır kutusunu 1 hafta önce açtım.. 25.04.2011 faturalı tabi ürün değişti garanti tarihi yenilenir mi fikrim yok.. Kutusundaki belgede 3 yıl garanti yazıyor. hizlial.com dan aldım...8 ay garantisi var siteden. İstediğim Fiyat : 85 Tl Kargo Alıcıya ait..

Ram Kvr1333D3N9/2G ram servisten bu kodla döndü ... kvr1333d3s8n9/2g faturası yok fakat sevk irsaliyesi var işe yarar mı bilmiyorum.. hepsiburada.com dan alındı garantisi devam ediyor... hepsiburada.com da şuan sipariş takibi yapılamıyor düzelince bakar yazarım.. İstediğim Fiyat : 15 Tl Kargo Alıcıya ait.

Ram Kvr1333D3N9/2G ram servisten birebir değişimle geldi. Faturası anakartla aynı o yüzden anakartı alana gönderilecek.. fakat sevk irsaliyesi var işe yarar mı bilmiyorum.. hepsiburada.com dan alındı 1 yıl garantisi var siteden... İstediğim Fiyat : 15 Tl Kargo Alıcıya ait.

500 gb Seagate 7200 Rpm Sata 2 NCQ 16 Mb 29.04.2011 tarihinde hizlial.com dan aldım... bozuk gelmişti servise gönderdim 2 defa sonunda birebir değişimle geldi ve 19/07/2011 tarihinden beri sorunsuz kullanıyorum. bir kaç gün içinde Hd tune taraması yapıp eklerim... Faturası ve belgeleri mevcut 8 ay garantisi kalmış... İstediğim Fiyat : 100 Tl Kargo Alıcıya ait.

Hdtune taraması :http://serve.imagehyper.com/img.php?id=14276908&c=261c869789a57d1c81ecd83f5233d48e

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burr_an -- 4 Eylül 2012; 2:41:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: T

pm

cevaplandı.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.