Şimdi Ara

SON HALİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DAHA ÖNCEDEN Bİ SS KOYMUSTUM EARRİNG LERDEN BİRİ YOKTU ŞİMDİ O VAR Bİ BAKIN GÜZEL Mİ:)
     SON HALİM
    ,
     SON HALİM

YORUMLARINIZI EKSİK ETMYİN PLZ:)
    NOT:OLİMPİYADA OLAN VARSA +8 FP SET ALICAM YANİ +7CHİTİN SETLE TAKAS EDİCEM

• sağ elindeki +8 md mi ? bide safety basmasan daha iyi olurdu cz de hiç kullanmican priestler ac vericek

alttaki arkadaşa katılıyorum bu chara bu lvl yakışmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lownage -- 14 Ocak 2007; 0:24:56 >
  • Helal Ama sana bişey söliyim bu char iyi Yani 59 da ardream charı diyip bırakma Ardreamin olmadığını düşün bide ama var o ayrı neyse 65 66 ya filan kas cok güzel bi char
  • öncelikle sağ elimdeki +3rebirth md 91 ap var ama posion dmg fazla bi de çoğu kişi +8 zannediyo ama posiondan dolayı daha iyi vuruyo,daha sonra:)59 yapana kadar canım cıktı 65 e hiç kasamam öss var falan filan ama yeni server da 80 e kadar kasıcam
  • bi de itemleri de yazayım
    +7 chitin set
    +7 dd helmet
    +3 rebirth md
    +1 rebirth shard
    +0 pp
    +8 earring
    +0 beltofdex
    +1 kekuri ring,+0biri unutmusum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimisbilir -- 14 Ocak 2007; 1:03:06 >
  • up up up başka yorum yapan yok mu +8fp set düşünüyom sizce nasıl olur cvp plz:):):)
  • shard 92 ap ama bence sağ ele shard almalısın poisona gelince çok fark yokki 5 poisonmu ne fark var
  • biliyorum 92 oldugunu da 1 ap atakla ap fark etmiyo ama poison la vurunca değişiyo
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.