Şimdi Ara

Son dakika... Ümit Özdağ'ın Hatay'a girişine izin verilmiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • halkı kin ve düşmanlıga tahrik degilmi bu  

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

Hangi halk kimi neye düşmanlığa tahrik nasıl vardın bu kanıya. Adam sembolik mayın koyup il başkanlığımızda açıklama yapıp döneceğiz dedi. Olayı buralara getiren akp

• Güzel oluyor aslında
    Malum şahısta mağdur rolü oynayarak seçilmişti
    Tarih tekerrürden ibaret

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jax T. kullanıcısına yanıt

hataya alınmamaları hakkında söylemiştim

• Tüm yaptıklarıyla birlikte isim listeleri sızan AKP güdümlü ofisli maaşlı trollerin son çaresi olarak, AKP'nin yokoluşa gittiğini görüp kendine pay çıkarmaya çalışan sözde muhalefet 'aşırılıkçıların' kılıfına girip muhalefeti kriminalize etmek yani içeriden yıpratmak. Biz yemeyiz bu numaraları. Halkta yememiş, kimse gitmemiş. Boş uğraş bunlar.

Gerçek muhalefet yarının iktidarı olacak 6'lı masa'dır. Ne muhalefetin hedeflerini ne ülkenin gündemini bulandırmaya çalışmayın. 2023'te bu ülke için yeni bir demokrasi ve kalkınma inşaası başlayacak. ENGEL olmaya çalışan yanar. Bu ülkenin bir 10 senesini daha karartmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 28 Haziran 2022; 0:55:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlardan da görüleceği üzere muhalefet görünümlü kişiler AKP ile danışıklı dövüş içerisindeler. Oylar AKP ile CHP arasında gidip gelsin kimseye kaptırmayalım kafasındalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 28 Haziran 2022; 9:14:1 >
  • sanırım Ümit Hoca reyhanlı tarafına mayın döşeyeceğim falan diye gitti. bu yüzden hataya almamış olabilirler.

yani bu işler reklam hareketleri gibi. bugün konuşulması gereken iran sınırındaki mayınların ab fonlamasıyla temizlenecek olmasıdır. esas hikaye bu projenin ivedilikle iptal edilmesi için kamu oyu oluşturmaktır.

sonrasında yeni yeni mayın,duvar,tel örgü,sınır koruması vs. konuları da ele alınmalıdır. şuan öncelik bence suriye sınırı olmamalıdır. orta asyadan yürüyerek geliyor insanlar istanbula ankaraya  

• enessezgin e kullanıcısına yanıt

Boş boş konuşma.

https://mobile.twitter.com/batuhancolak33/status/1541405901525028864?s=21&t=np7hjnPEvPJxNYcr6WBgcA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklı ya da haksız, mayın yerleştirmeye izin var mı ya?

• scorn kullanıcısına yanıt

Sembolik yahu, sembolik..... Mayın bakkalda satılmıyor ki her isteyen alıp döşesin.

Zaten hudut hattı Askeri Güvenlik Bölgesidir, oraya da gidemez, miting alanında yada hududa yakın yasak olmayan bir yerde sembolik bir maket yada oyuncak koyacaktır, bundan ile korkmuşlar ama ne olursa olsun, bu bile Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı hatta milletvekili olan birini, bir il sınırından içeri sokmuyorum deme hakkını kimseye vermez.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesin seyahat özgürlüğü, Anayasa ile güvence altındadır, herkes istediği ile, ilçeye, köye, izin almadan gider bu engellenemez. Gösterisine, toplantısına bahane bulur izin vermezsin o ayrı konu ama seni bu ile sokmuyorum diyemezsin.

Sonradan bu hatadan birilerinin talimatı ile döndüler izin verdiler ama baştan bunu engellemeleri bile doğru hareket değildi...

Asıl sormanız gereken; sınırlardan elini kolunu sallayarak, duvarlara merdiven dayayıp atlayak geçen sürü halindeki kaçak mülteci videoları izleyip, bunlar bu sınırlardan nasıl rahatça geçiyor, buna izin var mı sorusudur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 28 Haziran 2022; 19:41:37 >

• Tam bir gösteri , ne gerek var mayın yerleştirmeye bilmem sembolik filan demeye. Beğenmedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Soylu Haydi göndermiş sağolsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolcum kullanıcısına yanıt

Bir bakan ile görüşmek için gittiği zaman büyük olay olmuştu, etraf bi curcuna kalabalık vs. O galeyanı engellemek için yapılmış bir engel olabilir, bilemiyorum. Ama haklı mıdır derseniz geçmişini araştırmadım, adam gibi adamdır diyemem, ama son zamanlarda yaptığı açıklamaları ve sözleri gayet cuk oturuyor. Pek kıymetli beyefendiler çıkıp karşısına konuşamıyorlar, bu bile zaten bir başarıdır bana göre.

Daha ılımlı daha sakin bir politika isteyen birisi olarak bu tip çıkışlar bana fevri ve göz boyama çalışmaları gibi geliyor. Belki de çok sakin kaldık o yüzden böyleyiz, bilemem. Esip gürleyenler de başımızda, onları indirmek isteyenler de bağırışlarda. Türk siyaseti hep mi desibeli yüksek seslerce yön bulacak?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.