Şimdi Ara

SON DAKİKA TS - BJK MAÇI ERTELENDİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Maç yapamicaz heralde

    Kaynak lig tv



  • Hay ben boyle isin..
  • Peki ne zaman oynancak .
  • Arkadaş bu kadar olur yahuu iki maç üst üste oyanayamadık, bu hafta ne yapıp ne edip oynatmaları lazımdı, Ya saatı ya günü erkene çekip havaya göre ayarlayıp oynatacaklardı, Şampiyonluğun en büyük adayının iki hafta maçı erteleniyorsa bunda art niyet ararım, havanın hangi satte nasıl olacağı 5 gün oncesinden belli ayarla oynat bu maçı arkadaş, çok mu zor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exalted1903

    Arkadaş bu kadar olur yahuu iki maç üst üste oyanayamadık, bu hafta ne yapıp ne edip oynatmaları lazımdı, Ya saatı ya günü erkene çekip havaya göre ayarlayıp oynatacaklardı, Şampiyonluğun en büyük adayının iki hafta maçı erteleniyorsa bunda art niyet ararım, havanın hangi satte nasıl olacağı 5 gün oncesinden belli ayarla oynat bu maçı arkadaş, çok mu zor ?

    Bence Mersin maçınız hafta içi oynatılabilirdi,orada ihmalkarlık daha büyük ve kabahatin çoğu TFF'de.

    Bu hafta ise TFF'de pek suç yok gibi.Dün de hava kötüydü Trabzonda yarın da kötü olacak muhtemelen.Trabzon belki zemine branda mı ne var ondan serse geçici çözüm olur maçı başlatabilirdi ama yağış durumuna göre o maçın da yarıda kalması daha büyük psikolojik sıkıntı.

    Beşiktaş normal şartlarda iki maçı da rahat kazanacak düzeyde.Zeminin hava şartlarının kötü olması Beşiktaşın kazanma şansını daha da azaltırdı,olası puan kaybında bu sefer de TFF'yi suçlardınız.
  • Elder Wand kullanıcısına yanıt
    Maç alışkanlığı ve ritmi gitti diye kızıyoruz biz. İkisini de kazanamazsak doğacak tepki bunların hepsinin toplamından fazla olacak ben onu düşünemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.