Şimdi Ara

SON DAKİKA Teog Kaldırıldı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
2
Favori
19.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakan_harputlu

    Hadi bakalım herşeyde olduğu gibi ÇAK DEVLETE nede olsa çakmaktan başka burda yazmaktan başka bir derdiniz yok.

    http://odatv.com/teogun-kaldirilmasinin-perde-arkasi--2009171200_m.html




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Milli Eğitim Bakanlığının durumunu bir kez daha görmüş olduk.
    Acilen 50 yıllık uzun vadeli Milli Eğitim Projesi hazırlanmalı ve uygulamaya geçirilmeli. Milli Eğitim Şuraları kaideye alınmalı ve acil bir şekilde toplanmalı. Eğitim Fakülteleri daha aktif olmalı ve Eğitim de en azından 2. ağız konumuna gelmeli.
    Sınavın hali hazırda kalitesizliği ortadaydı bu sınav YöK kurumuna bağlanıp, kurumunda kalitesinin arttırılması lazım.
    Yada geçin bunların hepsini abi
    En baş şu dikta'dan kurtulmamız lazım
  • bacanağın büyük kız teog sınavlarına girecek diye ailecek 2 sene tatile gitmediler. hayırlısı ile bir okul kazandı. erkek kardeşi de gireceği için yine 2 senedir tatile gidemiyorlar. 4 senedir sırf bu sınavın derdi yüzünden çocuklar ev-kurs-okul arasında tıkanıp kaldılar. büyük şehirlerde bir nebze sosyal imkan var. ancak anadolu'daki küçük şehir ve ilçelerde gerçekten büyük sıkıntı oluyor.

    şimdi böyle binlerce aile çocukların istikbali için maddi-manevi fedakarlık yaptı. bu hakkı kim ödeyecek?
  • Başkanlık sistemi'nin fragmanına şahit oluyoruz, 2019'da film başlayacak. İşte siz o zaman görün ne hâle geliyoruz.
  • Ankara'da üst düzey tanıdığı olanın müşavirlerin, kıytırık müdürlerin gerizekalı çocukları sınavsız istedikleri okula torpille girecek gerçekten Çalışkan hakeden çocuklar imam hatiplilerle aynı kaderi paylaşacak, sonuç zaten cahil bir nesil yetiştirmek istiyorlardı son adımı da atmış oldular.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık kardeşim bu ülkenin insanına bu ülkenin gencine yazık. Ben bu ülkede çocuk büyütmek istemediğim için evlenmedim ve evlenmiyorum bir ihtimal kendimi bu ülkeden kaçırabilirsem evlenip çocuk sahibi olacağım.Geleceği karanlık olacak gençlerin yetişmesine vesile olamam ama buna çok kolay vesile olanlar var.13 yıldır bu ülkede olanları cansiperane savunanlar bu konuda ne düşünüyorlar merak ediyorum.Gerçi onların vasıfsız çocukları hak etmedikleri yerlere kolayca gelecekler bu da işlerine gelir karşı çıkacaklarını sanmam.
  • Herif daha geçen gün beğenmiyorum diyordu şimdide kalkmış

    Hiç şaşırmadık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teog çocukları çok zorlayan bir sınav sistemiydi. Fakat yerine getirilecek olan sistemin öğrencileri mağdur etmemesi gerekir. Bundan 20 sene önceki ÖSS-ÖYS sistemi bence gelmiş geçmiş en iyi sistemdi.
  • hadi bakalım yine iyisiniz,artık ya torpil ya para zamanı. hatta ikisinede ihtiyaç olacak GÖRECEKSİNİZ. artık inekleme yerine parayı nasıl bulurum yada nasıl yandaş olayım işlerine kafa yorun. üniversite sınavıda kaldırılacak,o zaman tam şenlik olacak. parası olan parayı bastırıp en iyi yerlere girecek,oralarında anasını belleyecekler.gün gelecek odtü 4 işlem yapamayan embesiller ile dolacak. az kaldı az.
  • Başarısız öğrencilerin işini kolaylaştırıp zor öğrencilerin işini zorlaştırmaktan başka bir halta yaramıyor. Daha ne olsun ülke gelişiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pelstina kullanıcısına yanıt
    Teog ülkenin en kolay sınavı bile olabilir. Geçen sene 17bin birinci çıkmıştı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun uzun yazmaya gerek yok. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. Bu düzenlemeyle birlikte eğitim sisteminin ağzına edilmiştir. Herkese geçmiş olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: budak_1903

    bacanağın büyük kız teog sınavlarına girecek diye ailecek 2 sene tatile gitmediler. hayırlısı ile bir okul kazandı. erkek kardeşi de gireceği için yine 2 senedir tatile gidemiyorlar. 4 senedir sırf bu sınavın derdi yüzünden çocuklar ev-kurs-okul arasında tıkanıp kaldılar. büyük şehirlerde bir nebze sosyal imkan var. ancak anadolu'daki küçük şehir ve ilçelerde gerçekten büyük sıkıntı oluyor.

    şimdi böyle binlerce aile çocukların istikbali için maddi-manevi fedakarlık yaptı. bu hakkı kim ödeyecek?

    Tatilin kralini her sene yapariz plan varsa gerisi gelir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPHAR3X kullanıcısına yanıt
    Ülkenin geleceği olmaması için yapılan planlı adımlar bunlar. İnsanların eğitim seviyeleri bilinçli olarak düşürülüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 20 Eylül 2017; 20:14:58 >
  • Kaldırsalar ne olur kaldırmasalar ne olur hiç bir farkı olmayacak.

    Temelde sorunlu sistem var, ilk önce aradaki sorunları halletsinler de sınav kaldırma olayı en sona kalsın, daha öğrencileri düzgün rehberlik sistemi bile yok, öğrenciler üniye gidiyor ne yapacaklarını bilmiyorlar, üniler zaten hak getire, üniversite bile diyemezsin yani, yurt dışında en dandik okulu oku gel buraya buranın en kral okulundan daha çok değer görürsün.
    Okullar arası kıyaslama olayını bitirmeleri gerekiyor bu iş bitmeli, belli bir standart ve kalite olmalı her okulda, öğrencinin zeki veya zeki olmaması değil ikisi de bir sınıfta olabilir yada aynı okulda da olabilir fakat bir okulun tamamen aynı seviyede olması başka bir şeydir. Kısacası her öğrenci evine yakın bir okula gitmek istemeli, bunu kendisi istemelidir ama bu şartlarda zeki öğrenci normal olarak daha iyi bir okulu seçecektir tembel ise seviyesine göre bir okulu seçecektir.

    Şimdilik iyi oldu çocuklar için tabi, bende sevinirdim elbette o yaşlarda olsaydım.




  • Bunlara hazırlıklı olmalıyız artık daha beterlerini görmemek dileğiyle....
    Mesela bir sabah doğuyu vermiş olabilirler fazlalıktı zaten terör vs çok yoruyordu bizi deyip verdik gitti derler mi derler sonra terör bitti hayaldi gerçek oldu diyerek propagandasını bile yapabilirler k olursa şaşırmam :))
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Acaba almanya yi inceledin mi? Eminim hayır. Orada her çocuk hangi konuda meslekte veya ilgi alaninda basarili ise o tarafa yönlendirilir. Ona göre seçenek sunulur ve birini seçer. Yani sistem kişinin ailenin isteğine göre değil, öğrencinin başarılı olabileceği, ilgisinin olduğu bölümlerden birisine göndererek maksimum başarı için çalışır. Cehalet bu işte. Bilmeden konuşmak. Bu saydigin hangi ülkenin eğitim sistemini inceledin. Lütfen. Bilgi sahibi olmadan fikir belirtmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani bir dekan mi rektör mü demistiya. Cahil insanlar daha bilinçli. Kafaları karışık değil. Okuyan nesil zararli diye. Iste bunun uygulaması gibi bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.