Şimdi Ara

Son Dakika! Etna Yanardağı patladı: Turistler panik halinde kaçmaya başladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir anda her yer karardı. İtalya'nın Sicilya Adası'nda bulunan Etna Yanardağı, bölgeden gelen son dakika haberlerine göre şiddetli bir şekilde patlayarak gökyüzünde dev bir kül bulutu meydana getirdi, turistler kaçıyor

Görgü tanıkları, "Bir anda her yer karardı, gökyüzü külle kaplandı" diyerek yaşanan korku dolu anları anlattı. Yetkililer, halkı ve turistleri yanardağa yaklaşmamaları konusunda uyardı.

Etna, Avrupa'nın en aktif yanardağlarından biri olarak biliniyor ve sık sık patlamalarla gündeme geliyor.

Şu an için can kaybı ya da ciddi yaralanma bildirilmezken, bölgedeki durum yakından takip ediliyor.

https://youtu.be/lb9AWctlLjA?si=4Ms-asnkMucZ0Hzz&utm_source=ZTQxO

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Şunlara bak, etna'nın etrafında çadır kurup kamp yapıyorlar başka yer yok sanki..

• Bit artık 2020…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtalyan kızları çok fena olduysa ondan oluyodur! Bi de bunlar deprem yapıyor, Cübbeli öyle diyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamivural kullanıcısına yanıt

İtalya'dayım böyle sokakta çok yok Son Dakika! Etna Yanardağı patladı: Turistler panik halinde kaçmaya başladı! 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt
    Işıklar bozulmuş, sarı ışık devamlı yanıp sönüyor, Ben anayolda yavaşça giderken italyan kız önümden sağa sokağa girmeye kalkmasıyla ben buna yan arkadan bi vurdum, arabası bi olduğu yerde döndü, benim tank Ford un bi plakası düştü, hemen yardıma gittim. Aman o ne öyle, fıkır fıkır, o gözler ateş mubarek, kazada suçum olmasa da deseydi sen suçlusun itiraz etmezdim.

Hocam demem o ki ortalıkta fazla gezinme, başına iş alırsın, cüzdanı, telefonu bırakır otostop la dönmeye kalkarsın. Çok fenalar, yanardağ da patlatır, deprem de yaparlar

• son aylarda tüm akdeniz ve kuşağımız hareketli dikkatli olun santroni vezüv ege akdeniz alarm veriyor artan depremsellik ondan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Haziran 2025; 23:16:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cem yılmazın dediği gibi radyasyondan koşarak kaçan adam gibiler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.