Şimdi Ara

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yükseköğretim Kurumlarında Yüz Yüze Eğitimi Başlatmak Istiyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • az nüfuslu şehirlerde belki açılabilir ama İstanbul'da ve diğer büyük şehirlerde açılması çok kötü olur sabahları metroda tramvayda birbirimize yapışık şekilde gidiyoruz korona olmamam imkansız bir daha korona olmaya ne ailem ne ben dayanabiliriz tekrardan bilemiyorum ayrıca güz dönemi kesin açılmayacak diye ona göre ders seçimi yaptım açılırsa biterim ben

  • işe yarar bolumler tıpla diş açıldi zaten diger bolumlerdekiler ortam icin istiyor. Yoklama alinmasa okullara gelen yok zaten. Yapilmasi gereken her ilde üniversite var zaten dersler islensin isteyen gitsin dinlesin . iibf okuyan adam bayburtta okusa ne olacak kocaelide okusa ne farkedecek .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    dünyadan açmayan kalmadığına göre geç bile kalındı, ölen ölür kalan kalıra bayıldığınız çok refah süper, halkını mikemmel düşünen devletlerde çoktan başladı..

    Dünya üniversitelerin çoğu mayısta açıkladı 20-21 teorik derslerin online olacağını nasıl çoğu açtı diyorsunuz? İlkokul liseler ayrı üniversite ayrı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2016'da mezun oldum.Bu nedenle bu konu beni ilgilendirmiyor lakin umarım bu yılda açılmaz.Açılmamasını istememin nedeni hem korona hem de işgüzar esnaf ile ev sahipleri.


    Malum üniversiteler yüz yüze eğitime başlarsa ciddi oranda bir nüfus değişimi yurt içinde yaşanacak.Bu da korona hastası olan insanların daha rahat virüsü başka yerlere taşıması demek.Bu da salgını ciddi oranda yayacak bir etken.Bu nedenle bu yılda üniversitelerin yüz yüze eğitime geçmemesi daha isabetli olur.


    Dahası birçok öğrenci ve veli imkanları olmasa bile borç-harç bir şekilde bilgisayar edindi.İnsanlar evde eğitim olacak diye hiç gerek yokken bir yığın masrafa girdi.Şimdi yüz yüze eğitime geçmek demek bu yapılan harcamaların boşa yapılması demek.Bu gereksiz harcamaları kim karşılayacak?Madem açma planları vardı ne diye güz döneminin ortasında bunu açıklıyorlar.Amaç ne?


    İkinci unsur ise dediğim gibi esnaf ve ev sahipleri.Öğrenci olan herkes esnafların ve bu ev sahiplerinin ne kadar gaddar olabileceklerini bilir.Malum korona ilk çıktığında bu ev sahipleri kıytırıktan evlerine uçuk fiyatlardan kira bedeli istememişler miydi?500 liralık ev bir gecede 2000 lira olmamış mıydı?Krizi fırsata çevirmek istememişler miydi?Esnafta da durum aynı.Apartlar,yurtlar hepsi fiyatlarını güncellemeye başlamamışlar mıydı?


    Zaten üniversitelerin tekrar yüz yüze açılmasının gündeme gelmesi ne bilim ne de eğitim.Amaç öğrenciyi soyarak geçinen esnafı ve ev sahiplerini memnun etmek.Bu nedenle korona tedavi edilse bile sırf bu işgüzarlar bu vicdansızlar sürünsün diye üniversitelerin açılmasına karşıyım.Umarım bir yıl daha açılmaz da o hakaret ettikleri,soydukları,hor gördükleri öğrencilerin kıymetini bir nebze olsun anlarlar...





  • Öğrenciyi müşteri olarak gören devlet.

    Zenginlerin çocuklarına burs veriyorlar, yoksulların çocuklarına FAİZLİ borç.

    Eğitim Türkiyede ASLA ücretsiz DEĞİL.

    İç Anadoludaki ticari ahlak düşmanı esnaflar, ev sahipleri yoksul öğrenci üstünden para kazansın diye ne kadar uğraşıyor devlet. Lafta müslüman ülke.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unforgiven1127

    Bulundugum yer ile ilgili bilgi verdim. En son baktigimda Kanada hala dunyanin bir parcasiydi.



    Alıntıları Göster

    kerımcemın kanadada tanıdıgı akrabası felan yokmus ben şok  



    ciddiye alıp cevap vermeyecegınız bırısı malesef.

  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

    Siyaseti geçiniz efenim online olarak meslek o g r e n i l e m e z Avrupa'da Amerika'da uzun zamandır okullar açık vaka çıkınca 14 gün karantina uygulanıp yine devam ediyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alamazlarmi YOK uzaktan eğitim kararı almadi topu rektorlere attı kararı rektörler aldı hukuki olarak sen neden bahsediyorsun yok öyle bişi


    Bahsettiğim Fransa İngiltere Almanya İspanya ABD hepsinde okullar açık.salgindan kırılan Arjantin'de bile geçenlerde açıldı.pozitif vaka çıkınca 14 gün karantina uygulanıp sonra yine devam ediliyo.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

    Siyaseti geçiniz efenim online olarak meslek o g r e n i l e m e z Avrupa'da Amerika'da uzun zamandır okullar açık vaka çıkınca 14 gün karantina uygulanıp yine devam ediyorlar.

    Bilgisayar müh okuyorum, bal gibide öğreniliyor hocam, hatta okulun adam akıllı bir çok veremediği programlama dilini bu güne kadar youtubedan yada udemy tarzı sitelerden öğrendim. Tabi bunu demem başkasının öğrenebildiği anlamına gelmez.En temiz çözüm isteyene uzaktan isteyene örgün olması ama Türkiyede bu olay nerde...

  • begamermc kullanıcısına yanıt

    İstisnalar kaideyi bozmaz bilader bilgisahar muh ile tıp aynı değil.insaat aynı değil,mimarlık aynı değil,sağlık bölümleri aynı değil, son sınıf öğretmenlik aynı değil( gerçek okullarda staj yaparlar ilkokullarda ders anlatırlar) daha çok var uzaktan eğitimle ogrenemeyecek bolumler


    Bı iktisat bı bilgisayar muh vs bunların uzaktan olmasına kimsenin lafı olmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acura07 kullanıcısına yanıt

    akrabayla ne alakası var bunun, hayat kapitalizm devam ediyor dünyada hiç bir devlet yattığın yerden uzun süre seni eve tıkıp ağzına beslemez  adamlar günde 10-20.bin arası gitmeye başladı tek yaptıklatrı şey gece hayatını engellemek oda kısmi  herkes işine gücüne okuluna gidecek çok büyük dramlar toplu ölümler görülmediği sürece nokta,bu igiltredede boyle almanyadada boyle türkiyedede boyle...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Ekim 2020; 19:20:23 >
  • HAYKIRDIM

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Açılsa da gitmeyeceğim. Gitmek istemeyenler sizde aynısı yapın öğrenci bulamayınca kime ders anlatacaklar göreceğiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt

    Kardeş niye gitmeyelim hayırdır?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki şahıs gerçekleri duymamak için bloklamis beni biri iletirse sevinirim

    Sağlık bakanının üniversiteler yüzyüze olmasını tavsiye ediyoruz demesinden önce üniversitelerin bir kısmı senatolarinda hibrit kararı çıkmıştı.saglik bakanının bu tavsiyesinden sonra üniversite senatolari tekrar toplandı ve hibrit eğitim kararı alan tüm uniler uzaktan eğitime geçeceğiz dediler.

    Yani yukardaki arkadaşın mantığına göre şuan uniler zaten aldıkları ilk karar neticesinde hibrit olmalıydı.

    Not; yukardaki arkadaşı ciddiye almayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt

    Deli Hüsnü Bey teessüf ederim sen iyi okurdun. Yazdığımı neden yarım okuyorsun?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt

    Ne demek istiyorsun okulumu ekelim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.