Şimdi Ara

SON DAKİKA:Aziz Yıldırım Canlı Yayın 14:00 (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
3
Favori
6.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hadi bırakmıyorsun o koltuğu bari Kartal'la yola devam etme. İnadına mı yapıyor bunları anlamıyorum ki. Adam resmen Fenerbahçe düşmanı oldu başımıza.

    İsmail Kartal denen pısırığın nesine güveniyorsun! Yemin ediyorum bu mahluk yüzünden takımdan soğudum. Ne bir Şampiyonlar Ligi'ne gidiyorsun ne de kıytırık ligde şampiyon olamıyorsun!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam bugun bile 30 yildir şike yapiliyor ben yapincami suclu oldum diyor.yapmadim diyemiyor .

    turkiyede her takimin modern kaliteli insanlara yoneticilere ihtiyaci var aziz bunlardan degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: INTRUDERTR


    quote:

    Orijinalden alıntı: Devian

    Aziz Yıldırımın gitmesine bende sıcak bakıyorum ama bazıları çok boş konuşuyor burda.Aziz Yıldırım gidecek yerine kim gelecek ? Ali Koç gelemez geçin.. Aziz Yıldırımdan daha güçlü dhaa oturaklı kim var söyleyin bizde destek verelim.Aziz Yıldırım hataları oldu ama şu sözde şike sürecinde başkası olsaydı didik didik yemişlerdi klubu... Başkandan tek istediğim teknik direktör konusuna karışmasın... Zaten herkesin nefret ettiği konu bu... Bu sene öyle olacak herlade sportif direktör falan da alınacakmış... neyse hayırlı olsun

    allah size akil versin gercekten aziz olmasaydi şike surecinde takimi yerlerdi diyosun.şikeyi uzaylilarmi yaptida aziz twmizliyor.

    kendi bokuna batti aziz olmasa şike sureci falan olmazdi.


    siz dua edin hala super ligde oldugunuza bjk gs trabzon deseydiki bu şikeli şampiyonluktur ligden cekiliyoruz o zaman kimse kurtaramazdi sizi.gs bjk itidalli davrandi .




    yav he he şike yaptık...

    ha bu arada
    Şikâyetiniz başarıyla iletildi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Taylor Swift.

    quote:

    Orijinalden alıntı: nigel gearsley


    quote:

    Orijinalden alıntı: .Taylor Swift.

    Anlaşılan iyi transfer yapılamayacak sanırım sözleşmesi biten futbolculara sulanacağız
    Ayrıca masa tenisinden atletizmden banane para yatırma şurlara başkan ayrıca voleybol da önemli değil ligde ortalarda dolan yeter gs çok mu para yatırıyor burlara

    Fenerbahçe Spor kulübüdür. Futbol değil. Böyle saçma bir düşünce olamaz. Futbola o kadar yatırım yapıldıda ne oldu? Sadece Fenerbahçe değil tüm Türkiyede futbola o kadar para yatırılıyor alınan karşılık neredeyse sıfır.Basketbola, Voleybola futbola yapılan yatırımların yarısı yapılmadı birde oralardan gelen başarılara bakın. Ondan sonra diğer branşları kapatmayı isteyin.

    önde olan sporlar futbol ve basketbol . Alınan başarıların pek bir önemi yok çünkü futbol ve basketbol hariç diğerleri geri plandaki branşlar. Biz dünyada bayanlarda voleybol şampiyonu olduk da ne oldu ? Çok mu önemli ?

    Size göre önemsiz olabilir. Zaten futbola yatırılan paranın yanında daha küçük meblağlar yatırılıyor bu dallara onu niye esirgeyelim?
  • Devian kullanıcısına yanıt
    Aykut Kocaman da sportif direktördü. Önder Özen de sportif direktördü. Bu öyle " alıcam edecemle " olmuyor. Oraya inmeden, kadroya dokunmadan rahat edemiyor. İLla direktöre müdahale edecek.


    Yerine kim gelecek daha güçlü kim var demişsin. Yahu böyle diye diye 17 sene tuttunuz adamı takımda. Birisi gelir, o olmazsa başkası gelir. Aziz Yıldırımdan başka kimse yok mu memlekette? Bu kadar kör olmayın yahu. Adam kulübü hala kalkan olarak kullanıyorum diyor siz kim gelecek diyorsunuz.

    Niye mahkeme kararından sonra bırakacakmış sordunuz mu hiç kendisine? Fener başkanlığını bıraktığı anda ceza evine girecek. Şu an kulüp başkanı olarak kaldığı için fazla dokunamıyorlar. Elinde güç arkasında destek var. yoksa anında içeri atacaklar.
  • Bu adam cidden yeniden aday olacaksa, kendimiz için sevinirim

    ama

    Türk Futbol'u için üzülürüm.
  • İlanı da kendisi vermiştir lan bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz yildirim basta olmak uzere, selcuk emre caner ve volkan, umarim fenerbahceden ayrilmazlar.
    Hem saha ici hem saha disi tam olarak fb karakterinin özu Bunlar.
    En az 5 sezon daha kalsinlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka kim var ki demek koca camiaya hakarettir. Aziz döneminde gs de 7-8 tane başkan değişti. Kim daha başarılı bakın bakalım. Fb başkanı olmadan önce kim tanıyordu bu adamı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine gündem değiştirme çabaları gsye çamur atmazsa olmaz zaten transfer yapmamış ondan şamp olamamışta peeeh göreceğiz bu yaz bu lafların pişmanlığını kaç para harcayacaksın.


    Unutmadan padişahım çok yaşa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devian kullanıcısına yanıt
    Koskoca Fenerbahçe kulübünde adam mı kalmadı. Koskoca Saadettin SARAN var ... Bu adamı da Aziz bitirdi vakti zamanında.
  • Bahsedilen ilan hangisi?
  • Aziz yıldırım ne kadar nefret ettirdin kendinden yeter artık.Bu zamana kadar destekledik ettik yeter artık iyice saçmaladın.Sen Fenerbahçe için hapis yatmadın,Fenerbahçe sayesinde hapisten 1 yılda yırttın.

    Şu geldiğimiz hale bak resmen adam hapse girsin de kurtulalım diye dua ediyoruz.Yazıklar olsun sana çağlayanda verdiğimiz desteğe.Tayyip şunu kodese tıksada kurtulsak başka türlü kurtulamayacağız anlaşılan.Yönetimde bunun yüzünden adam kalmadı Ali Koç bile bıraktı gitti baktı bununla olmayacak
  • Helal olsun :) Gideceğim dese bile en kötü ihtimalle 5-10 kişiye para verip açlık grevine gidin benim için derdi ve geri dönerdi. Yoksa daha ince denemiş miydi bunu Oy hakkım olsa verirdim Aziz başkana çoooooooooooooook seviyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine,yeni,yeniden aday olan diğer isim karalanıyor kendi ve medyası tarafından. yine mustafa kemalin izindeyiz klübü hainlere vermem adı altında koltuk sevdası devam ediyor. tek bir sorum var. millete sözünüzde durun diyorsun. hani başarısızlık senindi? ne oldu o sözler? adama korkak diyor bi de, hulusi bengü'yü tanımam etmem fakat aziz yıldırımın adını karalayacağını bile bile adaylığını koyan adam korkak değildir.
  • Aziz Yıldırım'ın gözümde Recep Tayyip Erdogan'dan farkı kalmamıştır diktatörlük konusunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz yine boş beleş konuştu, yok neymiş de aslında birakacakmis da bir gazete ilanı yüzünden devam edecekmiş, çocuk mu kandiriyon, adam da haklı, koskoca Fenerbahçe Cumhuriyeti koltuğuna oturmuş, bırakmak kolay değil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Yıldırım'ın kalacağım sözünden daha çok üzüldüğüm bir söz oldu.O da İsmail Kartal'a güvendiğini söylemesi.O kadar menajer adayları sayıyoruz,ama bence bu adam gelecek senede takımı İsmail Kartal'a bırakacak.Aziz Yıldırım'lı FB'den daha kötü bir FB varsa o da ekstra İsmail Kartal'lı FB'dir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Césc

    İlanı da kendisi vermiştir lan bu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün yaptığı basın toplantısının yapılması ile yapılmaması arasındaki farkı göremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.